Mindössze 22 hónapban a teljes munkaidős MBA programunk felkészíti Önt az igényes üzleti kihívások kezelésére.

Ismerje meg, hogyan kell összetett problémákat kialakítani és megoldani, elemzési készségeket szerezni a lehetőségek felmérésére, vezetői szerepek betöltésére és a csapat dinamikájának előmozdítására, miközben a sikerhez szükséges bizalmat fejleszteni és karrierjét új magasságokba emelni.

Tanterv

Scheller Főiskola MBA hallgatójaként egyedülálló lehetőségeket és tapasztalatokat találhatsz sehol máshol - közvetlenül a világ vezető gondolkodó generátoraihoz, a legjobb üzleti vezetőkhöz és a globális vállalati óriásokhoz.

Hozzon létre jövőt egy iskolában, amely felkészíti Önt az innováció vezetésére. Függetlenül attól, hogy milyen a háttered, megtanulod, hogyan kell kitűnni az üzlet és a technológia kereszteződésénél.

Fejlessze üzleti és vezetői készségeit egy egyedülálló tananyagon keresztül, és gyakorolja az innovációs képességet az új startup és a Fortune 500 cégekkel való valós projektek révén a Georgia Tech ökoszisztémájában. Fedezze fel azokat a lehetőségeket, amelyeket csak egy vezető technológiai egyetem tud nyújtani.

A nappali MBA tapasztalat

Meg kell erősíteni az üzleti magatartást és vezetői készségeket az MBA magon keresztül, és egyedülálló képességeket fejleszteni az innovatív választékkal, pályákkal és koncentrációkkal. Kiegészítheti azt, amit az osztályteremben tanul, kivételes szabadidős és tapasztalati tanulási lehetőségekkel, amelyek kiépítik a hálózatot, és a tudás gyakorlatba kerülnek.

MBA tanfolyam 54 kreditórát tartalmaz: 12 fő tanfolyam (21 kredit óra) és 11 választható (33 óra).118483_xmba-immersive-charts-ft.png.pagespeed.ic.j55Bq5_ST2.png

Mag

Karrierfejlesztés

Bármi legyen is a célod, a Jones MBA Karrier Központ tanácsadói együtt fognak működni veled, hogy az álmod valósággá váljon.

Készítsen karrier-kapcsolót, előremozdítsa a jelenlegi szerepét, vagy indítson új üzleti vállalkozást. Bárhol is jár, a Jones MBA karrierközpont segít abban, hogy odaérjen.

Küldetésünk az, hogy felkészítsük a diákokat álláskeresésükre és felvegyük a vállalatokat, hogy béreljenek teljes munkaidőben MBA hallgatókat nyári gyakornokságok és állandó foglalkoztatás céljából.

Különféle szolgáltatásokat kínálunk a személyes növekedés és a munkakeresési készségek fejlesztéséhez.

Elkötelezettek vagyunk a teljes munkaidős MBA-k támogatásában:

  • Karrierstratégia kialakítása, munkahely-keresési célok azonosítása és MBA karrierlehetőségek feltárása.
  • Készüljön fel az interjú folyamatára és az MBA munkaerőpiacra.
  • Azonosítsa az MBA toborzási lehetőségeit mind a nyári gyakorlatra, mind az állandó foglalkoztatásra.

Felvételi

A teljes munkaidős MBA programba való beiratkozás döntése nem lehet nehéz. Csak a tervezés és előkészítés.

A felvételi folyamat két fő részből áll, egy teljes nappali MBA programalkalmazásból és egy felvételi interjúból. A nappali MBA program évente egyszer jelentkezik be, és az ősszel kezdődik.

Alkalmazás

A felvétel versenyképes folyamat, és gondosan áttekintjük az alkalmazás minden szempontját. A kérelemben szereplő információk segítik a teljes munkaidős MBA felvételi bizottságunkat abban, hogy értékeljék a diplomás tanulmányok és üzleti vezetők sikerének lehetőségeit. A határidők a nemzetközi diákok, a finanszírozás és a kiemelt szempontok tekintetében eltérőek.

határidők

Kerek

Megjegyzés: Az összes kérelmet az érdemeken alapuló finanszírozás felülvizsgálja. A finanszírozás többségét azoknak adják, akik az első és a második fordulóban jelentkeznek.
* A nemzetközi pályázókat arra ösztönzik, hogy forduljanak a második fordulóra.
** Az interjúk csak meghíváson alapulnak.

Pályázati folyamat

Adjon válaszokat az alkalmazás kérdéseire és esszéire online. Az online alkalmazás lehetővé teszi, hogy létrehozzon egy felhasználónevet és jelszót a munka mentéséhez és a későbbi visszatéréshez.

  • Esszék
  • GMAT vagy GRE pontszámok
  • Ajánlati levelek
  • Jelentkezési díj
  • Felvételi interjú

Munkatapasztalat

Bár nem szükséges, javasoljuk, hogy a program megkezdése előtt legalább két-három éves szakmai tapasztalatot ajánljunk. A programunkba bevont átlagos MBA hallgató körülbelül öt éves munkatapasztalattal rendelkezik. Amellett, hogy a fejlettebb hozzájárulások az osztályteremben, úgy véljük, hogy a diákok, akik szakmai tapasztalattal találják meg az MBA több gazdagítja szakmailag és személyesen.

Akadémiai hitelesítő adatok

Üdvözöljük az akkreditált főiskolai diplomával rendelkező pályázókat minden tudományos hátterről. Míg az MBA mag-tanfolyamok gyors ütemben mozognak, nem vállalnak korábbi üzleti tanfolyamot.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Július 17, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
22 hónapok
Nappali
Price
29,508 USD
Georgia rezidens éves tandíj: 29,508 USD. Nem rezidens éves tandíj: $ 40,752. Kötelező díjak: $ 2,024.
Deadline
okt. 1, 2019
Round 1: October 1, 2019. Round 2: December 2, 2019. Round 3: February 3, 2020. Round 4: April 1, 2020. Round 5: June 1, 2020.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
End Date
Július 2022
Jelentkezési határidő
okt. 1, 2019
Round 1: October 1, 2019. Round 2: December 2, 2019. Round 3: February 3, 2020. Round 4: April 1, 2020. Round 5: June 1, 2020.

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
okt. 1, 2019
Round 1: October 1, 2019. Round 2: December 2, 2019. Round 3: February 3, 2020. Round 4: April 1, 2020. Round 5: June 1, 2020.
End Date
Július 2022

Scheller Full-time MBA Program Webinar