Hivatalos Leírás

A lokális programot

Vállalkozások ma környezetben működnek a bizonytalanság, hogy gyorsan változnak. Mivel a piacok globalizációja, lehetőségek és veszélyek a cégeink jelennek bármikor és bárhol a világon, és még a távolban, akkor azonnali hatást gyakorol a piacokra.

Minden fő szempontok a vállalati menedzsment nagyon jelentős változásokat, amelyek előírják, igazgatók feladata minden területen szilárd ismeretekkel ahhoz, hogy befolyásolja a fejlődését erőssége és rugalmassága szervezeteik.

Tisztában van azzal, hogy a vonat az emberek, akik vezet ezeket a változásokat, CESINE Business School Executive MBA kifejlesztett program együttműködésével vezető vállalat a mai piacokon, akinek tapasztalata és a háttér gazdagítják a tartalmat a mester. Ezen kívül kötött megállapodások révén a vállalatok és szervezetek, CESINE Business School hajlandó garantálni 100% -a fiatal diplomások tapasztalat nélkül, szakmai kifizetetlen. A mi javaslatunk hozza, így megkülönböztetve teljesen gyakorlati dimenziója.

Tisztában van azzal, hogy a vonat az emberek, akik vezet ezeket a változásokat, CESINE Business School Executive MBA kifejlesztett program együttműködésével vezető vállalat a mai piacokon, akinek tapasztalata és a háttér gazdagítják a tartalmat a mester.

A program magában foglalja a két nemzetközi lakossági időszakok, egy teljesen ösztöndíjat a kínai és más opcionális Amerikai Egyesült Államok, amely lehetővé teszi a közvetlen és személyesen ismerek sajátosságai az ázsiai és amerikai piacokon. Együttműködve neves tanácsadó és American University Washington DC, a program fogja mélyíteni a politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális valóság az egyes országok.

Cesine a diákok a lehetőséget, hogy elmélyítsék a képzés révén releváns szakmai tapasztalat multinacionális cégek hazai és nemzetközi.

Okok folytatja az Executive MBA Business School CESINE

Az Executive MBA program CESINE Business School összpontosít szakemberek tapasztalata a vezetői pozíciókban, akik hozzák a program a helyes egyensúlyt a személyiség, akadémiai képesség és a szakmai tapasztalat. Szintén ebben az Executive MBA, hogy a fiatal diplomások, akik szeretnék, hogy ismeretek és készségek megszerzését az optimális teljesítmény sikeresen irányította a menedzsment funkciókat.

PRESTIGE

Lesz egy olyan intézményben, amely elismerte a nemzetközi rangsorban. CESINE nyerte a harmadik helyen áll a rangsorban English Level I2N és nemzetközivé negyven spanyol egyetemek által készített, a PricewaterhouseCoopers és Oktatási First.

Tudományos kiválóság

A tanári kar származik a legjobb egyetemek, cégek és tanácsadók, amely lehetővé teszi rá a helyes elméleti és gyakorlati, elengedhetetlen a munkahelyi képzés.

Foglalkoztatási Garancia: Több mint 2500 megállapodások nemzeti és nemzetközi cégek (Banco Santander, UNESCO, Heineken, Bosch, L'Oreal, stb). 86% -a alumos dolgoznak hat hónappal a diploma megszerzése után.

NAGY és a Challenger PROGRAM

A szigorú tanterv serkenti és erősíti a stratégiai gondolkodás, a problémamegoldás és a döntéshozatal képessége.

OPCIONÁLIS GARANTÁLT GYAKORLAT

100% akaró diákok munkatapasztalat megszerzésének megállapodások révén a legjobb cégek hazai és nemzetközi szinten.

NETWORKING

A több mint 2500 megállapodások az érintett szervezetekkel, marad Kínában és az Egyesült Államokban és a tanárok kapcsolódik az üzleti világban, hogy mi MBA hallgatók, az akadálymentes kapcsolat tudományos és szakmai világban.

NEMZETKÖZI ÉLMÉNY

MBA osztályok fogható 2-3 kontinensen, amely lehetővé teszi know és tanulmányozza a politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális valóság a nemzetközi piacon. Továbbá, a mi campus van átlagosan 20 nemzetiség és több mint 20% -a külföldi diákoknak.

Dupla fő

Az opcionálisan végre kétszakos Amerikában vagy Európában, amely magában foglalja gyakornoki rangos szervezetek.

Módszertan

A munkaadók keresik diplomások, akik készek csatlakozni dinamikus csapat munkáját. Mi fogja képezni az elméleti szempontok és gyakorlati discuplinas értékelik a vállalatok.

Tanulás: Az eset módszer, hogy bemutassa, hogyan vezető vállalat kérelmezte az elmélettől a gyakorlatig használják.

Tapasztalat: A tapasztalat fontos része a módszerünk. Az osztályteremben elmélettől a gyakorlatig áthalad valós tapasztalat a tanárok, ami viszont aktív szakemberek az üzleti, tanácsadói és kutatási. Ehhez hozzáadjuk vitákat vendég rendezők, szimulációk, szerepjátékok és műhelyek.

TEAMWORK: hatékonyságának csapatmunka résztvevők között a különböző háttérrel, együttműködő környezetben javasolt. Tanulás beilleszkedni munkacsoportok multidiciplinares vezet csapatok, hanem vezetni, hogy szembenézzen a problémákkal, amelyek felmerülhetnek, és ösztönzi a versenyképességet.

Célkitűzései Executive MBA

  • Szerez egy átfogó és multidiszciplináris megközelítés multikulturális tanulási környezet, feltárása a különféle helyzetekben a nemzetközi üzleti életben 2 vagy 3 kontinensen.
  • Fokozza a készségek és képességek a felső vezetés.
  • Fejleszteni kell a vállalkozói szellemet, a vezetés és a csapatmunka az üzleti menedzsment, a célok elérését és hozzáadott értéket a vállalat számára.
  • Mastering a teljes körű felügyelete innovációs folyamatok vállalaton belüli.
  • Figyelembe stratégiai gondolkodás fejlesztésére versenyelőnyt üzleti futtatni.
  • Ismerem az összes sajátosságait a fogyasztói magatartás, hogy egy hatékony marketing kampány, és a jó termék és a márka fejlesztése.
  • Tanuld meg használni az új eszközöket és az információs rendszerek.
  • Mester a pénzügyi, számviteli és adózási elemzés.
  • Fejlesztik a kommunikációs készségeket.
  • Közvetíteni az integráció fontosságát, az együttműködés és az etika a struktúra és szervezeti ábra.

Diák Profil

Diákok Executive MBA Business School CESINE Céljuk az emberek játszanak a felső vezetés, a fejlődő gazdálkodási karrierjét.

A jelentkezőknek rendelkezniük egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű. Kivételes esetekben az ilyen mértékű helyettesíthető lenne egy kivételes szakmai tapasztalat.

Program oktatási nyelve:
Spanyol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
10,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date