Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Az Executive MBA (EMBA) célja kizárólag a tapasztalt szakemberek keresi a gyorsított programot, miközben fenntartja a jelenlegi vezetői pozíciókat. Az EMBA program olyan kohorsz modellt alkalmaz, amely megkönnyíti az eszmecserét és elősegíti a kiterjesztett szakmai hálózatot.

A kevert programszállítási módszert használva a hallgatóknak csak két hétvégi rezidenciát kell igénybe venni félévenként - a tanfolyam egyenlege befejeződik online. A virginiai Virginia Beach-i tartózkodáson való részvétel során a diákok élvezhetik az előkelő szállásokat a Founders Inn & Spa-ban. A szállás és az étkezés minden félévben lakóhellyel szerepel.

A versenyképes felvételek olyan egyedi tanulási környezetet eredményeznek, amelyben egy nagyon motivált és változatos diákcsoportot tanulnak, amely különböző területeket és szakmákat képvisel. Az EMBA program korlátozza a beiratkozást legfeljebb 20 diák évente. A programba csak évente egyszer, májusban kerül sor.

Egyéb programfunkciók

 • Tanuljon tapasztalt szakemberekkel
 • Legalább 10 éves szakmai vagy vezetői szintű munkatapasztalat szükséges
 • Ismerje meg az iparági és tárgyi szakértőket
 • Ismerje meg a kari oktatókat és a vezető szakembereket
 • Vizsgálja meg a bibliai elveket valódi alkalmazással
 • A projektek a munkahelyi kezdeményezések kiegészítéseként is kialakíthatók
 • Az innovációra és a globális jelentőségre helyezett hangsúly
 • A Capstone tanfolyam nagyfokú személyre szabást tesz lehetővé
  All-inclusive szállás
 • A beiratkozás a májusi rezidenciával nyáron kezdődik
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A School of Global Leadership & Vállalkozói (gle) egyedülálló platform előkészítésével a mai vezetők - hangsúlyozva az innováció, a kiválóság és a hatása a bibliai elvek a mai világban. Tanított e ... Tovább

A School of Global Leadership & Vállalkozói (gle) egyedülálló platform előkészítésével a mai vezetők - hangsúlyozva az innováció, a kiválóság és a hatása a bibliai elvek a mai világban. Tanított egy kiváló kar tudósok és szakértői szakemberek, mi diplomát programok üzleti és vezetői támogatása kiterjedt tanulást ezen elméletek és dinamika, ami arra készteti a hatékony üzleti, menedzsment és szervezeti vezetés. Egy nyolc iskola belüli Regent Egyetem végzősei az iskola munkáját számos, a nemzet Fortune 500 vállalatok, valamint a nonprofit szervezetek itt és szerte a világon. A diákokat arra biztatják, hogy nemzetközi konferenciákon vesznek részt, amelyek bemutatása lehetőségeket, valamint hálózatépítés a vezető szakértők. Küldetés és értékek A misszió a Regent Egyetem a kiváló egyetemi és egyetemi oktatás globális, bibliai perspektíva kulcsfontosságú szakmákban felszerelni keresztény vezetők változtatni a világot, és hogy a vezető központja a keresztény gondolkodás és cselekvés. Az elképzelés a Regent University, a mi diplomások és más tudományos tevékenységek, az, hogy a keresztény vezető szerepét megerősítve a átalakítják a társadalmat és a tanítási alapelvek az igazság, az igazságosság és a szeretet leírtak a Szentírásban, megtestesülő személy Jézus Krisztus, és lehetővé tette a a hatalom a Szentlélek. Soli Deo Gloria. Kevesebb