Hivatalos Leírás

Full-time MBA

SKK GSB, megtapasztalhatja egy innovatív MBA program, amely felhívja a felhalmozott tapasztalatok és oktatási filozófiák a mi kiváló oktatók. SKK GSB viszonyítani tantervének után MIT Sloan, az egyik legnépszerűbb MBA program a világon.

Magasan képzett, főként Nemzetközi Kar elkötelezett a tanítás kiválóság és közzéteszi nemzetközileg elismert folyóiratokban.

Innovatív MBA tanterv magában tanteremben elmélet esettanulmányok elemzésére és megoldani a világ jelenlegi üzleti kérdések. A diákok gyakorlati tapasztalatot szerezni a mi három akadémiák marketing, pénzügy és Tanácsadó, és a mi Vezetés és Karrierfejlesztési programok felvázoló meghívott előadók, akik szakértők és vezetők a saját területén. Nyári gyakornoki helyi és nemzetközi vállalatok hozzá, hogy mi praktikus, gyakorlati megközelítést.
Motivált diákok érkeznek a világ minden tájáról. Mintegy 35% -a diákok nemzetközi. A globális hálózat, hogy a diákok építeni itt is páratlan.

A kiváló együttműködési programok a Top MBA iskolák az USA-ban, hogy a diákok a lehetőséget, hogy szerezzen kettős fok. A külföldi tanulmányi programot a vezető amerikai MBA iskola lehetővé teszi, hogy minden diák eltölteni egy szemesztert külföldön, hogy bővítsék a tanulási tapasztalat.

Iskolánk egyedülálló multikulturális tapasztalat koreai nemzetközi kar, a nemzetközi diákok, külföldi tanulmányi programot és az idelátogató professzorok vezető amerikai üzleti iskolák.

A program jellemzői:

- Különböző választani valamennyi üzleti adminisztráció területeken: marketing, menedzsment, pénzügy, számvitel, a határozat tudományok

- Akció-alapú tanulás tanterv globális üzleti ügyek a Harvard Business School

- Global Marketing Akadémia és Stratégiai Tanácsadó Akadémia

- "Leadership & Career Development" program kidolgozása elengedhetetlen vezetői képességek és megértését különböző karrier

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Sungkyunkwan University, SKK Graduate School of Business »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
3 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date