globális divat menedzsment MBA

Institut Francais de la Mode

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

globális divat menedzsment MBA

Institut Francais de la Mode

Egy nemzetközi részmunkaidős program

A Global Fashion Management egy részidős és az egyetlen Executive MBA a divat és a design menedzsment, amely lehetővé teszi a résztvevők, hogy folytassák a karrier.

A kurzus közötti partnerség Institut Français de la Mode, Fashion Institute of Technology New York és Hong Kong Polytechnic University Hong Kong. Egy igazi nemzetközi perspektíva, készít nagy lehetőségekkel rendelkező vezetők a felső szintű vezetői feladatokat a divat és a kreatív iparágak széles.

Ez a fiatal szakemberek az ágazat kulcsfontosságú készségek lehetővé teszi számukra, hogy megtervezéséhez és stratégiák meglévő márkák, vagy hozzanak létre saját üzleti, miközben erősíti a tudás a kódok a divat, luxus és a teremtés nemzetközi kontextusban.

A program célja, hogy a tapasztalt vezetők, erősen motivált a munka a divat- és formatervezés, vagy anélkül tapasztalat az ágazatban.

  • Egyetemi képesítések: menedzsment, közgazdaságtan, politológia, jog, művészetek, kommunikáció, iparművészeti, műszaki ...
  • Négy éves mértéke (szakmai egyenértékűség lehetséges).
  • Legalább 5 éves szakmai tapasztalat.
  • Folyékony angol.

A tanítás zajlik a három nagy világ divat fővárosaiban. Amellett, hogy a tanfolyam IFM Párizsban, intenzív szemináriumokon sor New Yorkban és Hong Kong, amelyek lehetővé teszik a résztvevők, hogy hozzon létre szilárd és privilegizált kapcsolatok nemzetközi hálózata divat és design szakemberek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Price
ár
27,000 EUR
Locations
Franciaország - Paris, Île-de-France
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Franciaország - Paris, Île-de-France
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt