Gazdálkodási Master

Általános információk

Program leírás

A Tennessee Tech üzleti adminisztrációjának (MBA) célja, hogy felkészítse a különböző hátterű hallgatókat a karrier jutalmazására minden iparágban. Az üzleti tanulmányok fő területe széles körű az általános vezetői kompetencia fejlesztése céljából, különféle pedagógiák, például esettanulmányok, szimulációk és kutatási projektek széles körű alkalmazásával. A választható tárgyakat a hallgató érdeklődésére számot tartó speciális kompetenciák fejlesztésére használják.

Az MBA program célja, hogy a hallgatók 100% -ban online programot folytathassanak a maximális kényelem és rugalmasság érdekében. Az Üzleti Főiskola karszakértőinek közel húsz éves tapasztalata van az online tanfolyamok tanításában, és bár a tartalmat online módon szállítják, a hallgatói oklevél pontosan ugyanúgy néz ki, mintha a kurzusokat az egyetemen tanították volna.

Teljes és részmunkaidős programok állnak a hallgatók rendelkezésére, hogy a saját tempójukban szerezhessék diplomájukat. A hallgatók akár egy év alatt is befejezhetik a 30 órás programot, vagy akár hat évig is önállóan léphetnek fel a program befejezéséért. Az MBA hallgatók magas színvonalú oktatást kapnak megfizethető áron a Tennessee Tech-nél. A College of Business posztgraduális programokat az Egyesület teljes mértékben akkreditálta az Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) számára. Az AACSB akkreditáció a legmagasabb szintű eredményt képviseli az üzleti iskolák számára világszerte.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Tennessee Tech produces practical, ready-to-work graduates from a broad range of academic disciplines prepared to compete in a technologically driven world. Here, students have the freedom to discover ... Tovább

Tennessee Tech produces practical, ready-to-work graduates from a broad range of academic disciplines prepared to compete in a technologically driven world. Here, students have the freedom to discover and pursue their passions, knowing there is a supportive community behind them. Developing their passions into hundreds of student clubs and organizations, Tech students make an impact on campus, in the community and around the world. Transformative experiences are a tradition at Tech. Our students cultivate a lifelong desire to learn about their favorite subjects, or pursue entirely new interests under the guidance of knowledgeable and supportive faculty. A genuine community of faculty, staff and alumni committed to challenging all to bring out their best and to supporting each other in academic, personal and professional development exists at Tech. These pursuits result in honest, lifelong connections that carry far beyond the classroom. With an enrollment of more than 10,000 students, Tech offers degrees from eight academic schools and colleges: Agriculture and Human Ecology, Arts and Sciences, Business, Education, Engineering, Fine Arts, Interdisciplinary Studies, and Nursing. Kevesebb