Göteborgi Executive MBA

Általános információk

Program leírás

Executive MBA programunk az egyetlen AMBA-akkreditált MBA program Svédországban. Ez egy részmunkaidÅ-gazdálkodási program, amelyet angolul 21 hónapon keresztül végeznek el, hogy:

- Inspirál, hogy hozzáférj a vezetés legfrissebb gondolkodásához

- Kihívja Ãnt, hogy alkalmazza az új betekintést a mindennapi munkájára

- A globális világban sikerrel jár

- Biztosítja a tudást és a készségeket új üzleti tevékenységek kialakításához

- értékes személyes és professzionális hálózatokat hoz létre

- A skandináv és az ázsiai menedzsmentre összpontosít

Ha törekszünk a karrierfejlesztés elÅrehaladására, és ha készen áll befektetésre, akkor az Executive MBA programunk ideális választás!

Ãt ok a legjobb tehetségek támogatására:

  1. MegÅrzi a nagy teljesítményű elÅadókat
  2. Egy gyorsabb nemzetközi tapasztalat
  3. Azonnali alkalmazás a munkahelyen
  4. Navigáljon egyre növekvŠbonyolultsággal
  5. Munkaadó branding

HA EMLÃKEZTETTEK a Göteborg Executive MBA programhoz való csatlakozást, akkor valószínűleg már foglalkozik a hazai szervezetével a szponzorálással kapcsolatban. Ahhoz, hogy támogassa Ãnt e megbeszélések során, kifejlesztettünk egy szponzor útmutatót, amelyet letölthet a weboldalunkról.

IdÅpontok

Az Executive MBA program egy részmunkaidÅs programot folytat angolul több mint 21 hónap. Ãvente egy bevétel kezdÅdik október elsÅ csütörtöjén. Felhívjuk figyelmét, hogy a gördülÅ felvételt és a feldolgozási kérdéseket az elsÅ jött-elsÅ szolgálat alapján használjuk fel. A csütörtökön, pénteken és szombaton tartott háromnapos osztálytermi ülések háromhetes idÅközönként, karácsonyi és nyári szünetekkel kerülnek megrendezésre. Mindent egybevetve kb. Tizenegy háromnapos osztálytermi foglalkozás lesz évente.

Két különálló egyhetes rezidencia Ãzsiában

A göteborgi Executive MBA program két különálló nyolcnapos rezidenciát tartalmaz a partner egyetemeken; Zhejiang Egyetem Hangzhouban és Sanghajban, a Jaio Tong Egyetemen, Kínában és Indiában a Bangalore Intézet Intézetében. Kínában a rezidencia április 2-án kerül megrendezésre a 2. ciklus alatt. A Bangalore-i rezidencia januárban kerül megrendezésre január 4-én a 4. ciklusban. A program résztvevÅi intenzív teljes munkaidÅben menetelnek Ãzsiába. Rezidens alatt az osztály tipikusan reggeleket tölt el az egyetemen az akadémiai műhelyekkel, amelyeket a helyi kar vezet. A délutánokon jól elÅkészített kirándulások szentelnek a multinacionális és helyi vállalatoknak és szervezeteknek. Az estéket felderítik és elmélkednek.

Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultu ... Tovább

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultures and human context, which results in the realization that there are no general solutions to local problems. A specific type of leadership and a unique approach to both commercial enterprise and taking responsibility have been developed, both of which have garnered international respect. Research at the School of Business, Economics and Law helps clarify this leadership and approach to taking responsibility, and makes conveyance to students, our leaders of tomorrow, possible. Kevesebb