Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Program jellemzői és előnyei

Az EMBA program célja, hogy kielégítse a dél-dél-floridai vezetői oktatást. Az EMBA program több mint osztálytermi tapasztalat. A program fejlett menedzsment eszközöket kínál egy kihívásokkal teli és interaktív tanulási környezetben, amely támogatja a résztvevők vezetői és vezetői kiválóságának elérését.

Minden tanév egy heti tartózkodási idővel kezdődik. Ezután az osztályok alternatív pénteken és szombaton kerülnek megrendezésre. A program, amely magában foglalja a 12 tanfolyam befejezését, két év alatt fejeződik be. A kéthetenkénti formátum lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a teljes munkahelyi felelősséget fenntartsák, miközben fejlesztik és erősítik vezetői készségeiket. A résztvevők képviselik a Southwest Southwest flotta szervezeteket és iparágakat, és bizonyított vezetők évek vezetői tapasztalattal.

Az EMBA program elsajátítja a kar kollektív tudását és első kézből szerzett tapasztalatait a felsőoktatásban, és

  • vezetett egy fűszerezett kar magja
  • elkötelezett az innovatív oktatás iránt
  • a tanárok és a résztvevők közötti tanulási partnerségek középpontjában áll
  • lehetővé teszi az egyéni kurzustervezést
  • magában foglalja a tapasztalati tevékenységeket
  • integrálja a technológiát a tanulás és döntéshozatal eszközeként
  • kihívja a résztvevőket saját személyes vezetési stílusuk feltárására és tesztelésére

Az FGCU EMBA program egyedülálló és megkülönböztető kompetenciájának területe az Executive Professzorok karja. Ezek a veterán Fortune 500 szakemberek, akik kiegészítik a rendszeres karokat.

Tanfolyam

Az Executive Master of Business Administration (EMBA) program egy kétéves programot szabott a tapasztalt szakember. Ez az MBA képzési program vezető szerepet tölt be és stratégiai szempontból, és célja, hogy olyan eszközöket biztosítson, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy megfeleljenek az aktuális és a jövőbeni működési kihívásoknak, amelyekkel szinte minden versenyképes szervezet szembesül.

A szakmai élet elfoglalt és gyakran hektikus ütemének elismeréseként az osztályok pénteken és szombaton kéthetente tartanak, minden szemeszterenként kilenc alkalommal. A résztvevőknek egyhetes nyári ülésen is részt kell venniük, és nemzetközi tanulmányi tapasztalattal kell részt venniük. Ez a menetrend lehetővé teszi a diákok számára, hogy folytassák a teljes munkaidős szakmai kötelezettségvállalásokat, miközben haladnak a programon keresztül.

koncentrációk

  • Általános menedzsment koncentráció
  • Egészségügyi menedzsment koncentráció
  • Ingatlanfejlesztés és pénzügykoncentráció

Lehetőségek és elvárások

Az FGCU EMBA program sikeres befejezése megnyitja az ajtókat a szakmai fejlődéshez és a karrierépítéshez. A résztvevők várhatóan kihívást jelentenek maguknak, programkollégáiknak és oktatóiknak, mivel részt vesznek a felsőoktatás egyik legdinamikusabb tanulási környezetében. A program szabványai magasak, de jókedvűek is, hiszen a résztvevők felfedezik szakmai tapasztalatuk értékét, és kibővítik azt megbízásokon keresztül. A tapasztalt nappali tagozatos szakemberek technikai és alkalmazott szakértelmén kívül a résztvevőknek számos lehetőségük van az üzleti, az ipar és a non-profit szektor vezetőivel való interakcióra.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Lutgert College of Business completed the first decade in the history of Florida Gulf Coast University, it's an exciting time in the life of our college. We continue to move forward with the desig ... Tovább

The Lutgert College of Business completed the first decade in the history of Florida Gulf Coast University, it's an exciting time in the life of our college. We continue to move forward with the design and construction of Lutgert Hall, the future home of the College of Business. Kevesebb