Executive MBA programunk az egyetlen AMBA-akkreditált MBA program Svédországban. Ez egy részmunkaidő-gazdálkodási program, amelyet angolul 21 hónapon keresztül végeznek el, hogy:

- Inspirál, hogy hozzáférj a vezetés legfrissebb gondolkodásához

- Kihívja Önt, hogy alkalmazza az új betekintést a mindennapi munkájára

- A globális világban sikerrel jár

- Biztosítja a tudást és a készségeket új üzleti tevékenységek kialakításához

- értékes személyes és professzionális hálózatokat hoz létre

- A skandináv és az ázsiai menedzsmentre összpontosít

Ha törekszünk a karrierfejlesztés előrehaladására, és ha készen áll befektetésre, akkor az Executive MBA programunk ideális választás!

Öt ok a legjobb tehetségek támogatására:

  1. Megőrzi a nagy teljesítményű előadókat
  2. Egy gyorsabb nemzetközi tapasztalat
  3. Azonnali alkalmazás a munkahelyen
  4. Navigáljon egyre növekvő bonyolultsággal
  5. Munkaadó branding

HA EMLÉKEZTETTEK a Göteborg Executive MBA programhoz való csatlakozást, akkor valószínűleg már foglalkozik a hazai szervezetével a szponzorálással kapcsolatban. Ahhoz, hogy támogassa Önt e megbeszélések során, kifejlesztettünk egy szponzor útmutatót, amelyet letölthet a weboldalunkról.

Időpontok

Az Executive MBA program egy részmunkaidős programot folytat angolul több mint 21 hónap. Évente egy bevétel kezdődik október első csütörtöjén. Felhívjuk figyelmét, hogy a gördülő felvételt és a feldolgozási kérdéseket az első jött-első szolgálat alapján használjuk fel. A csütörtökön, pénteken és szombaton tartott háromnapos osztálytermi ülések háromhetes időközönként, karácsonyi és nyári szünetekkel kerülnek megrendezésre. Mindent egybevetve kb. Tizenegy háromnapos osztálytermi foglalkozás lesz évente.

Két különálló egyhetes rezidencia Ázsiában

A göteborgi Executive MBA program két különálló nyolcnapos rezidenciát tartalmaz a partner egyetemeken; Zhejiang Egyetem Hangzhouban és Sanghajban, a Jaio Tong Egyetemen, Kínában és Indiában a Bangalore Intézet Intézetében. Kínában a rezidencia április 2-án kerül megrendezésre a 2. ciklus alatt. A Bangalore-i rezidencia januárban kerül megrendezésre január 4-én a 4. ciklusban. A program résztvevői intenzív teljes munkaidőben menetelnek Ázsiába. Rezidens alatt az osztály tipikusan reggeleket tölt el az egyetemen az akadémiai műhelyekkel, amelyeket a helyi kar vezet. A délutánokon jól előkészített kirándulások szentelnek a multinacionális és helyi vállalatoknak és szervezeteknek. Az estéket felderítik és elmélkednek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
21 hónapok
Részidős oktatás
Price
435,000 SEK
Deadline
Kérj Információt
rolling admission
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
Június 12, 2020
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
rolling admission
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
rolling admission
End Date
Június 12, 2020

Robert Wu interview about Executive MBA in Gothenburg