Gazdálkodási Master (MBA) Nemzetközi Menedzsment

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Master of Business Administration

Koronavírus (COVID-19) frissítés

Kezdje online tanulmányait és utazzon Németországba, miután vízumát kiadta: Elkötelezettek vagyunk az összes jelenlegi, bejövő és jövőbeli hallgató folyamatos oktatása mellett az New European College . Ezért rugalmas, „csodálatos vegyes” opciót kínálunk a hallgatók számára - kezdje el online tanulmányait, késés nélkül és otthona kényelmét élvezve, és utazzon Németországba, hogy folytassa az egyetemen folytatott tanulmányokat, ha lehetséges és a vízummal kiadták. Kérjük, forduljon közvetlenül a felvételi csoportunkhoz az admissions@new-european-college.com e-mail címre, hogy támogassák az Ön egyéni esetét, és válaszolhassanak minden olyan kérdésre, amely a 2020-2021 tanév vegyes tanulásával kapcsolatos.

Az alt = "Master of Business Administration (MBA) vált az egyetemi karrier lendületként mind a vállalkozók, mind a vállalati munkavállalók számára. A globalizáció megköveteli az igazán nemzetközi üzleti képzettséggel rendelkező MBA diplomákat.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Az üzleti adminisztráció mesterén (MBA), akkor megszerezheti a szükséges készségeket és eszközöket ahhoz, hogy képes legyen átvenni a kihívást jelentő pozíciókat vezetői felelősségvállalással. Azoknak a hallgatóknak, akiknek nincs korábbi üzleti képzettségük, az MBA tökéletes program arra, hogy képesítsen magát vezetői pozíciókra.

Az MBA összekapcsolja az elméletet és a gyakorlatot, és a szakmában jelentős tapasztalattal rendelkező oktatók tanítják. Kis csoportok lehetővé teszik a nagyon interaktív oktatást. Mivel MBA hallgatóinknak szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük a beiratkozáshoz, az egyes hallgatók egyedi tapasztalatai és háttere az órákat még élvezetesebbé teszi. Karunk tagjai olyan aktiváló elemeket használnak, mint esettanulmányok, szimulációk, projektek és prezentációk, hogy minden hallgatónak lehetőséget biztosítson arra, hogy a megszerzett tudást személyes tapasztalataihoz kösse.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

A Master of Business Administration (MBA) Nemzetközi Menedzsment oktat egy nemzetközi csapat előadók és kutatók a tudományos élet és az ipar. Az MBA diplomások gyakran gyorsan bekerülnek a felső vezetői pozíciókba, és ezt az MBA programot azok számára tervezték, akik felső vezetői pozíciókat szeretnének folytatni, vagy pedig az üzleti élet további tanulmányainak felkészülésére, például a Ph.D. szint. Az MBA Nemzetközi Menedzsment diploma program célja az üzleti és nem üzleti adminisztráció Bachelor háttérrel rendelkező hallgatók számára. A jelölteknek legalább 3 éves tapasztalattal kell rendelkezniük olyan vállalkozásokban és szervezetekben, amelyek az emberek, a folyamatok vagy mindkettő irányítását végzik.

Példák tanfolyamokra:

  • Vezetői számvitel és pénzügyek
  • Marketing menedzsment
  • Kutatási módszerek Bevezetés
  • Emberi erőforrás menedzsment
  • Operációkezelés
  • Nemzetközi vezetőség
  • Információ menedzsment

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Tovább

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára