Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Növekedni akar a karrieredben, de teljes felelősségi körrel rendelkezik. A Sy Syms School of Business Executive MBA megérti a valóságot. Felkészül arra, hogy felgyorsítsa karrierpotenciálját, előrehozza a játékot megváltoztató ötleteket, és felkészül egy változó globális gazdaságra - mindezt a jelenlegi munkahelyén maradva.

A Sy Syms Edge

 • Rugalmas osztályainkat a dolgozó szakemberek felé irányítjuk.
 • Átfogó alaptantervünk alapot teremt minden üzleti sikerhez.
 • Neves teljes munkaidőben foglalkozó professzoraink akadémiai kiválóságon keresztül inspirálnak. Lenyűgöző kiegészíti a híd elméletet a valós idejű üzleti gyakorlattal.
 • Hallgatói testületünk minden üzleti ágazat szakembereinek sokféleségét tartalmazza.
 • Az osztályok kicsi és személyre szabottak, lehetővé téve az egész életen át tartó üzleti kapcsolatok kialakítását.

Ránézésre

 • Vegyen részt az órákon vasárnap vagy hibrid formátumban.
 • Tanulja meg, hogyan válhat az üzleti vállalkozások vezetőjévé az ipari profikból.
 • Javítani kell üzleti érzetét a nyári rezidenciák révén.
 • Az egész életen át tartó kapcsolatok kiépítése a tanárokkal és társaikkal.
 • Keressen EMBA-t a Syms-ből mindössze két év alatt.

Tanterv

EMBA programunk három témát hangsúlyoz, amelyeket a tantervbe integráltak.

Vállalkozói szellem

A Yeshiva University a vállalkozás körüli ökoszisztéma élénk, ragyogó és élvonalbeli. A Yeshiva vállalkozói mandátumának középpontjában az volt, hogy megtalálják a módszereket az egész Egyetem hatalmas erejének, életerőnknek és erőforrásainak kihasználására, hogy valójában az egész energiánk sokkal nagyobb, mint pusztán a részek összege. Ösztönözzük az iskolák és intézmények, a hallgatók és az öregdiákok, a NYC közösség és a kormányzati tisztviselők közötti partnerséget. Szoros kapcsolatunk van Izraelnel és annak Start-up nemzet technológiájával és vállalkozói szellemével. Yeshiva University inkubátort hoz létre NYC-ben az izraeli székhelyű vállalatok számára, hogy fejlődjenek és boldoguljanak a NYC környezetében.

Vezetés

Ez a téma a jövő új vezetőinek létrehozására összpontosít. A program során különös figyelmet fordítanak arra, hogy a különféle üzleti eszközök és elméletek hogyan javíthatják a vezetés és teljesítés képességét rendkívül versenyképes és stresszes környezetben. Néhány felkínált kurzus kifejezetten a vezetői készségek fejlesztésére összpontosít, ideértve a globális környezetben történő menedzsmentet, valamint egy olyan előadói sorozat, amely a legsikeresebb vezetőkből és vállalkozókból áll.

Etika

Még mindig fontosabb az üzleti etika gyakorlása a fenntartható üzleti modell fenntartása mellett. A Yeshiva University alapított program szövik a YU értékeit az üzleti etikával, megtanítva, hogyan lehet fenntartható üzleti modellt elérni, miközben előnyeit nyújtja a közösségnek és annak környezetének. Ez a modell attól függ, hogy a vezetők és vezetők képesek-e azonosítani a személyes és vállalati értékeket, és az üzleti magatartást hozzáigazítják a társadalmi elvárásokhoz, a jogi felelősséghez és az erkölcsi törekvésekhez. Tantervünk kiemeli az üzleti etika központi szerepét az alapvető etikai és jogi környezet tanfolyamunkban, és az etikai kérdésekre összpontosít a tanterv során vizsgált esetekben.

Két nyári rezidencia

Innováció a technológián és a vezetésen keresztül

1. nyár: NYC nyári rezidencia - megtanulja, mi szükséges ahhoz, hogy újítóvá váljunk

Ebben a hét napos intenzív műhelyben a hallgatók megismerkednek azokkal az üzleti modellekkel, amelyek segítenek nekik egy termék vagy vállalkozás áttérésében a következő szintre. A kreativitás speciális eszközeit tanítják és alkalmazzák, majd sor kerül látogatásra az innovatív induló vállalkozások számára a New York-i nagyvárosi régióból. A műhely azzal ér véget, hogy a hallgatók saját üzleti ötleteket készítenek, és elkészítik az ezzel kapcsolatos üzleti tervet.

2. nyár - Izrael nyári rezidenciája - elmerül az induló nemzet kultúrájába

Ebben a tíz napos intenzív műhelyben a hallgatók kapcsolatba lépnek izraeli EMBA hallgatókkal az izraeli egyik legjobb egyetemen. Együtt csapatként dolgoznak, hogy felfedezzék az induló nemzet technológiai sikerének titkait. Előadásokat tartanak az izraeli üzleti és technológiai szakprofesszoroktól, majd helyszíni látogatások követik az izraeli legsikeresebb vállalatokat. A műhely végére várható, hogy a hallgatók megértsék, mi szükséges ahhoz, hogy az innováció vezetője legyen, és megismerjék az ottani stratégiai lehetőségeket. A rezidencia angol nyelven található.

EMBA Program Pillanatkép

Köszönjük, hogy fontolóra vette a Yeshiva University Executive MBA programot, az egyetlen programot, amelyet vasárnap kínálnak, figyelembe véve az általa szolgált változatos közösséget.

Megértjük, hogy ez fontos döntés az Ön számára. Néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni:

 • Vegye figyelembe a kultúrát. Minden iskolának megvan a maga sajátja. Keresse meg az Ön számára megfelelő üzleti programot - tudományos, társadalmi és szakmai szempontból. Például a Yeshiva University meleg, gondoskodó és szoros közösségéről ismert. Ez sok dolgot eredményez, kezdve a professzorokkal való szoros kapcsolatoktól a szenvedélyes közösségbe és az öregdiákokig tartó kapcsolatokig.
 • Fontolja meg céljait. Válassza ki azt az üzleti iskolát, amely segít elérni céljait. Gondoljon arra, hogy újból feltalálja karrierjét, indít-e új vállalkozást, vagy sokkal nagyobbat jelenít meg jelenlegi társaságában. A Yeshiva-ban olyan kapcsolatokat alakít ki, amelyek egész életen át tartó közösséget alkotnak és minden karrier szakaszában elérhetők.
 • Fontolja meg, hogy keressen minket. Ha úgy tűnik, hogy a Yeshiva helyesnek érzi magát, egy olyan hely, ahol növekedés közben ápolják, akkor megbeszélésre állunk.

Íme néhány további információ, amely segíthet döntésének meghozatalában:

 • 2 éves program, 48 kredit Executive MBA program a manhattani campuson, NYC-ben.
 • Szigorú tanfolyamok, amelyeket sikeres, tapasztalt oktatók tanítanak.
 • Két nyári rezidencia.
 • Tanuljon együtt a tapasztalt osztálytársakkal, és egész életen át tartó kapcsolatokat alakítson ki.

Mondja el nekünk, mi választja el egymástól Nagyon érdekli, hogy többet megtudj rólad. A Sy Syms Business School érdekes személyeket értékel, akik komoly karrier-törekvéseikben vannak. Diákjaink sokszínűek. Karunk világhírű. A tanterv szigorú. Hisszük, hogy ez egy MBA vezetők számára, amely megfelel a karrier céljainak. A jelentkezéshez meg kell tennie:

 • A GPA legalább 3.0 (átirat).
 • Interjú. Miután az online jelentkezés kitöltött és felülvizsgálat alatt áll, felveheti Önnel a kapcsolatot a Felvételi Iroda tagjával egy egyetemi interjú ütemezéséhez. Kérjük, ne feledje: az interjúk csak meghíváson zajlanak.
 • Két javaslat szükséges.

Nemzetközi pályázók

Azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akiknek nincs diplomájuk olyan intézménytől, amelyben az összes oktatást angolul végzik, vagy a TOEFL (angol nyelv idegen nyelv tesztje), a PTE (angol nyelv Pearson tesztje), vagy az IELTS (nemzetközi angol nyelv vizsgája) vizsgát kell elvégezniük. Tesztelő rendszer). Csak akkor lehet mentesíteni a TOEFL, a PTE vagy az IELTS alól, ha diplomát szerzett olyan intézményben, amelyben az angol az oktatás nyelve.

A TOEFL, PTE és IELTS pontszáma két évig érvényes. A pontszámainak érvényesnek kell lenniük a jelentkezés benyújtásakor.

Felvételi határidők

 • 2020.3.9 .: Az ösztöndíj befizetésének határideje
 • 2020.03.31: Felvételi határidő
 • 2020.05.11 .: A belépési betét határideje
 • 2020.7.31 .: A végső felvételi határidő
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universitie ... Tovább

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Kevesebb