Göteborg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Göteborg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

Executive MBA programja az egyetlen AMBA akkreditált MBA program Svédországban. Ez egy részmunkaidős kezelési program az angol több mint 21 hónap, hogy: -Inspires teszi a hozzáférést a legújabb gondolkodás belül menedzsment

-Challenges Akkor ezeket az új felismerések, hogy a napi munka -Gives egy előnyt a siker a globalizált világban -Provides ismeretek és készségek, hogy új üzleti -Creates értékes személyes és szakmai hálózatok -Focuses a skandináv és ázsiai kezelése Ha törekszünk a haladást a szakmai előmenetel és ha kész, hogy egy beruházás, akkor mi Executive MBA program az ideális választás!

Időpontok

Az Executive MBA program egy részmunkaidős program az angol több mint 21 hónap. Van egy bevitel évente, kezdve az első csütörtökén októberben. Felhívjuk figyelmét, hogy az általunk használt gördülő felvételi és feldolgozza az első jön sorrendben történik. A tervek szerint három napos tantermi ülés csütörtökön, pénteken és szombaton, kerül sor egy három hetes intervallummal karácsonyi és nyári szünetek. Mindent összevetve, akkor körülbelül 1103 napos tantermi ülés évente.

Két külön egyhetes rezidencia Ázsiában

A göteborgi Executive MBA program magában foglalja a két különálló egyhetes rezidenciák partner egyetemeken; Zhejiang Egyetem Hangzhou, Kína és az Indian Institute of Management Bangalore-ban, Indiában. A rezidensi Hangzhou, Kína zajlik április folyamán távon 2. A rezidensi Bangalore, India januárjában kerül sor a tanév 4. A résztvevők a programunk utazik Ázsiába intenzív munkaidős menetrend. Során egy rezidens, az osztály általában tölt reggelente az egyetemen tudományos műhelyek által vezetett helyi kari. Délután szentelt jól felkészült tanulmányi kirándulások a multinacionális és helyi vállalatok és szervezetek. Esték használják kikérdezés és a mérlegelés.

EQUIS

Részletek MSc

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
21 hónapok
Részidős
Information
Deadline
Kérj Információt
rolling admission
Locations
Svédország - Göteborg
Kezdet: okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
rolling admission
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Svédország - Göteborg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
rolling admission
A befejezés dátuma Kérj Információt