Executive MBA

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Chicagóban ez az ötlet. Az ötletek generálására, elemzésére, összehasonlítására és finomítására összpontosít. Jobbá tenni őket. És még jobb. Miért? Mert nincsenek válaszok vagy egyszerű szabályok, amelyekre vállalkozhatnánk.

Minden olyan karrier-pályán, amelyet választasz, el fog élni, mert megtanultad, hogyan kell:

- Megvizsgálni minden ötletet. Ha egy osztálytársa vagy egy professzor bemutatta volna. Felszólal a támogatásodra, a véleményedre, a javaslataidra. Itt nincsenek helytelen kérdések, csak azok, amelyek nem merülnek fel.


- A problémák és lehetőségek értékelése. A könyvelés, a közgazdaságtan, a pszichológia, a szociológia és a statisztikák lencséin keresztül. A sokféle analitikai eszközzel és módszerrel új utakat fog gondolni.


- Fejleszti a vezetést. Ismerje meg a kapcsolatokat. Motiválni az embereket. Az eredmények befolyásolása. Önteszteléssel az osztálytermi megbeszéléseken, a hallgatói csoportokban és a versenyeken. Plusz 125 órás programozás a vezetéshez. Fejleszteni fogja a készségeket, hogy sikeresen vállalja az üzleti kihívásokat.


A chicagói tapasztalat mélyebbre hatol egy kérdésben, kiterjeszti a perspektíváját, és arra kényszerít, hogy megkérdőjelezze a feltételezéseket - beleértve a sajátját is. Meg fogja tanulni, hogy kényelmesen érezze magát, ha nincs olyan képlet, amely irányítaná Önt. Nincs út követni. Mivel az ötletek nem trendek, amelyek alakítják az üzleti világot.

A chicagói tapasztalat felkészíti Önt arra, hogy karrierjét új szintre emelje. A Chicago Boothban megtalálható egy tudományos program, amely a következőket tartalmazza :

- a problémák elemzésére, a kulcsfontosságú betekintések generálására és a kreatív megoldások megvalósítására helyezett hangsúly - hangsúlyozzuk a kérdések feltevését és az ötletek megvizsgálását. Hogyan lehetne jobbá tenni a dolgokat? Felkészülni minden lehetőségre. Mert nincs egyértelmű vágott válasz. Hatalmas keretet nyerhet a döntések meghozatalához a karrierje során, minden üzleti helyzetben, bármely iparágban.


- a most használható tananyag - a Booth professzorok bevonják a valós tapasztalatot tanácsadókká, szakértő tanúkká, igazgatósági tagokká vagy akár befektetési alapkezelőkként az osztályteremben. Megtudhatja, hogyan értékelheti a kockázatokat, megközelítheti az ügyfeleket, stratégiaiabban gondolkodhat, és jobb döntéseket hozhat egy sor következmény mellett. A szükséges eszközök ma és a jövőben.


- együttműködés - Az üzleti tevékenység az egyedekről szól, amelyeknek saját tehetségük és képességeik egyesítik a problémát, a dolgok jobbá tételét. Ugyanazt a megközelítést találod az osztályteremben. A tanulmányi csoportokban. Kar, aki megosztja a betekintést, ösztönzi a vitát, megkérdezi, hogy megkérdőjelezze a feltevéseit. Kollégák három egyetemről, számos iparágról és sok munkaköri feladatról, akik szélesebb perspektívát teremtenek. Mindent megtettek, hogy maximalizálják a tanulási élményt.


- a kontinenseken, kultúrákon és szokásokon átívelő közösség - 51 országból érkező hallgatók és három nemzetközi helyszínen tanuló diákok között valójában nincsenek határok. Találkozik egy olyan személlyel, aki ismeri az anyag beszállítóját Bolíviában; aki Mongóliában vagy Szibériában dolgozott; aki megmutatja Torinót a következő üzleti útján.


- tantermi vita - Az előadás csak a tanulás folyamatának része. A Chicagó Boothban ti fogják kérdezni - sokan közülük - a tanárokat és az osztálytársait. "Miért gondolod, hogy így van?" "Hogyan hat ez a költségvetésre?" "Mi teszi ezt a jó döntést?" "Milyen alternatívái?" A félénk és szabadon választható viták magukban adják a bizalmat, bárhol és bárhol.

A program formátuma megegyezik mindhárom egyetemen. A 21 hónapos program során a 17 kollégának 15-ét a kollégáival együtt fogod venni. Mindegyik diák akkor választ két választani, hogy befejezze a tanfolyamot.

Négy egyhetes nemzetközi konferencián, a három egyetem hallgatói találkoznak, osztályoznak, együtt dolgoznak a tanulmányi csoportokban, megvizsgálják a jelenlegi regionális kérdéseket, részt vesznek a helyi vállalkozások és kulturális helyszíneken. Chicagóban két ülést tartanak, egyet pedig Londonban és Szingapúrban.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

1898 óta, a Chicagói Egyetem Booth School of Business készített ötleteket és vezetőit, hogy a forma az üzleti világban. A szigorú, fegyelmet-alapú megközelítése üzleti oktatás át diákjainknak a magabi ... Tovább

1898 óta, a Chicagói Egyetem Booth School of Business készített ötleteket és vezetőit, hogy a forma az üzleti világban. A szigorú, fegyelmet-alapú megközelítése üzleti oktatás át diákjainknak a magabiztos, hatékony, tiszteletben üzleti vezetők felkészülve a legkeményebb kihívásoknak. &nbsp Büszkék vagyunk arra, hogy igény: páratlan oktatók, végzettség és a nyílt csatlakozás kínált programok három kontinensen, egy globális szervezet közel 42.000 megvalósult öregdiák, erős és egyre növekvő a vállalati kapcsolatok, amelyek rengeteg élethosszig tartó karrier. Részeként a világhírű University of Chicago, osztozunk az egyetem alapvető értékek, amelyek alakja a megkülönböztető szellemi műveltség. Chicagóban Booth, folyamatosan kérdés, teszt ötleteket, és igyekszik bizonyítékot. Ez a rendkívül hatékony megközelítés az üzleti vezet az új ötletek és innovatív megoldásokkal. Hat a mi kar tagjai nyertek a Nobel-díjat hogy ezeket az elképzeléseket - rekord semmilyen más üzleti iskola által kiegyenlített. &nbsp Ugyanez a kultúra átalakítja a diplomások az üzleti gondolkodók nagyszerűen felszerelt elemezni és megoldani a legnagyobb üzleti kihívások. Kevesebb
Chicago , Philadelphia , London , Madrid + 3 Több Kevesebb