Executive MBA

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Miért Executive Executive MBA Michigan?A Ross School of Business világszerte elismert vezetője az MBA és az Executive Education. Az EMBA egyesíti ezeket a kiválóság hagyományait, hogy olyan fejlesztési élményt nyújtson, amely egyedülálló a vezetés és az analitika keverékében.


A program magasan alkalmazott tanterve az analitikus alapok, a megoldásalapú tanfolyamok és a cselekvési tanulási lehetőségek egyedülálló keveréke körül épül:


* A vezetőségre fektetett hangsúlyt a megalapozott vezetők igényeihez szabták.


* Eredményorientált tanterve a résztvevőket azonnal alkalmazható eszközökre és fundamentumokra ruházza fel hosszú távon.


* Az egy-egy hónapos formátum lehetővé teszi a forgalmas vezetők számára, hogy egyensúlyban legyen az MBA törekvése a munkahelyi és otthoni kötelezettségvállalásokkal.


Az on-campus és az on-line tanulás kombinációjával az EMBA "virtuális csapattechnológiája" csúcstechnológiai fejlesztési lehetőséget nyújt a vezető és nagy potenciális vezetőknek.


Az EMBA-diplomások megkülönböztetik élethosszig tartó képességüket, hogy értéket teremtsenek és eredményeket teremtsenek, függetlenül attól, hogy mit hoz a jövő. A diplomások elvárják, hogy az EMBA részévé váljanak szakmai pályafutásuk során az Üzleti Iskola egész életen át tartó hozzáférése révén, személyes kapcsolataikkal az osztálytársaikkal és a világ egyik legnagyobb egyetemi öregdiagnosztikai hálózatban való tagságával.


Program formátum

Az Executive MBA program tart 20 hónap. Minden tanév 10 napos rezidenciával kezdődik Ann Arborban, majd 2 napos hétvégéken (péntek és szombat) kb. Négyhetente. Az osztályok pénteken 8:00 órakor kezdődnek, és szombaton 17:30 órakor kezdődnek. A rezidencia formátuma a lehető legmagasabb szintű interakciót biztosítja a tanárok és a társaikkal, miközben egyidejűleg biztosítja az ütemterv kényelmét. Az órák nyolc héten át változnak a program során.


A rezidenciák között a csapatok interaktív internetes tanulással és csapatmunkával foglalkoznak. A pályázók a legfrissebb távoktatási technológiákat alkalmazzák, amelyek rávilágítanak intenzívebb, személyes tantermi tapasztalataikra. A program nagymértékben kihasználja a házon belül készített CD-ket is, amelyek lehetővé teszik a tanárok számára, hogy videó előadások, megbeszélések, valamint interaktív esetek legyenek.


Az on-line és az on-campus tanulás ezen kombinációja nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a jelölteknek a saját ütemtervük és a munka és a család közötti egyensúly fenntartása érdekében. A jellemző munkaterheléshez a résztvevőknek heti 15-20 órát kell elkötelezniük a tanulmányaikhoz, bár ez különbözhet az egyénektől és természetesen.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cse ... Tovább

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cselekvés, akik készen állnak, hogy kezeljék a kihívást, multidiszciplináris problémája társadalomban. Vezetők, akik tudnak nyújtani az erkölcsi és polgári vezetői, és akik hasznosítják befolyásolják a társadalom javára. A Michigan, mi mindent átfogó erő egyedülálló képessége, hogy hidat tudományos elmélet az üzleti gyakorlattal. Úgy gondoljuk, igazi vezető kezdődik holisztikus megértését az üzletből. Nálunk mag folytatása "a szellemi tőke hatását." Ezek a gondolatok karról hoz az osztályterembe, és az eszközöket mi diplomások használt alakja a világ. Mi érdekli a diákokat, akik meg akarják partnere kar együtt hozzon létre egy nagyon egyedi, erős oktatási tapasztalat. A stratégia kidolgozásához a tanulók vezető képesség - amellett, hogy hatással szükséges üzleti ismeretek és készségek - az, hogy tevékenység-alapú tanulási lehetőségek gyökerezik a valóságban kérdésekben. Az MBA-t a Michigan Ross School of Business, akkor adjuk meg a piacon a vezető a bizalom és a bölcsesség meghatározása és megvalósítása a látását a siker. Kevesebb
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Több Kevesebb