Program jellemzői és előnyei

Az EMBA program célja, hogy kielégítse a dél-dél-floridai vezetői oktatást. Az EMBA program több mint osztálytermi tapasztalat. A program fejlett menedzsment eszközöket kínál egy kihívásokkal teli és interaktív tanulási környezetben, amely támogatja a résztvevők vezetői és vezetői kiválóságának elérését.

Minden tanév egy heti tartózkodási idővel kezdődik. Ezután az osztályok alternatív pénteken és szombaton kerülnek megrendezésre. A program, amely magában foglalja a 12 tanfolyam befejezését, két év alatt fejeződik be. A kéthetenkénti formátum lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a teljes munkahelyi felelősséget fenntartsák, miközben fejlesztik és erősítik vezetői készségeiket. A résztvevők képviselik a Southwest Southwest flotta szervezeteket és iparágakat, és bizonyított vezetők évek vezetői tapasztalattal.

Az EMBA program elsajátítja a kar kollektív tudását és első kézből szerzett tapasztalatait a felsőoktatásban, és

 • vezetett egy fűszerezett kar magja
 • elkötelezett az innovatív oktatás iránt
 • a tanárok és a résztvevők közötti tanulási partnerségek középpontjában áll
 • lehetővé teszi az egyéni kurzustervezést
 • magában foglalja a tapasztalati tevékenységeket
 • integrálja a technológiát a tanulás és döntéshozatal eszközeként
 • kihívja a résztvevőket saját személyes vezetési stílusuk feltárására és tesztelésére

Az FGCU EMBA program egyedülálló és megkülönböztető kompetenciájának területe az Executive Professzorok karja. Ezek a veterán Fortune 500 szakemberek, akik kiegészítik a rendszeres karokat.

Tanfolyam

Az Executive Master of Business Administration (EMBA) program egy kétéves programot szabott a tapasztalt szakember. Ez az MBA képzési program vezető szerepet tölt be és stratégiai szempontból, és célja, hogy olyan eszközöket biztosítson, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy megfeleljenek az aktuális és a jövőbeni működési kihívásoknak, amelyekkel szinte minden versenyképes szervezet szembesül.

A szakmai élet elfoglalt és gyakran hektikus ütemének elismeréseként az osztályok pénteken és szombaton kéthetente tartanak, minden szemeszterenként kilenc alkalommal. A résztvevőknek egyhetes nyári ülésen is részt kell venniük, és nemzetközi tanulmányi tapasztalattal kell részt venniük. Ez a menetrend lehetővé teszi a diákok számára, hogy folytassák a teljes munkaidős szakmai kötelezettségvállalásokat, miközben haladnak a programon keresztül.

koncentrációk

 • Általános menedzsment koncentráció
 • Egészségügyi menedzsment koncentráció
 • Ingatlanfejlesztés és pénzügykoncentráció

Lehetőségek és elvárások

Az FGCU EMBA program sikeres befejezése megnyitja az ajtókat a szakmai fejlődéshez és a karrierépítéshez. A résztvevők várhatóan kihívást jelentenek maguknak, programkollégáiknak és oktatóiknak, mivel részt vesznek a felsőoktatás egyik legdinamikusabb tanulási környezetében. A program szabványai magasak, de jókedvűek is, hiszen a résztvevők felfedezik szakmai tapasztalatuk értékét, és kibővítik azt megbízásokon keresztül. A tapasztalt nappali tagozatos szakemberek technikai és alkalmazott szakértelmén kívül a résztvevőknek számos lehetőségük van az üzleti, az ipar és a non-profit szektor vezetőivel való interakcióra.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
39,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint