Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Ideje, hogy megváltoztassa?

A modern élet ritkán ad nekünk időt, hogy lélegezni, hogy lépjen vissza, és tényleg úgy, hogy mit akarunk elérni. Úgy döntött, hogy tanulmányozza egy MBA biztosítja a tér és idő a változásra.

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítja a karrier, Megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. Mi azonban sokkal több, mint növeljék a munkahelyi kilátások. a 16 hónapos program segítségével az egyének átalakítani alapvetően. A résztvevők inspirált válni a változás a vállalatokhoz, közösségek, az ipar ... és néha, a világ. által akkreditált EQUIS és AMBAA program már következetesen rangsorolva a legjobbak között első 100 vezetői MBA világszerte A Financial Times. Amellett, hogy a magas színvonalú oktatás és gazdagságát a HEC Lausanne közösség, mi elismerten a mi úttörő megközelítést Személyes és szakmai fejlődés. Azt tervezték, hogy a tananyag adni ezt a hatalmas dimenziót alapvető üzleti koncepció modulok és így kísérjük a résztvevőket a transzformáció.

Ha keres valami más, talán most van itt az ideje.

54265_Network

a különbség

HEC Lausanne egyik legelismertebb intézmény a világon. A Executive MBA következetesen közé tartozik az első program a maga nemében, globálisan.

Svájc széles választékban kiváló MBA programok a résztvevők választhattak, így Miért választott minket?

Kiválóságot a tanításban

A program alapja Magas színvonalú oktatás és anyagok, valamint egy kiváló hírnevétGlobálisan. Kihasználva a legújabb kutatások és konkrét módszereket szállít kidolgozott tanfolyam, hogy megfeleljen a igényeinek és elvárásainak vezetők működő igényes és dinamikus környezetekben és szervezetek.

Enriching hálózat

A kiválasztási folyamat intenzív, az oka. A keverés nemzetközi közép korú résztvevők a különböző háttérrel, akkor gyorsan tanuljon a többi, Szerepük és a vállalat, ahol dolgoznak. Tanulás, különösen a tekintetben az Executive MBA, egy társadalmi folyamat, és az osztálytársaival, valamint a professzorok hozzá fog járulni a fejlődést. Az öregdiák hálózat egy gazdag és élénk közösség hogy él túl érettségi.

Személyes és szakmai fejlődés

Úgy véljük, hogy az MBA kell, hogy még több mint egy végrehajtó képesítést. Meg kell egy egyedülálló lehetőség, hogy időt az üzleti élet reframe a hangsúly és felülvizsgálja a célok. Ön valószínűleg végül pontosan a valódi jelentését és szakmai cél akkor már keresett. Executive edzők és szakemberek kíséri az egész programot, hogy további egyéni fejlődés, a csapat hatékonyságát és ügyességi javítása.

Kiválóan illeszkedik az Ön életstílusához

Tudjuk, hogy a vezetők, akik úgy döntenek a programban foglalt szakmai és a családi élet: a tananyag épül, hogy az Ön optimális munka-magánélet egyensúlya és hatékonyság maximalizálása érdekében. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy folytassa a munkát ellátó osztályok minden második héten. Töltse ki a Executive MBA és akkor lényegesen átalakult, szakmailag és személyesen. A résztvevők vált feszültség egy friss, új elképzelés a lehetőségekre, és a készségeket, hogy teljesítsék a legnagyobb potenciállal.

54267_Network

A program

Az MBA program Hautes Etudes Commerciales (HEC) Lausanne már működik több mint 35 éve, és az Executive MBA program fut több mint egy évtizede. Ez a nemzetközileg elismert MBA kínál a szakemberek az esély, hogy a karrier és ambícióit, míg szakosodott Healthcare Management vagy vállalati pénzügyek.

Mint közintézmény, 90% -a tantestület van tenured a kar, és tartósan elkötelezett az MBA program és az egyetem.

Tantervünk a jelenleg folyó kutatási munkákra támaszkodik, amelyek nagy részét az Executive MBA karunk végzi. A résztvevők ki egy különleges hangsúlyt Egészségügy vagy Vállalati pénzügyek - két svájci legdinamikusabb iparágak.

Mivel található francia nyelvű Svájc, otthon a székhelye számos nemzetközi vállalat, az ENSZ genfi ​​erős pénzügyi szektor, és egy hatalmas élettudományi hub, azt jelenti, hogy vonzzák a különösen gazdag és egyedi hallgatói össze a résztvevőket jelenleg dolgozik a globális vállalatok, és akik, mint te, nagyon motiváltak a tanulásra, és hogy tudásukat az osztályteremben.

Jó tudni:

HEC, a mag Executive MBA tananyag egészíti ki speciális kurzusok két fő területen. Választhat:

  • Executive MBA amelynek középpontjában a Healthcare Management
  • Executive MBA amelynek középpontjában a Management & Corporate Finance
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been ... Tovább

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been developing teaching and research in the field of business and economics. HEC Lausanne offers Bachelor, Master, and PhD degrees, as well as executive education, including a part-time Executive MBA, short, open courses, and tailor-made programs for organizations. Kevesebb