A Drucker School Executive Management Program (EMP) olyan szakembereket keres, akik sikeresek voltak az üzleti életben, de felkészülni kívánnak a jövőbeni fejlődésre. Arra törekszünk, hogy beiratkozzunk olyan jól lekerekített egyénekre, akik erős analitikai és kommunikációs készséggel rendelkeznek, valamint nyilvántartást vezetnek az irányítás terén. Kiválasztjuk a diákokat számos iparágból és háttérből. Olyan embereket akarunk, akik dinamikus osztálytermi környezetben részesülnek, és hozzájárulnak majd hozzájuk. Az EMP-nek jelölteknek legalább az alábbiaknak kell lenniük:

* Ötéves közepes és felső szintű menedzsment vagy szakmai tapasztalat.
* Amerikai főiskolai diploma vagy annak megfelelője

Nincs szükségünk a GMAT vagy a GRE számára az EMP befogadására. Követelmények:

- Claremont Graduate University alkalmazás (nyomtatott vagy online)

- Az egyetemi és a végzős hallgatók átiratainak hivatalos példányai.

- Három ajánlólevél.

- A karrierlevelet.

- Az önéletrajzod.

- TOEFL eredmények a nemzetközi hallgatók számára.

- 60,00 dolláros pályázati díj.

- Személyes interjú veled. Ez ütemezhető az alkalmazás beérkezését követően.

A Drucker Executive Management Program (EMP) hallgatók az iparágak - vállalati, magán-, kormányzati és nonprofit - hihetetlenül széles spektrumából származnak, és számos etnikai háttérrel rendelkeznek. Ez a sokszínűség sokféle perspektívát vezet be az osztályteremben, élénk és betekintő vitákat generálva. Lenyűgözhet a társaitok intelligenciájával, tapasztalataival és friss nézőpontjaival kapcsolatban, és hogyan fogják jobban megérteni a mai üzleti közösséget, mind hazai, mind globális szinten.

A hallgatók széles körű tudása az osztályteremben arra ösztönöz, hogy olyan ötleteket nyisson meg, amelyeknek nem lett volna alkalmuk felfedezni anélkül, hogy idejött volna. Ez lehetőséget ad arra, hogy alaposan gondolkodjon, ugorjon túl a saját tapasztalatain, és gondosan megfontolja a világot érintő kérdéseket.

A diákokat megjegyzik, hogy kíváncsiak voltak arra, hogy felfedezzék és tanuljanak az iparágaktól és a saját környezetüktől eltérő környezetekből. Nem ritka, hogy a karunk megjegyzést fűzhet ahhoz, hogy mennyire lenyűgözik azok a diákok száma, akik úgy döntenek, hogy olyan projekteken dolgoznak, amelyek nem közvetlenül kapcsolódnak a hallgató társaságához vagy kereskedelméhez.

A Drucker iskolában határoztuk meg a határokat. Ösztönözni kell arra, hogy a többi hallgatóval, az öregdiákokkal és a jelenlegi kilátásokkal, valamint a családjaikkal olyan mértékben vegyen részt interakcióba, amennyit szeretne. Ez része annak a törekvésnek, hogy elősegítsük a kapcsolatokat és közösségeket, amelyek az osztálytermen túlmutatnak, és növelik személyes és professzionális hálózatát. Ha munkadíjra vonatkozó tanácsot kér, akkor is kapcsolatba tudunk hozni olyan karokkal, diákokkal vagy öregdiákokkal, akik tapasztalattal rendelkeznek.

EMP diákjaink összefoglalása
Átlagos életkor: 42
Átlagos vezetői tapasztalatok: 15

A nők aránya: 45%

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 félév
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019