Executive Mba Programok Pittsburgh, São Paulo és Prága

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive Mba Programok Pittsburgh, São Paulo és Prága

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business

Executive MBA programok Pittsburgh, São Paulo és Prága


Az újonnan felülvizsgált és frissített EMBA világméretű tanterv olyan közel áll az üzleti világhoz, mint a felsőoktatás. A diplomások készek arra, hogy egy lépéssel előrébb lépjenek a holnapi tendenciák előtt, mert az EMBA Worldwide oktatói írják a kutatást, amely feltárja, hogy ezek a tendenciák lesznek.

A program neves kar kutatási és szoros vállalati partnerkapcsolatokkal kombinálva az EMBA Worldwide tananyaga biztosítja a legfrissebb, forwardthinking oktatást. A korszerűbb tanterv, amely magában foglalja a szükséges kurzusok, a Global Executive Fórumok és a választani (összesen 48 óra hitel) kombinációját, segíti a diákokat a jövőben való jövőképben, valamint a tárgyalások navigálásában és a változás stratégiai vezetésében.

Az EMBA világméretű tanterem dinamikus, amely hangsúlyozza a beszélgetéseket, az esetelemzéseket, a csapat- és kiscsoportos projekteket, a számítógépes szimulációkat és a workshopokat. A tanfolyam a jövőképre, a stratégiai tervezésre és a végrehajtási készségekre összpontosít, amelyeket a jelenlegi piacvezetők mondanak, kulcsfontosságúak a hatékony irányítás szempontjából.


Választható kurzusok

Az EMBA Worldwide egyike azon kevés vezetői MBA programok közül , amelyek választhatnak az elektív kurzusokat, az EMBA Worldwide a diákok széles skáláját kínálja a választani egy egyedülálló formátumban - két választani a végső Global Executive Fórumon, mint az egész osztályon és két eredeti helyszíneken. A diákok minden programban megválasztják a pénzügyi, marketing, műveleti, vezetési és stratégiai választást.


Az Executive MBA (EMBA) világméretű program a University of Pittsburgh Joseph M. Katz Graduate School of Business célja az üzleti vezetője, kiegyensúlyozó globális perspektíva a helyi szakértelem és a felkészítő diplomások, hogy versenyezni szinten a par a világ vezető vezetők. Az EMBA világméretű diplomások világméretű kilátást kapnak a piacokról és a fogyasztókról, valamint a kulturális kompetencia kiépítésének képességéről minden olyan piacon, ahol szervezetük jelenleg vagy üzleti tevékenységet folytat a jövőben.

Az EMBA Worldwide programot a nemzetközi üzleti közösség új szabályai alapján tervezik. A vezetők egy "valós világ" kutatási alapú oktatással és izgalmas és jutalmazó élettapasztalattal rendelkeznek három különböző kontinensen - Észak-Amerikában (Pittsburgh, PA), Dél-Amerikában (São Paulo, Brazília) és Európában (Prága, Cseh Köztársaság) . A diákok a tanfolyamaink legnagyobb részét a leginkább megfelelő helyszínen vehetik igénybe; Ugyanakkor részt vesznek három hétig tartó merülési szekcióban, a Global Executive Forums-nek , EMBA Worldwide osztálytársaiknak más helyszíneken.

A globális szemlélet átadása mellett az EMBA Worldwide program értéke a helyi szakértelmet is értékeli. A Katz partnerei Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Európában az első osztályú vállalatokkal. Emellett az EMBA világméretű szakemberei a Katz közösségben dolgozó munkatársaikkal - több mint 30 000 üzleti vezetővel az összes iparágban - egy felbecsülhetetlen értékű erőforrás.

Az EMBA Worldwide kohorsz alapú programja azt jelenti, hogy a hallgatók megkezdik tanulmányaikat ugyanazon osztálytársakkal, akik velük érettségizettek. Attól a pillanattól kezdve, hogy a hallgatók beiratkoznak, megszerzik ezt a hálózatot azzal a várakozással, hogy ezek a kapcsolatok a karrierjük során kibővülnek és hasznot hoznak, ezáltal exponenciálisan növelve az EMBA világméretű.

Az Executive MBA program ütemezése

Tudod keresni egy EMBA világméretű végzettséget 19 hónapos részt vesz ülések Pittsburgh-ben, és 16 hónap alatt Prágában vagy São Paulo . Az osztályok januárban kezdődnek Pittsburgh-be és áprilisban Prágába és São Pauloba. Minden program a következő év júliusában zárul le.

Az EMBA világméretű diploma legkülönlegesebb jellemzői a diákok három nemzetközi bemerítésével foglalkoznak, amelyeket Észak-Amerikában, Európában és Dél-Amerikában tartanak, amelyet a tanulás kezdetén, közepén és végén tartanak. Mindegyik Global Executive Fórum öt-hét napig tart.

A Global Executive Fórum lehetővé teszi az EMBA Worldwide diákjainak, hogy megismerjék a kultúrák irányítását, elsajátítsák a nemzetközi üzleti gyakorlatokat, és hálózatot alakítsanak ki a világ többi tagjával.

Az ülések előtt és után elektronikus, telefonos és videokonferencia kommunikációt folytat a tanárral és az osztálytársakkal, anyagokat és feladatokat fogad, valamint segítséget és visszajelzéseket kap a munkája során. Ön is gyakran kapcsolatban áll a tanulmányozócsoporttal a csoportos projektek és feladatok elvégzéséhez.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve September 10, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
16 - 19 hónapok
Nappali
Price
ár
65,000 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Pittsburgh, Pennsylvania, PA
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Pittsburgh, Pennsylvania, PA
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Price
EMBA Pittsburghben