Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Emory két Executive MBA programot kínál: Weekend EMBA és Modular EMBA.

A hétvégi MBA vezetők stratégiai gondolkodási készségeket és magukba foglaló rövid tanfolyamokat kínálnak, és segítenek a szakértelem kialakításában egy vagy több fókuszban. Üzleti barátságos menetrendet, elkötelezett karrier-szolgáltatásokat és a koncentráció megválasztásának rugalmasságát biztosítjuk, minden nagy potenciális szakember számára, akik készen állnak arra, hogy a következő szintre léphessenek.

A Moduláris MBA a vezetők középpontjában a stratégiai gondolkodás készségeinek fejlesztése és a kompetencia bővítése vezetőként. Megerősítheti üzleti tevékenységét, és szakterületeit egy általános menedzsment tanterv segítségével egészíti ki, amely online tanfolyamokon és robusztus, heti, negyedévente tartott, tantervi tapasztalatokon keresztül történik.

Hétvégi végrehajtó MBA vs modularex MBA

Legfontosabb jellemzője

Általános menedzsment tanterv 8 választhatóval, hogy az egyetemi tanárokat az Ön érdekeihez igazítsa Általános menedzsment tanterv 2 választani, melynek célja, hogy kibővítse perspektíváját és az üzleti teljesítményt Formátum Campus formátumban minden második pénteken tartott órákkal


Csak Emory

A világ egyik legfontosabb kutatóintézete, az Emory Egyetem jó hírnévnek örvend a tudományos eredményekért, a teljesített diákokért és több mint 70 csúcstechnológiai kutatóközpontért. Nevünket a világon és a sarkon ismerik el, így a méltósága az ajtóktól függetlenül megnyitja az ajtókat. Párosítsd az Emory nevet a Goizueta MBA Executive-jának vitathatatlan megkülönböztetésével, és egy félelmetes, egy-két ütést érhetsz el a siker érdekében.

Üzleti-barát formátum, alsó soros eredmények

Indítsa el a Weekend MBA-t a vezetők számára egy átfogó alaptantervvel, amely bemutatja, hogy a szervezetek hogyan működnek az egyes területeken és funkciókon. Ezután személyre szabhatja az akadémiai tapasztalatait azáltal, hogy kiválasztja az adott érdekekhez igazodó választási lehetőségeket. Az elméleteket a gyakorlati tanulás révén életre kelti, és olyan élményekbe merítheti magát, amelyek maximalizálják a szervezeti érték megteremtésének képességét.

A Modular MBA for Executives egyedülálló hibrid formátumú, rugalmas és átfogó. Az online tanulás és a személyzeten belüli osztályozási munkák együttes használatával gazdag tudományos tapasztalat érhető el, mint az Ön számára elfoglalt elfoglalt vezetők számára. Javítani fogja az üzleti életerőt, megnöveli a vezetői ösztönöket, és az ideális tanulási környezetben fokozza vezetői képességeit. Ezek a készségek együttesen lehetővé teszik, hogy az üzleti teljesítmény javítása érdekében egyidejűleg megtanulhatóvá válhasson a megtanulható ismeretekre.

Hiteles vezetés

Túl gyakran a vezetői készségek a hiányzó kapcsolat, amely a jó szakembereket nagyszerűvé teszi. Ezért a Goizueta-nál a vezetői képzés mindent megtesz, amit teszünk. Személyre szabott értékelések és értelmes visszajelzések révén nemcsak a vezetői célokat érted el, hanem a hiteles vezetői stílusodat is megtalálod és élesíted. Ez azt jelenti, hogy önmagadat, csapatodat és a szervezetedet kezeled, míg mindenki, aki a vezető, mások akarnak lenni.

Karrier

Nagy oktánszámú kollégák.

Ki körülveszi magát a dolgokkal. Az Emory EMBA összegyűjti a tehetséges, sikeres, középszintű csoportokat a felsővezetőknek és a szakembereknek, hogy együtt tanuljanak együtt az együttműködő tanulási környezetben.

Ez azt jelenti, hogy tapasztalt egyének vesznek körül, akik a személyes elszámoltathatóságon és a kiemelkedő eredményeken nyugszanak. Az osztálytársai sikereket értek el a számtalan iparágban, vállalkozásban és funkcióban szerte a világon, olyan széleskörű gondolkodásmódot biztosítva, amely növeli az Ön személyes tanulását, nem beszélve szakmai és vezetői fejlődéséről.

Az Ön tapasztalatát tovább erősíti az a képzett szakember, aki a legjobb és legkülönfélébb perspektívákat rajzolja ki a szobában. Együttműködő és támogató környezetben végzett erőteljes párbeszéd révén nagyszerű otthont talál a tanuláshoz - és az egyedi ötleteihez -, hogy felerősödjön.

Nézze meg a világot másképp. Az Ön EMBA osztályába olyan diákok tartoznak, akik külföldön éltek vagy dolgoztak, vagy jelenleg. Nem lehet túlbecsülni a globális kulturális és üzleti ismereteket, hogy ezek a diákok hozzáadják az osztálytársaik tapasztalatait.

A Global Business Practices immersion révén a diákok megismerhetik az üzleti kultúrát a világ különböző részeiben, és hogy hogyan működnek együtt az üzleti vállalkozások az Egyesült Államokkal az előttük álló kihívások és lehetőségek megítélése érdekében.

Ebben az összekapcsolt világban a sikeres vezetők megértik a nemzetközi üzleti tevékenységet. Diákjaink megragadják ezt a valóságot, nem csak a különböző diákminták és tanfolyamok tanulmányozásával, hanem esettanulmányok és tantermi megbeszélések révén is. A Goizueta Business School nemzetközi és világméretű tapasztalatokat szerezhet az osztályon belül és azon kívül nemzetközi modulokon keresztül, amelyek nemzetközi témákban, például Brazíliában, Argentínában, Kínában, Hongkongban, Japánban, Dél-Afrikában és Vietnamban aktuális témákat fedeznek fel.

Függetlenül attól, hogy hol van, vagy hová akar menni, ez a globális fókusz egy barátságos, változatos és nemzetközi tapasztalatot jelent, amely megmutatja, hogyan tanulhat, élhet és vezethet egy globális világban.

coaching

A Goizueta egész évben hozzáférést biztosít az egy-egy karrier coachinghoz. Csapatunk tervezett és személyzettel rendelkezik, hogy támogassa a dolgozó MBA hallgatók egyéni igényeit. Várható, hogy Goizueta pályafutása edzője elérhető lesz, segíthet megbecsülni a karrierlehetőségeit, tájékozódhat az információforrásokról és a támogatásról, és segíthet abban, hogy elszámoltatva maradjon a cselekvési tervért.

Műhelyek

Azoknál a hallgatóknál, akik pályafutás-keresést végeznek az MBA befejezésekor vagy az MBA befejezésekor, a Speciális Karrier Átmenetek biztosítják a készségfejlesztést, előkészítő workshopokat és kapcsolati eseményeket, többek között:

 • Karrier akciótervezés
 • Személyes márkázás
 • Folytatás és LinkedIn frissítés
 • Fizetési tárgyalások
 • Interjú hatékonyan
 • Esettanulmányok előkészítése
 • Hálózati stratégiák

Hálózati események

Hozzáférést kap az elit hálózatához az első naptól kezdve, az előnyök azonnal és a tapasztalat értékes részévé tétele és azon túl. Alumíniumaink hajlandóak menni a felett, hogy segítsék egymást sikerrel.

 • Minden MBA hálózati esemény
 • Goizueta Tavaszi Karrier Vásár
 • Karrier-beszélgetések - Alumni Insights
 • Nyári vállalati hálózatépítő éjszaka
 • Vezetői Recruiter kapcsolatok
 • Tanácsadás Alumni Networking Night
 • Vezetőségi előadók
 • 42% ÁTLAGOS ÁTALAKÚ NÖVEKEDÉS POST-EMBA
 • 100% TANULÓK A KÖVETKEZŐ KARRIER KARÁCSONYÁVAL
 • 19 000 GOIZUETA ALUMNI

Karrier edzők

A Munkavállalók Karrier Menedzsment Központja minden MEMBA-hallgató számára biztosít karriercont, hogy megkönnyítse a diákok igényeinek megfelelően egy-egy pályaválasztási támogatást. Pályaválasztóink az Ön igényeinek és érdekeinek megfelelően dolgoznak veletek.

Emory hálózat

Az akadémiai kiválóság története, amely a magasan képzett diplomások előállításának hírnevével párosul, az Emory bölcs választást választja. Több mint 130 000 számozással az Emory Network hatásos, erőteljes, dinamikus és nagy horderejű. Ossza meg több mint egy fokozatot.

Ossza meg a tapasztalatot. Az Emory öregdiákok olyan sokszínű hálózatot alkotnak, amelyik sikeres, versenytársakkal versengve.

Felvételi

A csúcsra ugrás egy lépéssel kezdődik.

Olyan jelölteket keresünk, akik bizonyítottan nyomon követik a pályáikat és a potenciális potenciáljukat. Felmerül a kihívás?

EMBA jogosultság

 • A szakemberek készek bejutni, vagy már vezetői pozícióban vannak
 • A vezetői vezetői képességek fejlesztése érdekében
 • Készen állsz egy szigorú akadémiai tapasztalatra, melyet úgy alakítottak ki, hogy illeszkedjen a menetrendhez
 • Egy főiskolai diploma és egy erős egyetemi diploma
 • Értse meg a különböző perspektívákkal teli szoba értékét
 • Felkészült arra, hogy értékes hozzájárulást nyújtson az osztályteremben

2019 MBA vezetők pályázati határideje

106374_Skjermbilde2018-12-09kl.19.13.16.png

A 4. forduló után a pályázatokat az ülésen rendelkezésre álló alapon fogadják el, amíg az osztály meg nem telik.

Ha egy korábbi fordulóban részt vesz, több időt ad a felvétel után, hogy felkészüljön az osztályok megkezdésére, de nincs előnye vagy hátránya a körök között a felvétel tekintetében. A pályázóknak meg kell választaniuk azt a fordulót, amelyben úgy érzik, hogy a lehető legerősebb pályázatot nyújtsák be.

A siker érdekében

Michael Gootman 15 Az EMBA továbbra is hasznosítja a hátterét a mérnöki munkában, és a McKinsey tőke termelékenysége során további sikert aratott.

Növekvő vállalkozók

Antoinette Gaston 18 Az EMBA az Emory-ban tanult üzleti készségeket kombinálta a tudomány szakmai hátterével, hogy elindítsa saját bőrápoló és szépségápolási cégét.

Új lehetőségek létrehozása

Raghav Balasubramanian 19EMBA az Emory EMBA programjának előnyeit tapasztalta az első cikluson belül, kihasználva azokat a készségeket, amelyeket megtanult, hogy új karrierlehetőséget találjon.

A vezetői készségek átalakítása

Richard van Dam 18 Az EMBA az Emory vezetési fejlesztési programját segítette, hogy növelje bizalmát és megváltoztassa mások irányításának módját, és együttműködik vezérigazgatójával.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Tovább

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Kevesebb