Exponenciális MBA és Master az üzleti menedzsmentben és az igazgatásban

Általános információk

3 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az IESIDE Exponential MBA az egyetlen hivatalos Exponential MBA Spanyolországban, amely garantálja és fizeti a szakmai gyakorlatokat. Az intézmény által képzett szakemberek között vannak olyan vezető vállalatok vezető káderei, mint az INDITEX csoport.

" Az IESIDE-t választottam az üzleti adminisztráció kettős nemzetközi fokozatának tanulmányozásához, sok más lehetőség mellett, és az idő múlásával igazoltam, hogy ez egy nagyszerű döntés; a helyes döntés. Kétségtelen, hogy sok olyan ismeret és technika volt, amelyet megszereztem, és amelyek alapját képezték a továbbfejlesztésnek. szakmai pályafutásom kezdeteinél, de a legfontosabb az, hogy kiképeztem és fejlesztettem olyan puha készségeket, amelyek mindezen évek során alapvető fontosságúak voltak a nemzetközi karrierem kialakításában, és amelyek mindennap elkísérnek: hogyan lehet tárgyalni, hogyan lehet nyilvánosan beszélni , kezelni a konfliktusokat, motiválni a csapatokat, de mindez azon az alapon, hogy ahhoz, hogy jó vezető legyél, mindenekelőtt jó embernek kell lenned. "

Yago Vera Cuartero - az INDITEX beszerzési és szerződési igazgatója.

Miért pont az exponenciális MBA?

Az MBA a specializáció legjobb útja az üzleti világba való belépéshez, de miért az Exponential MBA a legjobb megoldás?

Mik az exponenciális szervezetek?

Az exponenciális szervezetek olyan vállalatok, amelyek képesek növekedni és sokkal nagyobb - exponenciálisan nagyobb - hatást kiváltani, mint a versenyük, és ezt úgy érik el, hogy üzleti modelljeikre zavaró megoldásokat alkalmaznak, és a legavantgárdabb technológiai fejlesztéseket valósítják meg.

Az 5 ok az exponenciális MBA tanulmányozására

1. Az exponenciális MBA négy fokozatot kínál

Az IESIDE Exponential MBA az egyetlen Exponential MBA, amely hivatalos egyetemi diplomával rendelkezik. Ezzel megszerzi az üzleti igazgatás és menedzsment mesterképzését 1 az exponenciális és a digitális üzleti felsőfokú bizonyítvány mellett.

Megerősítjük nemzetközi profilját egy tartózkodás mellett a lisszaboni Nova School of Business & Economics-ban (NOVA SBE), ahol megszerezheti a Kreativitástól az innovációig tanúsítványt, valamint a Cambridge-i Egyetem által kiadott Business English Certificate-tel.

1A címet a Vigói Egyetem adta ki, amelynek az IESIDE a Felügyelt Központ.

2. Megtanulja az exponenciális menedzsment és a digitális környezetek kulcsait

Az exponenciális üzleti modellt alkalmazó vállalatok vezetik a világpiacot.

Az Exponential MBA-ban az Exponential Workshopokon keresztül nemcsak megismeri az exponenciális menedzsment és az innováció alapjait, hanem valós helyzetekre is alkalmazza azokat.

Fejleszti digitális gondolkodását, mind a hagyományos üzleti modellekről a digitális üzleti modellekre való áttérés, mind pedig a technológiai alapon történő létrehozása érdekében.

Ezenkívül elsajátítja a technológia kezelésének képességeit és az új korszak legfontosabb fejlesztéseinek alkalmazását.

3. Az IESIDE-NOVA SBE nemzetközi tapasztalatait fogja élni

A lisszaboni nemzetközi tartózkodást úgy tervezték, hogy gazdagítsa nemzetközi elképzeléseit, felfedezze az innováció és a kreativitás technikáit, és új vállalkozási lehetőségeket fedezzen fel. Mindez a személyes fejlődését célzó foglalkozásokkal kombinálva.

4. A munkaerőpiacra fogja lendíteni

Az Exponential MBA-ban megszerzi az összes erőforrást a kiválasztási folyamatokkal való szembenézéshez a szakmai képzés révén.

Ezen felül a felkészülés részeként csatlakozol egy fizetett szakmai programhoz, amelynek időtartama minimum 6 hónap.

5. Csatlakozni fog az IESIDE közösségéhez

Több mint 30 éves tapasztalat, 58 kiadás és több mint 1300 fiatal képzett az MBA-ban, megvan a tapasztalatunk és a fizetőképességünk, hogy veteránok legyünk, ugyanakkor képesek vagyunk átalakulni és újragondolni magunkat a társaságok kíséretében.

Az IESIDE-nél a tanulás együtt építi a jövőt. A jövő pedig mindig ma kezdődik.

Kinek?

Az Exponential MBA kifejezetten a friss diplomások számára készült, akik szilárd, hozzáértő szakemberekké akarnak válni, akik felkészültek arra, hogy az üzleti világ valódi ügynökei legyenek.

Kíváncsi, tanulásra vágyó és kihívásokkal küzdő emberek, képesek alkalmazkodni a változásokhoz, akik tudják, hogyan kell csapatként dolgozni, elkötelezettek és hajlandók megélni az átalakulás folyamatát.

Értékek és szenvedély által vezérelt fiatalok, akik nem lineárisan gondolkodnak, hanem hatványozottan álmodoznak.

Az exponenciális MBA az Ön számára, ha:

 • most végeztél az egyetemen
 • a szenvedély és a világ átalakításának vágya mozgat meg
 • szereted a kihívásokat és vállalkozói hozzáállást tanúsítasz
 • hisz a csapatmunkában, megosztja tudását, ötleteit és tehetségét, miközben másoktól tanul
 • új válaszokat és megoldásokat keres, és hajlandó azokat a dobozból generálni
 • vállalja a kockázatokat, ha felelősséggel mozog az ötletekről a cselekvésre
 • szövetségessé teszi a technológiát, hogy megismerje és kihasználja a benne rejlő lehetőségeket, és alkalmazza a megoldások fejlesztésében
 • nem lineárisan gondolkodsz, hanem exponenciálisan álmodsz

A hozzáférési követelmények a következők:

 • Rendelkezzen hivatalos spanyol egyetemi diplomával vagy azzal egyenértékű dokumentummal, ha külföldről nyújtja be jelentkezését.
 • Angol szintű A2.

A módszertan

Az Exponenciális MBA-ban megtanulja a tapasztalatokat, túllépve az elméleti koncepciókon, és megtanítunk dolgozni, hogyan?

 • Tanulni fogsz
  valós esetek elemzésével és megoldásával, aktív szakemberekből álló kar kíséretében.
 • Fejleszti puha képességeit,
  alapvető készségek fejlesztése és gyakorlati megvalósítása exponenciális környezetben.
 • Tudni fogja, megérteni és fejlődni fog a digitális ökoszisztémában.
 • Ugrást fog tenni az exponenciális világba, ha az új módszertan eszközeit valós szervezetekben alkalmazza.
 • Gondolkodni fog globálisan, miközben meglátja üzleti vállalkozásunk elmélyülését a látogatók és a vezetőkkel való találkozók révén.
 • Létrehozza saját üzleti projektjét
  segít egy szervezetnek stratégiai tervének végrehajtásában, az ismeretek gyakorlatba ültetésében.

Mindezt egy olyan tanulási környezetben, amely a leginnovatívabb oktatási technológiai erőforrásokkal rendelkezik, amelyek garantálják a képzések maximális kihasználását mind személyesen, mind az interaktív virtuális egyetemen keresztül.

A program

Hivatalos üzleti adminisztráció és menedzsment mester

 • Üzleti környezet
 • Felügyeleti eszközök
 • ügyviteli
 • Vezetés és vezetés
 • Doktori disszertáció
 • elhelyezések

Kiváló bizonyítvány az exponenciális és a digitális üzleti életben

 • Exponenciális műhelyek
  • Exponenciális munkamenetek
  • Exponenciális transzformációs labor
 • Digital Labs

A kreativitástól az innovációig. Maradjon a NOVA Business and Economics School-ban (Lisszabon)

 • innováció
 • kreativitás
 • Szociális vállalkozás

NOVA a rangsorban: Portugália első számú iskolája, Európában 23. és világszerte # 44.
Forrás: Financial Times, Executive Education Ranking, 2020

belépés

1. Indítsa el a felvételi folyamatot:

Lépjen be a www.ieside.edu weboldalra és töltse ki az online felvételi űrlapot.

2. Beküldje a dokumentációt:

 • DNI
 • Legutóbbi személyi igazolvány fényképe
 • Főiskolai végzettség
 • A hivatalos angol képesítés akkreditálása, ha van ilyen
 • Frissített önéletrajz
 • A tesztek kifizetésének igazolása: 100 € * (nem visszatérítendő)

3. Tegye meg a felvételi teszteket:

Szakértői kiválasztási tanácsadónk egyeztet egy időpontot a tesztek elvégzésére:

 • Munka személyiség teszt
 • Személyes interjú

4. Az eredmény közlése:

15 napon belül választ kap a felvételi kérelmére, és ha beengedték, a foglalás formalizálásához szükséges lépésekről szóló információkat *.

* A programra való belépés nem jelenti a helyfoglalást.

Ösztöndíjak és finanszírozás

ösztöndíjak

Az IESIDE, mint az Afundación Felsőoktatási Térség stratégiai projektje, az ABANCA Social Work egy nonprofit egyetemi intézmény, amely elkötelezett a kiválóság mellett.

Hiszünk a tehetség fejlesztésében, mint a jobb társadalom felépítésének alapjában, és ezért az IESIDE ösztöndíjprogram célja, hogy megkönnyítse az Exponenciális MBA-hoz való hozzáférést azoknak a fiataloknak, akik tehetséggel, erőfeszítőképességgel és az általuk követelt értékekkel rendelkeznek. új exponenciális környezet.

Továbbá, mivel ez egy hivatalos egyetemi diploma, az exponenciális MBA hallgatók nyilvános vagy más intézmények ösztöndíjaira pályázhatnak.

finanszírozás

Az ABANCA segíthet abban, hogy az IESIDE-n tanulhasson, kiváló feltételekkel felvehető kölcsönnel, hogy a kívánt szakemberré válhasson.

Az IESIDE posztgraduális kölcsön legfeljebb 24 000 eurót biztosít a tandíj és a megélhetési költségek fedezésére. Ennek a hitelnek az első évben 3,50% NIR kamatlába van, és a következő években is változó kamatlábbal, Euribor + 3,50% NIR (THM 3,91%) mellett folytatódik.

Az egyetlen jutalék, amelyet ezért az IESIDE posztgraduális hitelért fizet, 1% -os nyitás, de nem fizet tanulmányi jutalékot. A művelet formalizálása nem jelentene egyéb hozzáadott költséget, bár az esetétől függően más pénzügyi költségekkel járhat. Például, ha bejegyzésre van szüksége, vagy kényelmesnek tartjuk a közjegyzői irodába történő elmozdulást.

* A finanszírozási feltételeket az ABANCA állapítja meg a művelet formalizálásakor. Tudjon meg mindent az abanca.com címen

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad ... Tovább

El Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) es un centro universitario de ámbito internacional creado en 1987, cuya misión es la de ofrecer educación superior de calidad basada en la excelencia, la innovación y las nuevas tecnologías de aprendizaje que capacitan a los estudiantes como líderes del futuro. Kevesebb
A Coruña , Pontevedra , Vigo + 2 Több Kevesebb