Weatherhead Executive MBA alapját az a meggyőződés, hogy a nagy vezető lehet tanítani és tanulni. Ez a világszínvonalú fokú kiváló dolgozó szakemberek által szállított elismert oktatók jártas tanítás művészeti vezetői.

A Weatherhead Executive MBA (EMBA) program alapja egy egyedi, folyamatosan frissülő végzős tanterv, hogy vesz tapasztalt jelöltek egy új szintre az üzleti szakemberek és vezetők. A program a hajtott, akik azt szeretnék, hogy kétségbe betekintést a legjobb üzleti kar.

Kényeztesse a szenvedély a tanulás. Embrace a vezetői potenciáljuk. Fedezze fel a Weatherhead Emba.

Évtizedeken Weatherhead szervezeti viselkedés kar építettek egy best-in-class hírnevét tanítás a művészeti vezetői. Már néztem több száz vezetők eléréséhez új tartalék energia és a potenciál a programokat. Segítünk nekik megvizsgálja a vezetői erősségeit és a hiányosságok, és dolgozzon ki egy személyre szabott tanulási terv lesz a legjobb vezetők lehetnek.

Ez a program nekem?

A EMBA középpontjában a dolgokat, hogy számít, hogy azokat a növekvő magas rangú vezető szerepet. A diákok megtanulják egy vállalati szintű terv, közeledik a kritikus tudományágak, mint a stratégiai, pénzügyi, marketing, és a számvitel-egy vezető pontról eszközként vezetés sikerét. Kar be ezeket a funkcionális területeket támogató vezetői tevékenység. És a diákok vizsgálják meg, hogyan az eszközök létrehozott és a termékek és szolgáltatások által tervezett, ezeken a területeken lehetővé vezetői csapat az egész szervezet működik a leghatékonyabban.

A EMBA tantermi élmény egy kihívást és energizáló egyet. A résztvevők érkeznek, átlagosan 15 éves szakmai tapasztalattal, és a Weatherhead modell tantermi interakció lehetővé teszi a kar és a diákok, hogy megosszák tudásukat és a szakértelem. Továbbá, projektek rendelt egész tanfolyam és tudományágak lehetővé teszi a diákok alkalmazni a tanultakat a munkájuk környezet az iskolai vállalkozásokra.

A Weatherhead Emba köré szerveződik négy elemből áll:

  • Fejlesztése vezetői képességek szintjének én, csoport, szervezet és a társadalom
  • A társadalmi-politikai struktúrák, ahol a vezetés a legnagyobb szükség van, beleértve a kormányt, a világgazdaság és a gyorsan változó világában a technológia
  • A nyelv az üzleti, különös tekintettel arról, hogyan beszélnek a tanácsteremben
  • Elérése változás szervezetek vezető design-orientált csapat

Ez a négy darab illenek össze, hogy hozzon létre egy vezető csomagot, hogy a hallgató a végrehajtó ápolja vállalni a felelősebb és befolyásos pozíciót létező szervezet, vagy, hogy egy új, dinamikus szervezet. Együtt, ezek a képességek segítik a vezetők járnak bizalommal és határozottabb az arca bizonytalanságot.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
21 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint