Miért Executive Executive MBA Michigan?A Ross School of Business világszerte elismert vezetője az MBA és az Executive Education. Az EMBA egyesíti ezeket a kiválóság hagyományait, hogy olyan fejlesztési élményt nyújtson, amely egyedülálló a vezetés és az analitika keverékében.


A program magasan alkalmazott tanterve az analitikus alapok, a megoldásalapú tanfolyamok és a cselekvési tanulási lehetőségek egyedülálló keveréke körül épül:


* A vezetőségre fektetett hangsúlyt a megalapozott vezetők igényeihez szabták.


* Eredményorientált tanterve a résztvevőket azonnal alkalmazható eszközökre és fundamentumokra ruházza fel hosszú távon.


* Az egy-egy hónapos formátum lehetővé teszi a forgalmas vezetők számára, hogy egyensúlyban legyen az MBA törekvése a munkahelyi és otthoni kötelezettségvállalásokkal.


Az on-campus és az on-line tanulás kombinációjával az EMBA "virtuális csapattechnológiája" csúcstechnológiai fejlesztési lehetőséget nyújt a vezető és nagy potenciális vezetőknek.


Az EMBA-diplomások megkülönböztetik élethosszig tartó képességüket, hogy értéket teremtsenek és eredményeket teremtsenek, függetlenül attól, hogy mit hoz a jövő. A diplomások elvárják, hogy az EMBA részévé váljanak szakmai pályafutásuk során az Üzleti Iskola egész életen át tartó hozzáférése révén, személyes kapcsolataikkal az osztálytársaikkal és a világ egyik legnagyobb egyetemi öregdiagnosztikai hálózatban való tagságával.


Program formátum

Az Executive MBA program tart 20 hónap. Minden tanév 10 napos rezidenciával kezdődik Ann Arborban, majd 2 napos hétvégéken (péntek és szombat) kb. Négyhetente. Az osztályok pénteken 8:00 órakor kezdődnek, és szombaton 17:30 órakor kezdődnek. A rezidencia formátuma a lehető legmagasabb szintű interakciót biztosítja a tanárok és a társaikkal, miközben egyidejűleg biztosítja az ütemterv kényelmét. Az órák nyolc héten át változnak a program során.


A rezidenciák között a csapatok interaktív internetes tanulással és csapatmunkával foglalkoznak. A pályázók a legfrissebb távoktatási technológiákat alkalmazzák, amelyek rávilágítanak intenzívebb, személyes tantermi tapasztalataikra. A program nagymértékben kihasználja a házon belül készített CD-ket is, amelyek lehetővé teszik a tanárok számára, hogy videó előadások, megbeszélések, valamint interaktív esetek legyenek.


Az on-line és az on-campus tanulás ezen kombinációja nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a jelölteknek a saját ütemtervük és a munka és a család közötti egyensúly fenntartása érdekében. A jellemző munkaterheléshez a résztvevőknek heti 15-20 órát kell elkötelezniük a tanulmányaikhoz, bár ez különbözhet az egyénektől és természetesen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
20 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date