Executive MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Program fókuszában


A program középpontjában a kivételes oktatási tapasztalat, a minőség és a kihívás vár a jól bevált, teljesen akkreditált Executive MBA program, amely hangsúlyozza, etikus vállalkozói vezetői a globális környezet és lehetőséget kínál a kapcsolatok építése.

Kiválóság


Dolgoztunk sokáig, hogy a Pamplin Executive MBA program a piacon, hogy megfelelő nevelési igényű vezetők a jövőkép a növekedés egy dinamikus környezetben. A főiskola és a kar is elkötelezett annak kiváló ár-érték az idejét és a beruházásokat.

Etikai vezető


Hisszük, hogy a szervezeti vezetők rendelkeznie kell az integritás, nem csak a vállalkozói gondolkodásmódot.Vezetett a konzultációk első üzleti vezetők és a tanári kar és a öregdiák, általunk tervezett egy tantervet, amely hangsúlyozza, etikailag tudatos kezelése. Úgy gondoljuk, hogy ez az etikai elem a mi tantervi teszi a jól lekerekített üzleti oktatás.

Hírnév


Több mint 25 éve, általunk kínált kiváló minőségű MBA program fő campus Blacksburg és a Washington, DC. Azt, hogy ezt a széles körű tapasztalattal és kiemelkedő oktatói a Pamplin Executive MBA program.

Kapcsolatépítés


Egy jól lekerekített üzleti oktatás ugyanolyan sokat kapcsolatépítés, mert a tudást mozgósító szervezeti teljesítmény és a növekedés. A program célja egy kiválasztott csoportja az egyének jelentős tapasztalattal és nagy a valószínűsége további sikereket szervezeteik.A hallgatókat arra ösztönzik, hogy megosszák egymással szakmai tapasztalataikat az osztályban viták, így előnyös nem csak a mi oktatási és kutatási szakértelemmel, hanem a többi üzleti vezetők a programban.

Nemzetközi gazdálkodás


A program felkészíti a tanulókat a globális üzleti kihívásokra a tanulmányi külföldi programokat tartalmazó kar által vezetett kirándulások Afrikában, Ázsiában és Európában minden évben. Programok kiterjed a különböző témakörökben, mint a "európai megközelítések az információs technológia, " "Marketing Törökországban és Görögországban, " "Hálózat és az E-Commerce az Európai Unióban " és "Pénzügyi és Marketing Ázsiában. "A főiskola is kínál a nemzetközi üzleti kis és a program az ősszel és tavasszal szemesztert Virginia Tech 's Center for Európai Tanulmányok és építészet Riva San Vitale, Svájc.

A Pamplin Executive MBA Program tartalmazza a kar által vezetett programban külföldön része természetesen "Nemzetközi Stratégia és kultúra. " Tapasztalatai az utazás lesz az alapja néhány tantermi megbeszélések. A hallgatók találkoznak és tanulhatnak az üzleti vezetők a vezető nemzetközi szervezetekkel és a külföldi kormányzati hivatalok. Diákok is részt vehetnek előadásokon és szemináriumokon végzett a kar tagjai a mi nemzetközi partner intézmények. A rezidens lesz legfeljebb 10 napra való tekintettel az intenzív szakmai igények Executive MBA hallgatók által a munkaadók. Ennek költsége út szerepel a teljes program díja.

Szak Tanterv


Azt tervezte a Pamplin Executive MBA 's interdiszciplináris tanterv, hogy az Ön hivatalos alapvető üzleti oktatás a számvitel, közgazdaságtan, a szervezeti viselkedés és döntés elmélet. Majd a központi tanfolyamok tanfolyamok a hagyományos funkcionális területek business: információs technológia, a marketing, a pénzügy és az üzemeltetés számára. Nemzetközi szempontból alapját több, a továbbképző tanfolyamok, ahogy erős hangsúlyt a magas technológia menedzsment. Vállalkozói vezetés és változás-menedzsment kulcsfontosságú elemei a tanterv és céljuk, hogy felerősítse a vezetői tulajdonságok a napról-napra üzleti gyakorlatot, függetlenül a terület szakosodása vagy munkakör ellátásához.

A különböző témák biztosítja, hogy a AACSB nemzetközi követelményeknek megfelel.(AACSB, a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business, a fő akkreditációs ügynökség az amerikai üzleti iskolák.) Ezek a témák a stressz programunk 's fő erősségei: etikus vezetésre, az informatika és a nemzetközi üzleti életben. A tananyag folyamatosan frissített lépést tartani a növekvő oktatási igényeknek a mai 's dinamikus üzleti környezetben.

Karunk tagjai hozzák kutatási szakértelem, valamint a nem-tudományos szakmai tapasztalat az osztályterembe. Keresztül az esetben elemzések és csoportos projekteket, akkor folyamatosan arra ösztönözzük, hogy mit tanulni. Osztály megbeszélések lehetővé teszi, hogy ossza meg a munkahelyi tapasztalatok, gazdagítják a tanulási környezet is tovább. Néhány alkalommal, két kar tagjai vezethet egy osztályt, hogy a tananyagot lehet integrálni, hogy hozzon létre egy valódi üzleti-szerű környezetben. Vendég előadók az ipar és a kormány is arra, hogy megvitassák a szakmai tapasztalataikat a diákokkal.Mindez jól illeszkedik a céllal, hogy megerősítse a kihívást jelentő tanulási környezetet, amely segít tőkeáttétel képességeinek Karunk, valamint diákjaink.

Alkalmazási követelmények

  • Jelentkezési lap
  • Folytatás
  • Esszé
  • Interjú EMBA személyzet
  • Hivatalos átiratát (összes intézmény vett részt.) Keresünk egy 3,0 GPA az elmúlt 60 óra hitel az egyetemi kurzusok után. A Minimum 3,0 GPA követelmény lehet eltekinteni, ha a kérelmező a mester 's vagy PhD fokozat, vagy befejezett, legalább 12 óra hitel diplomás tanfolyam minimális GPA 3.0. Hivatalos átirata az egyetemi munkára van szükség. A GMAT pontszám 550 lehet szükség, ha az egyetemi GPA az elmúlt 60 óra hitel alatt van 3.0.
  • Jelentkezési díj 90 $ fizetendő "kincstárnoka, Virginia Tech " (lemondott a Booz Allen Hamilton alkalmazottak
  • Két ajánlólevél
    Vállalati támogató levél jelzi: Pénzügyi támogatás (ajánlott, de nem kötelező), szabadnap, 4-napos orientáció, néhány péntek délután, és egy 10 napos nemzetközi út)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Tovább

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Kevesebb
Blacksburg , Abingdon + 1 Több Kevesebb