Hivatalos Leírás

Az Executive MBA program a Marriott School of Management lesz a leginkább kihívást jelentő két év az életedben. A munkatársak számára készült, ez az intenzív élmény világszínvonalú vezetői oktatást biztosít egyedülálló légkörben. Nemcsak a szigorú analitikai eszközök és problémamegoldó készségek fejlesztését, hanem az erkölcsi elvek alkalmazását is szükségessé tesszük, hogy ezeket a képességeket bölcsen használhassuk. Szeretnénk segíteni teljes menedzserek és vezetők fejlesztésében: kimagasló szakmai képességű férfiak és nők, de feddhetetlenül, hittel és erkölcsi karakterekkel rendelkező férfiak és nők, akik a világot a jóra fogják befolyásolni.

A Brigham Young Egyetem kiválóan oktatja a kiválóságot. A Marriott School of Management oktatók, akik EMBA programunkban tanítanak, a legjobb oktatók. Nemcsak kiterjedt oktatási tapasztalattal rendelkeztek; a legtöbbüknek jelentős vezetői és tanácsadói tapasztalata is volt. Ezen ösztönző kar mellett az EMBA tapasztalatát a tehetséges és jól felkészített diákok gazdagítják. Mint te is, a diákjaidat gondosan választották ki, hogy különböző típusú vezetői tapasztalatokkal gazdagodjanak a programon.

Programunk nem könnyű. Kemény munkát, hosszú órákat, elkötelezettséget és áldozatot követel. De ha megkérdezed a múlt diplomásokat, akkor elmondják, hogy a jutalmak nagyszerűek a személyes növekedés, a szakmai előmenetel és az élethosszig tartó kapcsolatok kialakítása terén a karokkal, a személyzetével és a diákokkal.

Program célja

A BYU Executive MBA (EMBA) program vonzza, beismeri és végzi el a hallgatókat, akik elkötelezettek a BYU egyedülálló küldetése. A program célja többek között

  • Segíts minden egyes diáknak megerősíteni tanúbizonyságát Jézus Krisztus visszaállított evangéliumáról
  • Fejlessze a hallgatókat azoknak a vezetői képességeknek, amelyek segítenek nekik, hogy befolyásos vezetőkké váljanak otthonukban, egyházukban, közösségükben és szakmájukban
  • Bővítsük hallgatónk jövőképének jövőképével és szolgáltatásaival kapcsolatos lehetőségeit és lehetőségeit

Várható tanulási eredmények

Diákok a BYU EMBA programban

  • Fejlessz jobb megértést arról, hogy a hit és a szakmai teljesítmény egymást kiegészítik
  • Ismerje meg a csoportokban való munkát, és legyen a hatékony csapat tagja
  • Képes legyen hatékonyan kommunikálni szóban és írásban
  • Növelje azon képességét, hogy az etikai értékeket az üzleti gyakorlatba fordítsa
  • Fejleszteni kell a technológia hatékony felhasználásának képességét
  • Képes legyen aktívan részt venni a globális környezetben
  • Légy szakember a tudomány tárgyában

Célközönség


legalább ötéves teljes munkaidős menedzsment tapasztalattal rendelkező egyetemi diploma akkreditált kollégium vagy egyetem.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
Július 2019
Duration
23 hónapok
Részidős oktatás
Price
38,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date