Hivatalos Leírás

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited

Tanulmányozza az egyik legrégebbi és legnagyobb szelektív egyetem Kínában található Shanghai középpontjában Kína gazdasági motorja. Alapítva 1905-ben, Fudan Egyetem volt az első felsőoktatási intézménye Kínában, hogy hozzanak létre egy osztály az üzleti oktatás. A School of Management (FDSM) nőtte ki magát az egyik első osztályú oktatási intézmények Kínában. Az MBA program 1996-ban indult közötti együttműködés révén Fudan Egyetem School of Management és a MIT Sloan School of Management. Célja, hogy ápolják a szakemberek egy nemzetközi perspektíva és a vállalkozói szellem, jól igazított igények a gazdasági globalizáció Kínában és a világ többi része. Fudan MBA Program Ranked körében Top 50 a Global MBA program a Financial Times, a folyamatos javulás Ranglista 4 egymást követő évben. Fizetés százalékos növekedése - No.1 Ázsiában, No.2 a világ.

Miért Fudan-MIT International MBA Program

1.) Az egymás közötti együttműködés a két vezető üzleti iskola: A szoros együttműködés MIT Sloan School of Management testesül meg a kari képzés, vendégtanárok, tananyagfejlesztés, hallgatói projektek, és kiegészítő öregdiák hálózatokat. 2) Nemzetközivé karok: A kar tagjai (30-40% -a nemzetközi oktatói) a IMBA Program egyaránt rendelkezik gazdag tudományos háttérrel és széles körű tanítási tapasztalatok üzleti oktatás. Diákok is megtapasztalják előadások professzora az MIT Sloan, iparági szakértők és az üzleti vezetők, akik hozzák a legmodernebb elképzelések és valós tapasztalatok az osztályterembe.

3) Integrált Action Learning projektek (iLab): Bőséges projekt alapú tanulási programok (mint például az üzleti terv versenyek, Fudan-MIT Kína- Lab projekt, a Fudan-Wharton GCP projekt esetén fejlesztés és szimulációk) a hallgatók lehetőséget alkalmazzák tudásukat és képességeiket a nemzetközi környezetben.

4.) Nemzetközi diákcsere program: Mint az egyik csak négy tagja iskolákban a PIM szervezet Kínában, FDSM kínál mintegy 100 csere ülések több mint 40 neves nemzetközi üzleti iskolák MBA hallgatók. Külföldön tanuló javíthatja a kultúrák közötti kommunikáció készségek és létrejöjjön a nemzetközi expozíciót.

5) Szakmai előmenetel szolgáltatás: A Fudan MBA Karrier Iroda, mint az első a maga nemében Kínában, biztosít a hallgatók forrásokat és professzionális szolgáltatást előmenetel és a foglalkoztatás. Karrier szolgáltatások, mint a karriertervezés, workshopok és személyes tanácsadással segítik a tanulókat, hogy jobban meg tudja tervezni a pályafutás és a versenyképesség növelése a jövőben a szakmai előmenetel.

6) Globális öregdiák-hálózat: Nappali tagozatos képzés épít erős barátságok a hallgatók körében, amely kiterjeszti a két éves program, és azon túl. Ez öregdiák hálózat egy egész életen át tartó erőforrás a Fudan-MIT IMBA Program résztvevői. Emellett IMBA öregdiák felkérik, hogy legyen egy része a MIT Sloan öregdiák-hálózat affiliate öregdiák.

7) A legjobb helyen Sanghajban, Kína: A Fudan School of Management található Shanghai, a világ egyik leggyorsabban növekvő üzleti központja, és a legbefolyásosabb gazdasági, pénzügyi, kulturális és technológiai központ Kínában. Míg él és tanul Sanghajban, a diákok bőséges lehetőséget, hogy megismerjék a globalizáció és a felhalmozás a feltörekvő piacokon együtt, hogy értik a nyugati és a kínai irányítási gyakorlatokat.

Díjak és költségek

Az all-inclusive díj kétéves IMBA Program USD 34.100, amely magában foglalja a tandíjat, tankönyveket, tanulásra projektek, szemináriumok, rendezvények, értekezés. Többletköltségek lesz a lakhatás, szórakozás, szállítási és egyéb személyes kiadások, mint például mosoda, étkező vagy utazás díjakat.

ösztöndíj lehetőségek

A IMBA program első évében, és a második évfolyam ösztöndíjas alapuló hallgatói GMAT pontszámot, a tudományos teljesítmény, vezetői potenciáljuk és hozzájárultak a program.

Belépési követelmények

  • A főiskolai diploma vagy a fenti - min. 2 év szakmai tapasztalat - Elfogadható GMAT vagy GRE pontszám - vagy más egyenértékű tesztek - Jelentkezési díj: Ft ($) 130

Második fokozat opciók:

  • MIT Sloan MSMS Program - Yale SOM MAM Program - York Schulich MBA Program

A specializáció funkció szerint:

Pénzügy / Általános menedzsment / Tanácsadó / Marketing / vállalkozási

A specializáció Ipar:

Pénzügyi Szolgáltatások / Tanácsadó / IT / Venture Capital és Private Equity

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
24 hónapok
Nappali
Price
36,800 USD
A teljes program
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date