Hivatalos Leírás

Az Executive MBA egy Master of Business Administration különösen orientált szakemberek, üzletemberek és vezetők sok szakmai tapasztalattal. Az üzleti világ globális elképzelésének biztosítása és a tapasztalatok cseréjének ösztönzése a szakemberekkel (nevezetes szakembereikkel) és diáktársainkkal, a programunknak különösen nagy jelentősége van a didaktikus, merész és gyakorlati emberi tapasztalat előmozdításának.

Az Executive MBA Master of Business Administration kifejezetten a szakemberek, üzletemberek, és a vezetők sok szakmai tapasztalattal.

A CESTE Executive MBA nem részmunkaidős posztgraduális MBA. A két programtípus közötti különbség egyértelmű, és a résztvevők magukban élnek. Míg a posztgraduális MBA többsége a diákok a közelmúltban egyetemi diplomások, akik kevés vagy nincs szakmai tapasztalat, az Executive MBA résztvevő egy profi, aki nem csak a minőségét a közvetítők a programban, hanem aki nagyon pozitívan értékeli a tudáscsere résztvevők között. A módszertan hatékonyan igazodik ahhoz, hogy a tudáscsere a segítő és a diákok között maximálisan előnyös legyen. A csoport részvétele a Mester egyik hozzáadott értéke a vezetők számára.

A CESTE Executive MBA programja a résztvevők nemzetközi szintű megértését fogja felépíteni, figyelembe véve a legújabb trendeket és fejlesztéseket. Fejleszti kulcsfontosságú kompetenciáit, mint például a saját vezetői képességeinek és más szükséges döntéshozatali képességének és önmagát javító képességének ismerete.

A kulcsfontosságú szakterületek szakértői szakértelmének fejlett tanterve, amelyet a vállalatok ma sokan igényelnek. Olyan irányító képességek fejlesztése, ahol a hallgató megtanulja, hogy egy stratégiai tervből azonosítsa személyes és szakmai erősségeit és gyengeségeit, stratégiai célokkal dolgozzon, hogy megszerezze a szükséges szakmai kompetenciákat, és adott esetben segítse Önt saját személyes márka létrehozásában .

A program végén a résztvevők 20 alapvető kompetenciák és fejlettségi szintjük elemzésén alapuló jelentést kapnak, amely bizalmat teremt az önmagában, hogy új szakmai kihívásokkal szembesüljön, és vezesse a csapatot.

A program iránymutatást és kíséretet is nyújt az aktív foglalkoztatási keresés és a projektfejlesztés kezdetétől a szakmai fejlesztés és az Empresas CESTE klub által.

109453_pexels-photo-872957.jpegrawpixel.com / Pexels

Ki ez?

Az EMBA Master of Business and Administration menedzsment szakemberek, igazgatók, vállalkozók és vezetők, akik szakmai tapasztalattal rendelkeznek, akiknek feladata a szervezeti döntések meghozatala és a felsővezetők. Arra is összpontosít, hogy azok a szakemberek, akik világméretű expozícióval rendelkeznek, és meg akarnak változtatni, hogy új projekteket vegyenek igénybe.

tartalom

Fejlesztés a kulcsfontosságú tudásterületeken a különböző területek szakértői és az olyan területek jelenlegi állapota, mint például:

Stratégiai menedzsment és marketing - Személyzeti menedzsment - Megfelelőség / törvény - Projektek és üzleti nemzetközivé válás - Információs technológia az üzleti életben - Pénzügyi gazdálkodás - Műveletek és logisztikai menedzsment - Vezetői ellenőrzés a döntéshozatalhoz - Kereskedelmi menedzsment

Személyre szabott tartalom, a specializált tartalom egy része, és a programban meghatározott, amely a valós idejű problémák megoldását javasolja a CESTE klub "de de Empresas" szakértői szemináriumokon keresztül, ezáltal valós idejű képzést biztosítva a vállalkozások valósága, például:

 • A szabályozási és a költségvetési változásokhoz való alkalmazkodás
 • Kollektív tárgyalási technikák
 • A csőd megfelelés
 • Nemzetközi pénzügyi elemzés és döntéshozatal a hitel eladására
 • Üzleti kockázatkezelés
 • Alkalmazkodás a SEPA-hoz (egységes európai fizetési terület)
 • KPI (kulcsfontosságú teljesítménymutatók) a kulcsfontosságú osztályok számára
 • Projektmenedzsment

A szakterület (ek)

Adminisztráció és üzleti menedzsment

Az elmúlt években az üzleti menedzsment változásai (és kihívásai) hatalmasak voltak. A globalizáció és a vállalatok nemzetközivé válása által kínált lehetőségek növelik az innováció és a különböző technológiák - különösen a digitális világban - alkalmazott lehetőségeket, mind az új vállalkozások, mind pedig a meglévők radikális átalakítása érdekében.

Ebben a kontextusban, tele lehetőségekkel és bizonytalansággal, az adminisztrációs és üzleti menedzsment programunkban folyamatosan tervezzük és megújítjuk képzési programjainkat annak érdekében, hogy szilárd alapot biztosítsunk a tudás, eszközök és tapasztalatok számára, amelyek a jelenlegi piac valóságát tükrözik. hogy segítsen abban, hogy a szakmai pályafutása során lába legyen.

Szakmai coaching és karrier

Szervizcsere, mentorálás, szakemberek, tizenévesek, szakemberek, szakemberek, szakemberek, szakemberek, szakemberek, szakemberek, nagyközönség, nagyközönség. a szá ll á ll á ll á s é s é s é s é s é s é s é s é s é s á ll á s á s á s á s á ll á s á s á s á s á ll á s á s á ll á sít á s á s á ll á s á ll á sít á s á r á s á ll á s á r á s é s é r é s é s é s é s é s é r é.

Közelgő induló dátumok

 • 2019. február 23. (Marketing menedzsment)
 • 2019. március 1. (Értékesítési irány)
 • 2019. március 30. (Projektek és cégek nemzetközivé válása)
 • 2019. április 27. (Műveleti és Logisztikai Osztály)
 • 2019. május 18. (Irányítás és stratégiai innováció)

A mesterképzésben a szükséges vezetői készségeket úgy alakítják ki, hogy a hallgató megtanulja, hogy személyes és szakmai stratégiai tervvel azonosítsa gyengeségeit és erősségeit, és olyan célokkal és stratégiákkal dolgozza fel azokat a szakmai kompetenciákat, amelyek az adott esetben segítik őket saját személyes készítésükben márka.

Ezenkívül a hallgató az első pillanattól fogva irányítja a munkát és a projektek fejlesztését a szakmai fejlesztési szolgáltatáson és a CESTE üzleti klubon keresztül.

Szakemberek és vezetők

A CESTE-nél olyan szakemberek számára dolgozunk, akik kihasználják a teljes potenciáljukat, elérik a legmagasabb szintet a karrierjükben, segítve őket abban, hogy a következő lépést tegyék szakmai életükben, és alkalmazkodjanak a körülményeikhez: az első üzleti tapasztalatukból szakosodásuk során és amikor a szervezetük vezetői lesznek.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

1 további kurzus CESTE Business School »

Utoljára frissítve February 5, 2019
This course is Campus based
Start Date
ápr. 27, 2019
Május 18, 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
ápr. 27, 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Május 18, 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

ápr. 27, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Május 18, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date