Gazdálkodási Master - Nemzetközi Akkreditált MBA Program

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Egyszerűen fogalmazva: a svájci oktatás értékkel bír.

Az Egyesült Államokban és az EU-ban akkreditált MBA fokozatunk több, mint egy új sort ad az önéletrajzához. Professzionális kaput kínál a kívánt karrierhez, bárhol a világon.

38864_swiss_school_of_management_992.jpg

MBA tapasztalatunk elvisz a fontos kérdésekben, és ez arra készteti magát, hogy fejlessze és fejlessze erősségeit, készségeit és magabiztosságát. Minden esetben, osztályon, rendezvényen és tevékenységen nemcsak a vezetést kell tanulmányozni, hanem be kell mutatnia.

Minden nap az SSM-ben egy kérdéssel kezdődik: "Mit fogsz csinálni?", Mert ez a legmegfelelőbb módja arra, hogy felkészüljen egy nagyobb kérdésre, amely a legfontosabb, legyen az itt vagy a karrierje során, az egyetemen kívül: "Milyen különbséget fogsz tenni készítsen a világon ".

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Tanulás a gyakorlatban

A hallgatóknak tudniuk kell, hogy vannak olyan különleges pillanatok, amelyek minden fókuszt fókuszálnak. Amikor az elmélet, a gyakorlat, a tapasztalat és a tehetség mind egy éles pontba kerül - egy döntés, amely meghatározza a végleges cselekvési irányt. A kérdés tehát már nem az "mit lehet tenni", hanem a "mit fogok tenni".

Ez a svájci üzleti módszer. Svájc kiválóságának hírneve a magasan képzett munkaerőnek köszönhető, amely magasan képzett munkát végez. Ennek a hírnévnek a forrása az, amiről Svájc ismert - a magas színvonalú oktatás egész Európában.

Világszerte a legjobb MBA programok közé tartozik

A Svájci Menedzsment Iskola MBA fokozatát az INSEEC Business School-szal együttműködve ítélik oda, amely az egyik a 20 legfontosabb üzleti iskola között Európában, amelynek MBA fokozatát a világ legjobb programjai közé sorolták, és amelyet az MBA Szövetség akkreditált. Ezenkívül az SSM MBA fokozatot az IACBE és a CHEA-oktatási testület teljes mértékben akkreditálta az Egyesült Államokban. MBA fokozatunkat a Veteránügyi Minisztérium is akkreditálta. Az SSM az EduQua által minősített tanúsítással rendelkező iskola, a svájci Minősítési Tanúsítvány (a svájci szövetségi kormány által akkreditált) felsőoktatási és folyamatos oktatási intézmények számára.

Az általuk kínált MBA típusok

A Svájci Menedzsment Iskola különféle MBA programokat kínál:

 • Teljes munkaidős MBA program Rómában (1 év)
 • Executive MBA (EMBA) program Rómában (1 év)
 • Kettős MBA program Rómában és Párizsban / Londonban (1-2 éves)
 • Főváros MBA program Rómában, Párizsban és Londonban (2 év)


Megközelítésünk négy területre összpontosít

Globális

Válasz a globális világban való működés kihívásaira. Keverjen össze a nemzetközi jelöltekkel és élvezze meg, mit jelent vállon vállon dolgozni különböző országok, kultúrák és nézetek embereivel.

38863_swiss_school_of_management_993.jpgTanulás a gyakorlatban

Tanulja meg, hogyan hozhat döntéseket ellentmondásos adatok, összetett politika és erős nyomás hatására.

Vállalkozói szellem

Fedezze fel egy potenciális új vállalkozást, vegye fel a kapcsolatot vállalkozókkal és fedezze fel új lehetőségeket.

Alumni kapcsolatok

Hozz létre kapcsolatokat és fedezze fel az üzleti lehetőségeket. MBA résztvevőként lehetősége nyílik arra, hogy csatlakozzon az SSM európai akadémiai partnerei által szervezett nemzetközi ifjúsági konferenciákhoz. Önnek lehetősége van arra is, hogy átváltson a Dual vagy a Capital MBA programra, és így magának fizetett hat hónapos gyakorlatot folytathat Párizsban vagy Londonban. Ha azt szeretné, hogy a karrierjét a következő szintre vigye, menj Rómába. Tudja meg, hogyan fogja a svájci gondolkodás tovább vezetni a karrierjét, mint gondolnád.

38866_swiss_school_of_management_linkedin.jpg

Tanterv

Az osztályok hetente kétszer: hétfőn

Tanfolyamok

 • Vezetés 360 fok
 • Számvitel
 • Marketing dinamika
 • Szervezeti működés
 • Globális makroökonómia és pénzügy
 • Nemzetközi jog és etika
 • Globalizáció
 • Kiberbiztonság
 • Beruházás
 • Versenyképes stratégia
 • Globális tárgyalások
 • Intenzív szakirányú tanfolyamok
 • Értekezés tézisei - önálló tanulás

Szakterületek

A nappali tagozatos MBA program kitölthető különféle szakok / szakok területén.

 • Globális menedzsment és vezetés
 • Pénzügy
 • Vállalkozói szellem
 • Emberi Erőforrások
 • Egészség, biztonság és környezet (HSE)
 • Luxus menedzsment
 • értékesítés
 • Nem nyereséges szervezetek
 • Projektmenedzsment
 • Pénzügyi technológia (Fintech)

119476_04.jpg

Egy igazán kettős MBA tapasztalat, tegye magát egyedivé!

A Dual MBA program 18 vagy 24 hónapon belül elkészülhet. A program szeptemberben vagy januárban kezdődik Rómában, a Svájci Menedzsment Iskolában, ahol minden alaptanfolyamon megy keresztül, és a globális menedzsmentre és vezetőségre szakosodik. Egy év után a római SSM-ben az INSEEC Párizsba vagy Londonba költözik további hat hónapos iskolába. Ha elkészült a tudományos pályájával, az INSEEC interjúkat szervez Önnek, hogy fizetett szakmai gyakorlatot vegyen Párizsban vagy Londonban.

Utazásának végén nemzetközi akkreditált kettős MBA fokozattal és hat hónapos szakmai tapasztalattal rendelkezik. A gyakorlat nem kötelező a duális MBA fokozat megszerzéséhez, több mint egy lenyűgöző európai főváros; az élő történelem látványos enciklopédia.

A Kettős MBA program lehetővé teszi, hogy két különböző területre szakosodjon, több mint 60 ECTS-ért keresve. Rómában tartózkodása alatt a globális menedzsmentre fog szakosodni

A Capital Capital, kiállva a tömegből!

Az INSEEC és a római svájci menedzsment iskola által biztosított fővárosi MBA háromvárosi tapasztalat 18 hónapon át tartó globális utazásra vezet Róma, Párizs és London fővárosai között. Az utolsó rész kötelező hat hónapos gyakorlat. A hallgatóknak lehetősége nyílik megkérdezni egy fizetett (igen, fizetett) szakmai gyakorlatot, amelyet a világ 10 000 partnerének egyikében kínálnak.

A Capital Master kétéves utazása szeptemberben vagy februárban kezdődik Rómában vagy Párizsban. Hathavonta költözik egy másik városba. Kérésre indulhat a hivatalos bevitel között.

Fedezze fel az SSM különbséget

Az egész MBA programban a hallgatók vezetői, üzleti, vállalkozói és vezetői filozófiákat tanulmányoznak, amelyek alkalmazhatók bármilyen vezetői szerepre a változatos iparágakban. Üzleti iskolánk gyakorlati, alkalmazható tapasztalati vezető csoportokat és osztálytermi beszélgetéseket is biztosít a hallgatók számára.

Nemzetközi akkreditált MBA programunk tartalmaz előadásokat , vállalati látogatásokat , vendég előadókat , önértékelési gyakorlatokat és önéletrajzi / szakmai tanácsadást. Célunk az, hogy a hallgatói hálózatok növekedését megkezdjük attól a pillanattól kezdve, amikor megérkeznek.

A hallgatók azt is rájönnek, hogy a belvárosban található helyünk lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják az összes Róma által kínált lehetőséget. Az osztályok gyalogosan elérhetők mindentől, ideértve a Piazza Navonát, a Pantheont, a Spanyol lépcsőket és a Vatikánt.

Egy nagyszerű üzleti iskolának keményen kell dolgoznia karrierlehetőségeinek javítása érdekében. Az SSM-nél pontosan ezt teszjük minden egyes hallgatónk számára.

A Róma előnye

Róma nem csupán egy lenyűgöző európai főváros; az élő történelem látványos enciklopédia. Azt mondják, hogy minden út Rómába vezet, és Rómában minden út az örökkévalósághoz vezet. A Rómában élés és tanulás ritka lehetőséget kínál egy olyan kultúra megtapasztalására, amely hozzájárult a modern világ megformálásához. Gyere tanulni a svájci Menedzsment Iskolába, és sétálj ugyanazon a régi macskaköveken, ahol egyszer Julius Caesar és Nagy Konstantin tették.

A párizsi előnye

Párizsban a levegő vastag a lehetőségektől. A Párizsban élõ és hallgató hallgatók kihasználják annak lehetõségeit, ha minõségi oktatási intézményekben folytatják tanulmányaikat és élnek Párizs hûvös és trendi környékeiben. Azok a hallgatók, akik Párizsban külföldön tanulnak, kihasználják Párizs rengeteg kulturális pontját, ikonját és eseményét. Sok hallgató elkötelezett a fejlett nyelvi programok és a minőségi szakmai gyakorlatok mellett Párizs számos hatalmas iparágában. Végül a párizsi külföldi tanulmányi programok széles körben csodálatos lehetőséget kínálnak a hallgatók számára tudományos, személyes és szakmai ismeretekből.

A londoni előny

London kétségkívül a világ egyik legdinamikusabb városa. A Londonban élő és hallgató hallgatók nemzetközi környezetnek vannak kitéve, és ez lehetővé teszi számukra a sokféleségnek a megnyilvánulását, amelyet ez a világ kínál, miközben egy gyönyörű városban él, amely számos legfontosabb multinacionális vállalaton alapul. London büszke kulturális örökségére is, különféle fontos látnivalóiról ismert, és a királyi család otthona is. Sok hallgató elkötelezett fejlett nyelvi programok és minőségi gyakornoki gyakorlatok mellett is London számos hatalmas iparágában. Végül a londoni külföldi tanulmányi programok széles körben csodálatos lehetőséget kínálnak a hallgatóknak tudományos, személyes és szakmai szempontból.

119470_50082505_2086427414786728_3933537560294326272_o.jpg

Ajánlólevél

Név: Emma Smith

Szakterület (ek): Globális menedzsment

Munka helye: Amerikai Római Tengerentúli Iskola

Érettségi év: 2018

Jelenlegi munka: Kommunikációs és fejlesztési asszisztens és új tanárvezető

Kedvenc idézet: „Ne félj egyedül járni. Ne félj kedvelni.

38865_swiss_school_of_management_colosseum.jpg


Kérjük, jelentkezését vagy bármilyen kérdését a következő e-mail címre küldje el: info@ssm.swiss

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Tovább

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Kevesebb