Fenntartható Innováció MBA

Általános információk

Program leírás

A Princeton Review első számú, zöld MBA-ra helyezett, a Vermont Egyetem egyéves Fenntartható Innovációs MBA-ját az alapoktól kezdve úgy alakították ki, hogy a hagyományos MBA kihívást jelentsék. Felhívtuk a térség legnagyobb vezetőit a program megtervezésére és alakítására.

Az eredmény? Alapvetően újjászerveztük az üzleti oktatást és az MBA fokozatot az alapvető kihívások - a környezet, az etika, a szegénység és az egyenlőtlenség - közvetlen kezelése érdekében, a vállalkozás és a vállalkozói szellem szemszögéből. Mindössze tizenkét hónapban akkreditált MBA fokozatot kap, amely nemcsak az alapvető MBA eszközkészletet tartalmazza, hanem a mai vállalkozás átalakításához és a holnap valóban befogadó és fenntartható vállalkozások létrehozásához szükséges ismereteket, készségeket és képességeket is.

141475_SIMBAwebheader2020.png

Miért a fenntartható innováció MBA?

A Vermont Egyetem fenntartható innovációs MBA programjának küldetése az egyének felkészítése és képzése nyereséges és fenntartható üzleti lehetőségek megteremtésére az átalakulóban lévő világban. A Fenntartható Innováció MBA célja a vezetők következő generációjának fejlesztése, akik felépítik, megszakítják, innoválják és újból feltalálják a fenntartható üzleti vállalkozásokat és vállalkozásokat egy olyan világban, amely ezt megköveteli.

Diákként a fenntartható innováció MBA programban részesül majd a következőkből:

Egy gyorsított egyéves program

Úgy tervezték, hogy 12 hónapon belül megkapja a teljes MBA eszközkészletet, hogy visszatérhessen a hatáshoz.

Vermont vállalkozói szelleme egyedülálló

Tanuljon és fejlesszen ki kapcsolatokat a fenntartható, innovatív vállalkozások mesterkurzusának vezetőivel, beleértve a Ben & Jerry's, a Burton Snowboards, a Keurig Dr. Pepper és a Seventh Generation mestereit.

Globális expozíció és gyakorlati tapasztalat

Értelmes, nagy hatású munkát végezzen a globális partnerekkel, és vezesse a fenntartható üzleti tevékenységet.

Élvonalbeli gondolkodás és gyakorlat

A fenntartható vállalkozás területén a vezető gondolkodókkal és alkotókkal fog kapcsolatba lépni, mind Vermontban, mind a világ minden tájáról a Changemaker Hálózaton keresztül.

Több tudományágat átfogó megközelítés

Kifejlesztettünk egy egyedülálló tantervet, amelyet oktatók adtak az üzleti iskolánk, valamint a Közösségi Fejlesztési és Alkalmazott Gazdaságtan Tanszék által, országosan besorolt Rubenstein Természeti Erőforrások Iskolájának, a Gund Környezetvédelmi Intézetének, az UVM Innovációknak és a Vermont Jogi Iskolának.

A fenntartható innováció MBA tanterve

Az osztályteremben történő tanulás kritikus fontosságú, és a fenntartható innováció MBA tanterve egyedi kialakításában és fókuszában van. A valós életben való expozíció és a tapasztalat ugyanakkor döntő jelentőségű a hatékony, fenntartható vállalkozóhoz szükséges személyes perspektíva és készségek kialakításában. Ennek megfelelően a Fenntartható Innováció MBA számos elemet integrál, amelyek gyakorlati, gyakorlati tapasztalatokat és kapcsolatokat biztosítanak.

Modulok és tanfolyamok

A program felépítése 4 modulból áll, mindegyik 8 hetes. Minden modul rövid, intenzív tanfolyamok sorozatából készül. A tanfolyamok száma modulonként változik. Az egyes csoportokban a hallgatók összetartó csoportként tanulnak és növekednek, és egész életen át tartó szakmai és személyes kapcsolatokat alakítanak ki.

Minden tanfolyam a fenntarthatóság kérdéseivel foglalkozik. Az üzleti esetek megoszlanak a kurzusok között, és ezek az üzleti esetek arra összpontosítanak, hogy egyes vállalatok hogyan építenek befogadóbb, rugalmasabb és fenntarthatóbb gazdaságot. A tantervben mélyrehatóan megvitatják, hogy a fenntarthatósággal kapcsolatos globális kihívások miként tekinthetők meg az üzleti objektíven keresztül, miként segíthetnek azonosítani a vezetési stratégiákat és gyakorlatokat a fenntartható gazdasági növekedés elérése érdekében, miközben növelik a részvényesi értéket.

Fenntartható pénzügy és a beruházások hatása

A pénzügyi szektort átalakítja a passzív befektetés, a szabályozási reform és a technológiai innováció növekedése. Ezek az erők csökkentik a befektetési elemzés és a portfóliókezelés iránt érdeklődő friss diplomások számára a hagyományos karrier lehetőségek számos lehetőségét. Ugyanakkor a Környezet-társadalmi-kormányzás (ESG) és a Befektetés-befektetés egyre erőteljesebbé válik, mivel a pénzügyi intézmények és a vagyonkezelők reagálnak a pozitív társadalmi hatású befektetési eszközök iránti növekvő keresletre. Míg a nagy pénzügyi és befektetési társaságok fejlesztik azon képességeiket, hogy befektetéseket és portfólió-stratégiákat kínáljanak, amelyek összhangban vannak mind a pénzügyi, mind a társadalmi célok elérésével, korlátozott azoknak a szakembereknek a száma, akik mélyen megértik a pénzügyi és a fenntarthatósági / hatás kritériumokat. A Fenntartható Pénzügy és Befektetési Befektetés (SFII) pálya ezt az igényt fogja kezelni azáltal, hogy olyan diplomásokat állít elő, akik készek befektetések és portfóliók létrehozására és kezelésére, amelyek kielégítik mind a pénzügyi, mind a társadalmi célokat.

Az SFII-t azok számára fejlesztették ki, akik pénzügyi tapasztalattal rendelkeznek, és szeretnék megszerezni az ESG-Impact Investing szaktudást, miközben megszerezik a Fenntartható Innováció MBA-t. A pályázók várhatóan először teljesítik a Fenntartható Innováció MBA programba való felvételi követelményeket, és pénzügyi ismeretekkel kell rendelkezniük a pénzügyi diplomával, a CFA folyamat befejezésével (vagy annak befejezésével), vagy jelentős szakmai tapasztalattal.

127956_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg 

A fenntartható innováció MBA tanterve

Nyári felkészülés (saját tempójú, online)

Fenntartható vállalkozások pénzügyi elszámolása

1. modul: A menedzsment alapjai

Üzleti stratégia a fenntartható világ számára - Fenntartható márkamarketing - Pénz az innovátorok számára I. - Világkihívások - Üzleti gazdaságtan - Csapatmunka a fenntartható innovációért - Vállalkozói családi vállalkozás - Vezetői szeminárium

2. Modul: Fenntartható vállalkozás felépítése

Vezetője a fenntartható innovációnak - A vállalkozói üzleti modell kidolgozása - A CSR-től a fenntartható megosztott érték létrehozásáig - Marketing döntéshozatal bizonytalanság alatt - Pénz az innovátorok számára II - Fenntarthatósági eszközkészlet I - Vezetői szeminárium

Gyakorlati tervezés

Kezdeti keretezés, a projektek ötleteinek / lehetőségeinek listája

3. Modul: Fenntartható vállalkozás növekedése

Fenntartható működés és zöld ellátási láncok - Üzleti fenntarthatóság és közpolitika - Fenntartható vállalkozás finanszírozása - Fenntartható vállalkozás elszámolása - Fenntartható vállalkozások adatelemzése - Fenntartható változás ösztönzése I - Vezetői szeminárium

4. modul: Fókuszban a fenntarthatóság

A fenntartható változás ösztönzése II. - A fenntarthatósági rendszerek eszközei - Az innováció vezetése a piramis aljától - Innovációs stratégia: az ötlettől a piacig - Fenntartható energiatechnológia és politika - Fenntarthatósági eszközkészlet II - Vezetői szeminárium

Praktikum: Fenntartható vállalkozói tevékenység működésben

Practicum Pitch, nyári projekt, zárójelentés és bemutató a vállalati szponzor számára

Felvételi eljárás

Elégedett-e csak a "szokásos üzlet" -nel, vagy érdekli kihasználni az üzleti élet és a piacok hatalmát a világ megváltoztatásáért?

Olyan embereket keresünk, mint te - a zavarókat, újítókat és látomásos vállalkozókat. Azok a vezetők, akik másképp gondolkodnak és jobb üzleti módszert keresnek, és hajlandóak vállalkozni olyan üzleti oktatással, amely felkészíti őket arra, hogy másképp éljenek, másképp éljenek és más módon profitáljanak. Adj nekünk egy évet. Együtt újra feltaláljuk az üzletvitel módját.

A Fenntartható Innováció MBA program egy intenzív, egyéves gyorsított fokozat, augusztus végén kezdődik. A programra gördülékenyen jelentkeznek, a döntési határidők alatt vannak. Vegye figyelembe, hogy néhány ösztöndíj határideje eltérő.

Korai költözés Január 15
Rendszeres belépés Április 15
Végső belépés Június 15

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Since 1791, the University of Vermont has worked to move humankind forward. Today, UVM is a Public Ivy and top research university of a perfect size, large enough to offer a breadth of ideas, resource ... Tovább

Since 1791, the University of Vermont has worked to move humankind forward. Today, UVM is a Public Ivy and top research university of a perfect size, large enough to offer a breadth of ideas, resources, and opportunities, yet small enough to enable close faculty-student mentorship across all levels of study, from bachelors to M.D. programs. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited