Executive MBA

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Cél magasabb. Még többet.

Merüljön el egy ösztönző, interaktív tanulási élményben, ahol 40-50 tapasztalt kollégával ötleteket cserél a Washington G. Egyetem Executive MBA Programjának Michael G. Foster School-ban.

Program áttekintése

A nemzetközi rangú kutatóegyetem országos rangú programja, a Washington Egyetem Executive MBA programja szigorú üzleti oktatást nyújt a közép- és felsővezetőknek és a vezetőknek. Az egész Észak-Amerikában tapasztalt szakemberek választják ki az UW Executive MBA programot, mert lehetővé teszi számukra, hogy teljes munkaidőben és MBA-ban keresjenek mindössze 21 hónap alatt.

Egy felső szintű üzleti iskola
A Washingtoni Egyetemen dolgozó Michael G. Foster School of Business szakértői kari oktatókkal rendelkezik, és egyike azon négy amerikai üzleti iskola valamelyikének, amely nemzetközi EQUIS minősítést szerzett az Európai Menedzsmentfejlesztési Alapítványtól. A Foster School of Business akkreditálta az AACSB International - a Szövetség az Advance Collegiate School of Business.

Tapasztalt és innovatív
Használja ki a 20 éves tudást, amely alkalmas vezetők és vezetők számára készít kiváló vezetést. Az UW EMBA élvonalbeli üzleti eszközöket és kutatást nyújt, és összekapcsolja a diákokat egy kiterjedt hálózat befolyásos üzleti vezetők és öregdiákok. Részvétel egy integrált, átfogó általános irányítási oktatásban, amely hangsúlyozza a vezetést és a stratégiai gondolkodást. Vegye ki a tudást, az eszközöket és a csapatmunka készségeket, hogy azonnal alkalmazhasson a munkahelyén.

A vezérigazgató véleménye
Tanulj meg úgy gondolkodni, mint a felső vezetők, különös tekintettel az erőkre, amelyek alakítják a szervezeteket, piacokat és a globális gazdaságokat. Megtanulják előre tervezni, értékelni a helyzeteket, vezetni a csapatokat, megalapozott döntéseket hozni és értékelni az eredményeket.

Formázva, hogy megfeleljen az életednek
Folytassa karrierjét, miközben MBA-t keres 21 hónapon belül (szeptembertől júniusig nyáron). Válasszon egy heti regionális ütemtervet vagy havonta Észak-Amerika ütemtervét, amely egyensúlyba hozza tanulmányait a munka és a családi kötelezettségekkel.

Kiváló létesítmények és támogatás
Az EMBA munkatársai segítségével elsajátítsák a tanulást. Könyveket, anyagokat, kurzusokat és szálláslehetőségeket (havi diákoknak) biztosítanak, valamint ingyenes parkolást és sok étkezést biztosítanak.

Tanterv

A 21 hónapos tanterv szilárd alapot biztosít az üzleti alapok számára. Esettanulmányok és csoportprojektek összekapcsolják az elméletet a jelenlegi üzleti gyakorlattal. Az üzleti folyamatok jelenlegi trendjein alapuló témák, beleértve a technológia és a globalizáció hatását, a teljes tananyagon átszűrődnek.

A diákok gyakran használják saját szervezetüket laboratóriumként, az osztályteremben megtanulják az órákat, majd az eredményeket visszacsatolják az osztályba további megbeszélésekhez.

Nemzetközi tanulmányi szeminárium

Globális piacon a vezetőknek első kézből ismerniük kell az operatív újításokat, az új üzleti gyakorlatokat és a más országokban működő vállalkozásokkal kapcsolatos kritikus gazdasági kérdéseket. A globális kilátások hangsúlyozására az Executive MBA program csúcsos nemzetközi tanulmányi szemináriumot kínál. Az értékes kapcsolatok, bepillantások és a bennfentes hallgatók visszatérnek a tanulmányútból, így ez a funkció nagy megtérülési ráfordítással rendelkezik számukra és támogató szervezeteik számára.

A nemzetközi szeminárium nem kötelező. Általában a második év téli és tavaszi negyedévében kerül sor. A diákköltség közelítőleg $ 3,000-t foglal magában.

Célközönség


A közép-és felső szintű vezetők és a vezetők tíz vagy több éves szakmai tapasztalattal, az Executive MBA program középpontjában az üzleti alapokat a vezető szemszögéből.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Tovább

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Kevesebb
Seattle , Szöul , San Francisco + 2 Több Kevesebb