Executive MBA

Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA

Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Executive MBA

Az Executive MBA program (EMBA) University of Geneva (UNIGE) nyújt vezetők egy első osztályú általános gazdálkodási oktatás megszakítása nélkül pályafutásukat. Úgy tervezték, hogy egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat, és analitikus gondolkodás és a cselekvés, és úgy van kialakítva, hogy a résztvevők megszerezzék a vezetőképzés az aktív részvételt, és a vállalati vezető szemszögéből. Azt tanítja a résztvevőket, hogy építsenek alapvető készségek és bizalom kapacitásuk növeléséhez vezet, és szembenézni a kereszt-funkcionális kihívásokat. UNIGE EMBA körültekintően választja ki a résztvevő mix egy szigorú 4 lépéses kiválasztási folyamat, hogy magas minőségű peer-to-peer csere. A tantestület nagyon is tisztában van, hogy szükség van a vezetők és az üzleti vezetők kidolgozása és végrehajtása hatékony operatív megoldások komplex helyzetekben. UNIGE EMBA által akkreditált Szövetsége MBA (AMBA).

A diákok által vezetett, hogy fejlesszék az autonómia, a szellemi kapacitás és gyakorlati ismeretek, és megszerezni a szükséges eszközöket, hogy elérjék a szakmai célokat. Azt is megtanulják használni elemző és stratégiai készségek fejlesztése új megoldások komplex problémákra, mintsem egyszerűen átveszik kész megoldást.

Kar: A különböző eredetű és háttérrel az oktatók és a hallgatók garantálják a nemzetközi környezetet és tudományközi bemenet. A résztvevõk közötti interakciókat és a kar és a csoport erősen ösztönözni; csoportos munka serkenti a tudás megosztását. A tanulók tanulási élményt a vállalati munka projektek kategóriájában beszélgetések, előadások, hogy építsen a korábbi tapasztalatok. A EMBA program ösztönzi élénk a hallgatók és a tanárok és serkenti a tudás megosztását a csoport munkáját.

Új blokk formátum: Annak érdekében, hogy eleget tehessen a nemzetközi népesség UNIGE EMBA most is kínál blokk formátum tanfolyamok mellett a hagyományos kéthetente programot kezdő szeptember 2016. Ez az új formátum azonos képzési kínálat, mint a kétheti program, de koncentráltan ütemtervet. Ez a blokk formátum ideális nemzetközi résztvevők messze horizont (azaz, Közel-Kelet, Kelet-Európa, Ázsia, stb.)

A program felépítése

A teljes EMBA program ciklus (mind a kéthetente és blokk formátum) tartalmaz 24 modult és egy A vállalati MBA program, és tart 2 év. 12 Core kurzusok Self-vezetés alkotják az 1. évben tananyag. A sikeres befejezése az első évben modulok, a diákok szerezni "elvégzését igazoló", és folytathatják tanulmányaikat, aki a Nemzetközi menedzsment program (hagyományos MBA tanterv), illetve javasolt egyik speciális ismeretekkel rendelkeznek egy francia vagy angol nyelven. Blokk formátum Szakirányok is rendelkezésre áll, a 2. évben: a Kereskedelmi és Aviation Management programok.

A sikeres befejezése mindkét évben, beleértve a A vállalati MBA program, a végzős diákok a Master of Business Administration fokozat. 100% -os részvételi várható, hogy érvényesítse a modulok; Minden tanfolyam tartalmaz 24 órakeret. Az egyes osztályok óra, a diákok kell számolni további 1-2 órán át az olvasás, az előkészítés, esettanulmány és az értékelést.

1) Kétheti formátumban (hagyományos): havonta kétszer, péntek délután (02:00-09:00), és szombat reggel (08:00-01:00); Egyes kurzusokat is szerveznek 3 egymást követő teljes nap; kell kitölteni, mint 2 éve

2) A blokk méret (koncentrált modell): 6 blokk 3 modulból (8:30-17:30) 6 online tanfolyamok; kell kitölteni, mint 2 éve. Ideális nemzetközi résztvevők.

MBA tézis (vállalaton projekt)

A diákok kapnak személyre szabott értékelés és visszacsatolás egész programot, beleértve a visszajelzés és coaching egykori diákok. Minden program modul vizsgálatnak alávetni. EMBA értékelések közé záróvizsgák, előadások, és / vagy a projekt jelentések, és lehet végezni egyénileg vagy csoportosan. Ennek része a vizsgálat követelményének, diák végez a csoport a projekt (3-4 diák egy csoportban) a saját területén a szakosodás, amelyek megvalósíthatók a vállalkozások számára.

Ezek a projektek zajlanak, szoros együttműködésben a támogató cég, amely általában a tanuló munkahelyen. A diákok járnak a tanácsadók és az elért eredmények és ajánlásokat kell alkalmazni a támogató szervezet.

ÁLTALÁNOS PROGRAM LEÍRÁS

Befejezését követően az első évben, a résztvevők kapnak egy teljesítési igazolás és továbbra is természetesen vizsgálat "International Management" vagy az egyik javasolt Szakterületek

Megjegyzés: Az Executive MBA tanulmányok elmúlt 2 évben. Meghosszabbítására irányuló kérelmeket hagyja jóvá az MBA irodában; a CHF 2000 kiterjesztési díj alkalmazandó minden további évben; (Max. 5 éves ciklusban)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Locations
Svájc - Geneva, Geneva
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Svájc - Geneva, Geneva
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt