Executive MBA

Galicia Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA

Galicia Business School

Légy mestere, egy menedzser, hogy a vezető ...

Ha egy tehetséges profi, már feltételezett vezetői feladatok és szeretné, hogy előre a progresszió, mint a menedzser szerint növekvő a vezetés és a készségek, ez a program. Ön része lesz egy csapat szakember, akik már tudják, hogyan kell kezelni, és a felelősségi körükbe, és akiknek kihívás az, hogy „hogy nem”, a közvetlen és az ólom, integrálja a különböző területeken a vállalat, felkészülés az új szakmai kihívásoknak.

Galicia Business School Executive MBA célja, hogy növeljék a karrier szakemberek felkérik, hogy nagyobb felelősséget az üzleti területen. Ez különösen azokat célozza meg, akik megmutatták eddig és vezetői kapacitás műszaki és / vagy a most megtalálják a lehetőséget, hogy vezesse csapatok, és vállaljon nagyobb felelősséget a menedzsment területén a szervezetek.

Tehát ez egy differenciál program:

 • Frissítve orientált vezetői által megkövetelt vezető vállalatok keresztül egy igazi profi átalakulás a résztvevők orientált csapat vezetői profilt.
 • Professional: az összes hangszóró aktív szakemberek felső vállalatok és vezetők a saját specialitásokkal, amely biztosítja az üzleti és szakmai jellegű oktatási projekt.
 • Feltételezve, hogy az új valóság, a globális és a digitális, amelyben az innováció, a globalizáció és az igényt, hogy milyen hatással van a digitális dimenzió kulcsfontosságú eleme, hogy az embereket, a csapatok és a vállalatok az elkövetkező évtizedekben.
 • A módszer révén történő tanulás, a magassága korunk és ez magában foglalja, hogy egy vonzó üzleti játék, hogy integrálja minden területén a cég projekt esetekben valódi élmények, szabadtéri tevékenységek, szerepjáték és Gamification, többek között a dinamika orientált képzés felső vezetés.
 • Tudatában annak, hogy a fő eszköz az idő, és úgy tervezték, hogy a legtöbbet a azt. Miért osztályok lesz szükség strictamente, két hétvégén egy hónap, nagyon magas hozzáadott értéket és tanított a neves szakemberek a maguk területén, és a kiegészítő tevékenységek végezhet aszinkron keresztül virtuális campus.
 • Ez biztosítja a hálózati élsz az Ön elvárásainak, találkozó Santiago két hétvégén egy hónap a csoport a szakemberek, mint te, a magas irányítási potenciál vezető vállalat az egész földrajzi félsziget északnyugati.
 • Amelynek nemzetközi kiterjesztése: Silicon Valley Immersion (opcionális). Ebben a tapasztalati programot (nincs az iskolákban vagy vitaindító ülés) a résztvevők fog élni egy hétig érintkező vállalkozók és vezetők dolgoznak a leginnovatívabb vállalat a világon, a saját szervezetek és informális környezetben, hogy első kézből tapasztalatait, és és hogy egy tervet innováció és az átalakulás, hogy azok a szervezetek saját visszatér Spanyolországba.

címzettek

Szakemberek és vezetők, akik dolgoznak a vezetői szinten a vállalatok és szervezetek. Ahhoz, hogy részt vegyenek a Executive MBA kell legalább hat év szakmai tapasztalat, amelyből legalább két évet kell feltételezni feladatokat érintő vezetői felelősség az irányító szerepét és csapat vezetése. Ezen túlmenően, azok a résztvevők, akik választhatnak a nemzetközi terjeszkedés, és részt vesznek a Szilícium-völgyben Immersion program kell szintű angol, amely lehetővé teszi a helyes használata a tevékenységet.

A címzettek számára nyitottnak kell lennie a saját átalakulási folyamat az emberek fogják integrálni valódi program tréning, hogy fog működni, mint egy gyorsító szakmai és vezetői készségek, a termelékenység javítására és fejleszti, és ennek hozzájárulását az eredményekhez a szervezet.

Mivel a szakmai megközelítés a program, akkor érheti el gyakorló vezetők, akik nem rendelkeznek a diplomás, bizonyítva a megfelelő szakmai tapasztalat és igazodik a céljaink Executive MBA.

Előretekintve felvételi program figyelembe veszi különösen a vezetői potenciál a kérelmező és a szakmai és vezetői kihívásokkal kell venni a jövőben a szervezet vagy a projekt szakmai jövőjük.

Galicia Business School tudja, hogy egy jó Executive MBA három alapvető összetevők: a rangos kar és a szakmai, gazdálkodási-orientált képzési módszertan és a résztvevők csoportjának nagy potenciállal. Ezért különös figyelmet szentelnek a résztvevők kiválasztása és a homogenitását.

Módszertan

A Executive MBA ötvözi változatos módszerek javítását célzó szakmai és vezetői készségek a résztvevők. Hogy átalakítsuk azt egy egyedülálló képzési Xperience már a következő eszközökkel:

 • Case Módszer: fogjuk használni nagyon sok esetben lehetővé teszi számunkra, hogy megtudjuk, a valóság és elemzésének javítására üzleti helyzetek és a döntéshozatal.
 • Szerepjáték és a csoportdinamika: fogunk dolgozni valós helyzetekben üzembe résztvevők bizonyos helyzetekben, hogy ezt követően következtetéseket levonni a elért teljesítmény és a személyes fejlesztési tervet, hogy dolgozzon ki ezen a területen.
 • Business Game: Az üzleti szimulációs kifejlesztett csapatok által felügyelt és a szakértők az üzleti menedzsment, majd helyezze a résztvevők irányítása a cég, amely integrálja a megszerzett tudás által alkalmazza őket a versenypiacon. Ez tanulni a sikerek és a kudarcok valós időben, hogy integrálja az összes funkcionális területek a társaság.
 • Projekt: A projekt diagnosztikai és javítása a cég fogja lehetővé teszi a végrehajtását, amit már megtanult, és lesz a legjobb ösztönzést a kommunikációs készségének javítása és a projektek bemutatására a résztvevők.
 • Mesterkurzusok: vezetői tapasztalat. Tudjuk, hogy a tanulás a fertőző és ezért az általunk tervezett terek megközelítés a szakemberek és vezetők logisztikai kapcsolatos, hogy a rövid távú mozgás tapasztalataikat és szervezeteik a résztvevőknek.
 • Szilícium-völgy Immersion: A résztvevők, akik úgy döntenek a nemzetközi program meghosszabbítását fogja tanulni, anélkül iskolákban vagy előadások, élő egy hétig vállalkozók és vezetők vezető innovációs cégek, és saját maguk állíthatják be az innovációs terv szerint át a legjobb gyakorlatokat.
 • A verseny játék videó: Diákjaink „végrehajtó” élni fog a tapasztalat versenyben a többi előmozdítása videojáték, amelyben próbára vezetői képességek (döntéshozatal, vezetés, stb) segítségével egy innovatív módszert oda nemzeti és nemzetközi szinten.
 • Outdoor tréning: A program során kerül sor javítását célzó vezetés és a csapatmunka, a résztvevők szabadtéri tevékenység, a tapasztalat, hogy fogja döntően hozzájárulna a „csapatépítés” akcióhoz.
 • Folyamat coaching és mentoring: Az egyik legfontosabb eleme a programnak, mivel a különböző ülésein az ügyvezető nem más, mint az út, amivel kíséri a személyes növekedés és a szakmai fejlődés a mi résztvevők mindig kísérni edző.

kronológia

A program figyelembe sor a hónap október 2017 január 2019. A formátum az ülések kétségtelenül eltérés a mi Executive MBA. Tisztában vagyunk azzal a fontos lépés, hogy a határokon a résztvevők. Ezek a cégek igényelnek, mint valaha szakértelmüket és erőfeszítést, valamint családjuk és barátaik is elvárják tőlük minimum egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ezért hoztuk létre olyan formában, hogy ötvözi a nagy kereslet, amely minden területen (személyes, társadalmi és szakmai) benyújtott, és a rendelkezésre álló idő, hogy foglalkozzon egy ilyen intenzív létfontosságú szakaszban. A program nem igényel, amelyek csak két hétvégén egy hónap maradt Galicia szolgáltatások Business School. Egyéb tevékenységek fogják elvégezni aszinkron amikor jónak látják a résztvevők.

Ezzel méret tettünk lehetővé a magas szintű Executive MBA ami fut több mint 15 hónap. Filozófiánk egyértelmű: igen magas szintű osztályok, tanított a professzorok a rangos és nagyon jól használható. Így maximalizálva a hasznosság és a termelékenység a program, így hatékonyabb befektetés időt és pénzt a résztvevők. A ülést tartanak péntek délután és szombat reggel, 16:30-20:45 és 9:30-13:45.

Értékelés

Az értékelés a program lesz központi tengelye elkészítése és bemutatása a tervezet végső mester. Egy másik fontos eleme az értékelési folyamat lebonyolítása gyakorlati munka és jelentések ügyek és aktív részvétele az üléseken és a vizsgálati célja annak felmérése a nyelvi asszimiláció tartalmának egyes blokkokat. Ezen kívül, hogy felszámolja a programot meg kell haladja meg a 80% -os részvétel az érintkezési órás program.

Ár és helye

A program kerül megrendezésre Santiago de Compostela (A Coruña).

Az összeg az Executive MBA 12.450 € (ez az ár nem tartalmazza a nemzetközi terjeszkedését a Szilícium-völgy). Ellenőrizze feltételekkel.

Consult különleges feltételek Alumni kapcsolható, Galicia Business School és más csoportok, amelyek fenntartják az együttműködési megállapodást iskolánkban.

Ezen kívül a SabadellGallego Bank, minőségében partner programot kínál a résztvevők finanszírozási kedvező feltételekkel.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve September 26, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
16 hónapok
Részidős
Price
ár
12,450 EUR
Locations
Spanyolország - Vigo, Galicia
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Spanyolország - Vigo, Galicia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt