Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Weatherhead Executive MBA alapját az a meggyőződés, hogy a nagy vezető lehet tanítani és tanulni. Ez a világszínvonalú fokú kiváló dolgozó szakemberek által szállított elismert oktatók jártas tanítás művészeti vezetői.

A Weatherhead Executive MBA (EMBA) program alapja egy egyedi, folyamatosan frissülő végzős tanterv, hogy vesz tapasztalt jelöltek egy új szintre az üzleti szakemberek és vezetők. A program a hajtott, akik azt szeretnék, hogy kétségbe betekintést a legjobb üzleti kar.

Kényeztesse a szenvedély a tanulás. Embrace a vezetői potenciáljuk. Fedezze fel a Weatherhead Emba.

Évtizedeken Weatherhead szervezeti viselkedés kar építettek egy best-in-class hírnevét tanítás a művészeti vezetői. Már néztem több száz vezetők eléréséhez új tartalék energia és a potenciál a programokat. Segítünk nekik megvizsgálja a vezetői erősségeit és a hiányosságok, és dolgozzon ki egy személyre szabott tanulási terv lesz a legjobb vezetők lehetnek.

Ez a program nekem?

A EMBA középpontjában a dolgokat, hogy számít, hogy azokat a növekvő magas rangú vezető szerepet. A diákok megtanulják egy vállalati szintű terv, közeledik a kritikus tudományágak, mint a stratégiai, pénzügyi, marketing, és a számvitel-egy vezető pontról eszközként vezetés sikerét. Kar be ezeket a funkcionális területeket támogató vezetői tevékenység. És a diákok vizsgálják meg, hogyan az eszközök létrehozott és a termékek és szolgáltatások által tervezett, ezeken a területeken lehetővé vezetői csapat az egész szervezet működik a leghatékonyabban.

A EMBA tantermi élmény egy kihívást és energizáló egyet. A résztvevők érkeznek, átlagosan 15 éves szakmai tapasztalattal, és a Weatherhead modell tantermi interakció lehetővé teszi a kar és a diákok, hogy megosszák tudásukat és a szakértelem. Továbbá, projektek rendelt egész tanfolyam és tudományágak lehetővé teszi a diákok alkalmazni a tanultakat a munkájuk környezet az iskolai vállalkozásokra.

A Weatherhead Emba köré szerveződik négy elemből áll:

  • Fejlesztése vezetői képességek szintjének én, csoport, szervezet és a társadalom
  • A társadalmi-politikai struktúrák, ahol a vezetés a legnagyobb szükség van, beleértve a kormányt, a világgazdaság és a gyorsan változó világában a technológia
  • A nyelv az üzleti, különös tekintettel arról, hogyan beszélnek a tanácsteremben
  • Elérése változás szervezetek vezető design-orientált csapat

Ez a négy darab illenek össze, hogy hozzon létre egy vezető csomagot, hogy a hallgató a végrehajtó ápolja vállalni a felelősebb és befolyásos pozíciót létező szervezet, vagy, hogy egy új, dinamikus szervezet. Együtt, ezek a képességek segítik a vezetők járnak bizalommal és határozottabb az arca bizonytalanságot.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing ... Tovább

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing business and society. Our learning environment is a hub of creative thinking, innovative teaching, and trans-disciplinary research, filled with excitement and a strong sense of community. Kevesebb