Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Program jellemzői és előnyei

Az EMBA program célja, hogy kielégítse a dél-dél-floridai vezetői oktatást. Az EMBA program több mint osztálytermi tapasztalat. A program fejlett menedzsment eszközöket kínál egy kihívásokkal teli és interaktív tanulási környezetben, amely támogatja a résztvevők vezetői és vezetői kiválóságának elérését.

Minden tanév egy heti tartózkodási idővel kezdődik. Ezután az osztályok alternatív pénteken és szombaton kerülnek megrendezésre. A program, amely magában foglalja a 12 tanfolyam befejezését, két év alatt fejeződik be. A kéthetenkénti formátum lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a teljes munkahelyi felelősséget fenntartsák, miközben fejlesztik és erősítik vezetői készségeiket. A résztvevők képviselik a Southwest Southwest flotta szervezeteket és iparágakat, és bizonyított vezetők évek vezetői tapasztalattal.

Az EMBA program elsajátítja a kar kollektív tudását és első kézből szerzett tapasztalatait a felsőoktatásban, és

  • vezetett egy fűszerezett kar magja
  • elkötelezett az innovatív oktatás iránt
  • a tanárok és a résztvevők közötti tanulási partnerségek középpontjában áll
  • lehetővé teszi az egyéni kurzustervezést
  • magában foglalja a tapasztalati tevékenységeket
  • integrálja a technológiát a tanulás és döntéshozatal eszközeként
  • kihívja a résztvevőket saját személyes vezetési stílusuk feltárására és tesztelésére

Az FGCU EMBA program egyedülálló és megkülönböztető kompetenciájának területe az Executive Professzorok karja. Ezek a veterán Fortune 500 szakemberek, akik kiegészítik a rendszeres karokat.

Tanfolyam

Az Executive Master of Business Administration (EMBA) program egy kétéves programot szabott a tapasztalt szakember. Ez az MBA képzési program vezető szerepet tölt be és stratégiai szempontból, és célja, hogy olyan eszközöket biztosítson, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy megfeleljenek az aktuális és a jövőbeni működési kihívásoknak, amelyekkel szinte minden versenyképes szervezet szembesül.

A szakmai élet elfoglalt és gyakran hektikus ütemének elismeréseként az osztályok pénteken és szombaton kéthetente tartanak, minden szemeszterenként kilenc alkalommal. A résztvevőknek egyhetes nyári ülésen is részt kell venniük, és nemzetközi tanulmányi tapasztalattal kell részt venniük. Ez a menetrend lehetővé teszi a diákok számára, hogy folytassák a teljes munkaidős szakmai kötelezettségvállalásokat, miközben haladnak a programon keresztül.

koncentrációk

  • Általános menedzsment koncentráció
  • Egészségügyi menedzsment koncentráció
  • Ingatlanfejlesztés és pénzügykoncentráció

Lehetőségek és elvárások

Az FGCU EMBA program sikeres befejezése megnyitja az ajtókat a szakmai fejlődéshez és a karrierépítéshez. A résztvevők várhatóan kihívást jelentenek maguknak, programkollégáiknak és oktatóiknak, mivel részt vesznek a felsőoktatás egyik legdinamikusabb tanulási környezetében. A program szabványai magasak, de jókedvűek is, hiszen a résztvevők felfedezik szakmai tapasztalatuk értékét, és kibővítik azt megbízásokon keresztül. A tapasztalt nappali tagozatos szakemberek technikai és alkalmazott szakértelmén kívül a résztvevőknek számos lehetőségük van az üzleti, az ipar és a non-profit szektor vezetőivel való interakcióra.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

A Lutgert College of Business befejezte az első évtizedben a történelem floridai Gulf Coast University, ez egy izgalmas időszak az életében főiskolán. Mi tovább halad a tervezési és építési Lutgert Ha ... Tovább

A Lutgert College of Business befejezte az első évtizedben a történelem floridai Gulf Coast University, ez egy izgalmas időszak az életében főiskolán. Mi tovább halad a tervezési és építési Lutgert Hall, a jövő otthona a College of Business. Mi kovácsolás fontos tudományos és az üzleti közösség kapcsolatokat a helyi, regionális, és nemzetközi szinten, hogy kiteszi a hallgatók, oktatók és dolgozók az aktuális üzleti gyakorlat a különböző gazdaságok és kultúrák. Ami a legfontosabb, továbbra is vonzza a magas színvonalú oktatói szentelt oktatási és ösztöndíjrendszer, amelyek rávilágítanak élénk, megfelelő üzleti oktatás mind a graduális és posztgraduális szinten. A akkreditációjának AACSB International, a "gold standard" az amerikai üzleti iskolák, biztosítja a jelenlegi és a leendő hallgatók az elkötelezettségünket, amellyel a minőségi üzleti oktatási tapasztalat szolgál majd őket is a 21. század globális gazdasági környezetben. Mi vagyunk energiával a lehetőséget, hogy elősegítse a szakképzett munkaerő a Southwest Florida, és azon túl. Küldetés A floridai Gulf Coast University College of Business Lutgert elkötelezett a technológiailag progresszív oktatási programok és szolgáltatások célja, hogy fokozza a készségek és képességek az egyetemi hallgatók és a dolgozó szakemberek számára az öt-megyei régióban a Southwest Florida. Elérjük ezt a sokféle rugalmas partnerségek, programok, valamint ösztöndíj egy "második kör" nemzetközi partnerségi modell, hogy hidat az egyetem és a hazai és a nemzetközi közösség egy technológiailag fejlett és a gyorsan változó világgazdaságban. Látomás A Lutgert College of Business segít új mércét állított fel a kiválóság és a tudományos programok, kari teljesítmények, és a diákok sikere, miközben folyamatosan tükrözi a dinamikus környezetet a modern üzleti lehetőségek. A kollégium a partnerségi modellt külső üzleti tevő lesz a nemzeti irányadó, amely folyamatosan hoz új, nagyteljesítményű tudást a mi főiskolai és egyetemi tanulás. A főiskola lesz a nemzetközi vezető szerepet tölt be innovatív módon integrálja a technológia és a globális tudatosságot a üzleti oktatás tapasztalat. Kevesebb