Hivatalos Leírás

Miért Executive Executive MBA Michigan?A Ross School of Business világszerte elismert vezetője az MBA és az Executive Education. Az EMBA egyesíti ezeket a kiválóság hagyományait, hogy olyan fejlesztési élményt nyújtson, amely egyedülálló a vezetés és az analitika keverékében.


A program magasan alkalmazott tanterve az analitikus alapok, a megoldásalapú tanfolyamok és a cselekvési tanulási lehetőségek egyedülálló keveréke körül épül:


* A vezetőségre fektetett hangsúlyt a megalapozott vezetők igényeihez szabták.


* Eredményorientált tanterve a résztvevőket azonnal alkalmazható eszközökre és fundamentumokra ruházza fel hosszú távon.


* Az egy-egy hónapos formátum lehetővé teszi a forgalmas vezetők számára, hogy egyensúlyban legyen az MBA törekvése a munkahelyi és otthoni kötelezettségvállalásokkal.


Az on-campus és az on-line tanulás kombinációjával az EMBA "virtuális csapattechnológiája" csúcstechnológiai fejlesztési lehetőséget nyújt a vezető és nagy potenciális vezetőknek.


Az EMBA-diplomások megkülönböztetik élethosszig tartó képességüket, hogy értéket teremtsenek és eredményeket teremtsenek, függetlenül attól, hogy mit hoz a jövő. A diplomások elvárják, hogy az EMBA részévé váljanak szakmai pályafutásuk során az Üzleti Iskola egész életen át tartó hozzáférése révén, személyes kapcsolataikkal az osztálytársaikkal és a világ egyik legnagyobb egyetemi öregdiagnosztikai hálózatban való tagságával.


Program formátum

Az Executive MBA program tart 20 hónap. Minden tanév 10 napos rezidenciával kezdődik Ann Arborban, majd 2 napos hétvégéken (péntek és szombat) kb. Négyhetente. Az osztályok pénteken 8:00 órakor kezdődnek, és szombaton 17:30 órakor kezdődnek. A rezidencia formátuma a lehető legmagasabb szintű interakciót biztosítja a tanárok és a társaikkal, miközben egyidejűleg biztosítja az ütemterv kényelmét. Az órák nyolc héten át változnak a program során.


A rezidenciák között a csapatok interaktív internetes tanulással és csapatmunkával foglalkoznak. A pályázók a legfrissebb távoktatási technológiákat alkalmazzák, amelyek rávilágítanak intenzívebb, személyes tantermi tapasztalataikra. A program nagymértékben kihasználja a házon belül készített CD-ket is, amelyek lehetővé teszik a tanárok számára, hogy videó előadások, megbeszélések, valamint interaktív esetek legyenek.


Az on-line és az on-campus tanulás ezen kombinációja nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a jelölteknek a saját ütemtervük és a munka és a család közötti egyensúly fenntartása érdekében. A jellemző munkaterheléshez a résztvevőknek heti 15-20 órát kell elkötelezniük a tanulmányaikhoz, bár ez különbözhet az egyénektől és természetesen.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
20 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date