Az Executive MBA program a Marriott School of Management lesz a leginkább kihívást jelentő két év az életedben. A munkatársak számára készült, ez az intenzív élmény világszínvonalú vezetői oktatást biztosít egyedülálló légkörben. Nemcsak a szigorú analitikai eszközök és problémamegoldó készségek fejlesztését, hanem az erkölcsi elvek alkalmazását is szükségessé tesszük, hogy ezeket a képességeket bölcsen használhassuk. Szeretnénk segíteni teljes menedzserek és vezetők fejlesztésében: kimagasló szakmai képességű férfiak és nők, de feddhetetlenül, hittel és erkölcsi karakterekkel rendelkező férfiak és nők, akik a világot a jóra fogják befolyásolni.

A Brigham Young Egyetem kiválóan oktatja a kiválóságot. A Marriott School of Management oktatók, akik EMBA programunkban tanítanak, a legjobb oktatók. Nemcsak kiterjedt oktatási tapasztalattal rendelkeztek; a legtöbbüknek jelentős vezetői és tanácsadói tapasztalata is volt. Ezen ösztönző kar mellett az EMBA tapasztalatát a tehetséges és jól felkészített diákok gazdagítják. Mint te is, a diákjaidat gondosan választották ki, hogy különböző típusú vezetői tapasztalatokkal gazdagodjanak a programon.

Programunk nem könnyű. Kemény munkát, hosszú órákat, elkötelezettséget és áldozatot követel. De ha megkérdezed a múlt diplomásokat, akkor elmondják, hogy a jutalmak nagyszerűek a személyes növekedés, a szakmai előmenetel és az élethosszig tartó kapcsolatok kialakítása terén a karokkal, a személyzetével és a diákokkal.

Program célja

A BYU Executive MBA (EMBA) program vonzza, beismeri és végzi el a hallgatókat, akik elkötelezettek a BYU egyedülálló küldetése. A program célja többek között

 • Segíts minden egyes diáknak megerősíteni tanúbizonyságát Jézus Krisztus visszaállított evangéliumáról
 • Fejlessze a hallgatókat azoknak a vezetői képességeknek, amelyek segítenek nekik, hogy befolyásos vezetőkké váljanak otthonukban, egyházukban, közösségükben és szakmájukban
 • Bővítsük hallgatónk jövőképének jövőképével és szolgáltatásaival kapcsolatos lehetőségeit és lehetőségeit

Várható tanulási eredmények

Diákok a BYU EMBA programban

 • Fejlessz jobb megértést arról, hogy a hit és a szakmai teljesítmény egymást kiegészítik
 • Ismerje meg a csoportokban való munkát, és legyen a hatékony csapat tagja
 • Képes legyen hatékonyan kommunikálni szóban és írásban
 • Növelje azon képességét, hogy az etikai értékeket az üzleti gyakorlatba fordítsa
 • Fejleszteni kell a technológia hatékony felhasználásának képességét
 • Képes legyen aktívan részt venni a globális környezetben
 • Légy szakember a tudomány tárgyában

Célközönség


legalább ötéves teljes munkaidős menedzsment tapasztalattal rendelkező egyetemi diploma akkreditált kollégium vagy egyetem.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
23 hónapok
Részidős oktatás
Price
38,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint