Globális Executive MBA (GEMBA)

Általános információk

3 locations available

Program leírás

INSEAD moduláris globális Executive MBA programja (GEMBA) teljesen integrált egyetemen zajlik három régióban: Európa (Franciaország), Ázsia (Szingapúr) és a Közel-Kelet (Abu-Dzabi). A GEMBA tapasztalt vezetőknek a világ egyik legrangosabb és multikulturális üzleti iskoláján keresztül intenzív 14–17 hónapos gyorscsúszást kínál a csúcsra.

Mindegyik osztály páratlan sokszínűséggel rendelkezik nemzetiségek és üzleti háttérrel, lehetővé téve a résztvevőknek, hogy tanuljanak egymástól, és szorosan összekapcsolt, mégis globálisan elosztott hálózatot építsenek ki. Egy másik egyedülálló tulajdonság a Vezetői Fejlesztési Program (LDP), amely egy programig tartó csoport-edzési ütemtervet, 360 fokos értékeléseket és csapat tevékenységeket tartalmaz, amelyek célja az Ön számára hiteles vezetési stílus kialakítása, ezáltal még tovább gyorsítva a karrier előrehaladását. .

A GEMBA előnye

Magas rangú és globálisan elismert

Az INSEAD Global EMBA (GEMBA) és a Tsinghua- INSEAD EMBA (TIEMBA) a Financial Times (2018) szerint a világ legmagasabb rangsorán helyezkedik el.

Egyedülálló hangsúly a vezetés területén

Vezetői Fejlesztési Programunk az egész programban fut, saját vezetési képességeivel együtt fejlődve.

Tanulás a sokféleség révén

Más iskolákkal ellentétben az INSEAD nem rendelkezik domináns nemzeti kultúrával. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a sokféleséget hatékony tanulási eszközré alakítsuk.

Globális, intenzív és hatékony

A GEMBA mindössze 51–60 napra van szüksége a munkától 14–17 hónapos időszak alatt, attól függően, hogy a campus kezdődik-e, a GEMBA az egyik leghatékonyabb útvonal a felső üzleti fokozat eléréséhez.

Tsinghua - INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

A kettős fokú Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA) további lehetőséget kínál a tapasztalt vezetők számára - a világ egyik legnagyobb pekingi egyetemével a Tsinghua Egyetemen együttműködve. Ez az egyedülálló program fejleszti az üzleti ismeretek mélyreható megértését Kínában, mind nemzetközi, mind belföldi szempontból, amelyeket a világ többi feltörekvő piacán is alkalmazni lehet.

Gyakorlati elemek

A menedzsment oktatás az elmélet és a gyakorlat áthidalására szól. Ez különösen igaz a GEMBA programunkra, ahol a résztvevők váltakoznak az osztályterem és a való világ között. Miközben tanulási módszereink szilárdan alapulnak az elméletben, hangsúlyozzák a gyakorlati tanulást és a cselekvési lehetőségeket.

Végrehajtási esszék

A résztvevőknek 2 alaptanfolyamot vagy választható választaniuk kell, amelyeken végrehajtási esszét kell írniuk, a tanfolyamoktól kezdve a tanulást alkalmazva a munka során felmerülő gyakorlati kérdésekre és problémákra.

Peer Exchange

Vezetési Fejlesztési Programunk (LDP) részeként minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy időt töltsön egy másik résztvevő szervezetének helyiségeiben. Ezek a strukturált csereprogramok kiváló lehetőséget kínálnak tanulásra mások üzleti gyakorlatából és összefüggéseiből. A résztvevők visszajelzéseket adnak egymásnak, és ezt az összetevőt beépítik az LDP keretein belüli reflexióikba.

Capstone üzleti szimuláció

A nagy teljesítményű számítógépes szimuláció lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy fegyelmi készségeiket versenyképes és rendkívül reális üzleti játékban gyakorolják. A versenyképességi eredményeket a szimulált piacok értékelik.

A végső projekt

A végső projekt megköveteli a résztvevőktől, hogy alkalmazzák a kurzus tartalmát, miközben a program utáni megvalósítás valódi lehetőségein dolgoznak. A projektek akár vállalati támogatást is élvezhetnek.

128284_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Felvételi

Szellemi kíváncsisággal rendelkező vágyakozó vezetőket keresünk, akiknek a vágya, hogy megtanuljanak és kihívást jelentsenek egy szigorú tudományos programban. Szeretettel várjuk a pályázatokat a világ minden tájáról, tekintet nélkül fajra, vallásra, nemre vagy pénzügyi helyzetre, és célunk egy kiváló minőségű, izgalmas, dinamikus és sokszínű osztály felépítése.

Évente egy GEMBA bevitel történik, három regionális részre osztva, körülbelül 210 résztvevővel és összesen több mint 50 nemzetiséggel. Az EMBA felvételi eljárás minden GEMBA pályázó számára azonos, függetlenül attól, hogy Ázsia, a Közel-Kelet vagy az Európa szakaszra jelentkeznek. A jelentkezési határidők azonban különböznek, mivel a szakaszok különböző időpontokban kezdődnek.

Készen állsz a kihívásra?

A GEMBA nem csupán egy intenzív üzleti kurzus. Ez egy intenzív, mindenre kiterjedő tapasztalat: jelentős elkötelezettség, amelyet sok hónapig fenn kell tartani. Az EMBA felvételi folyamat megkezdése előtt vegye figyelembe, hogy kivétel nélkül minden modulon részt kell vennie - és fel kell készülnie -, valamint a modulok közötti jelentős munka elvégzésére.

Felvételi kritériumok

Négy EMBA felvételi kritérium van, amelyek mindegyike azonos jelentőséggel bír:

Bizonyított vezetés

INSEAD olyan pályázókat keres, akik bizonyíthatják vezetőik képességét. A pályázat értékelésekor figyelembe vesszük szakmai tapasztalatait és korábbi teljesítményét. A jelenlegi osztályunk résztvevői átlagosan 13 éves munkatapasztalattal, és legalább három év vezetői szerepet töltenek be a csoportok és / vagy projektek vezetésében.

Tudományos kapacitás

Az INSEAD GEMBA intenzív, szigorú és kihívásokkal teli. Megfelelő tudományos alapokkal kell rendelkeznie: egy elismert főiskolai vagy egyetemi főiskolai diploma vagy annak megfelelője (bár kivételes körülmények között lemondhatunk erről a követelményről).

Nemzetközi kilátások

Kultúrák közötti érzékenységgel és nemzetközi kilátásokkal vonzzuk a pályázókat. Figyelembe vesszük azokat a jelentkezőket, akik külföldön éltek, dolgoztak vagy tanultak, vagy akik nemzetközi vállalatoknál vagy nemzetközi szinten dolgoznak az ügyfelekkel, beszállítókkal vagy más érdekelt felekkel.

Hozzájárulás

Olyan jelölteket keresünk, akik nyilvánvaló vágyat mutatnak a szellemi növekedésre, mind az osztályban, mind a csoportos projektek során. A résztvevőktől várhatóan proaktívan járulnak hozzá, és megosztják az általuk szerzett tapasztalatokat szakmai és személyes tapasztalataik során.

Dátumok és határidők

Miközben vannak határidők, a pályázatokat gördülékenyen fogadjuk el, vagyis amint Ön benyújtja, megkezdjük a jelentkezés feldolgozását. Azt javasoljuk azonban, hogy a lehető legkorábban jelentkezzen be, különösen, ha ösztöndíjra kíván pályázni.

Ázsia részleg Közel-Kelet szekció Európa részleg
1. forduló 2020. január 17 2020. február 15 2020. március 1.
2. fordulójáig 2020. március 06 2020. április 11 2020. május 10
3. forduló 2020. április 24 2020. június 13 2020. július 12
4. forduló 2020. június 05 2020. augusztus 8. 2020. szeptember 06

Executive MBA (GEMBA) díjak és költségek

A program moduláris formátumban zajlik az Europe Campuson, az Ázsia Campuson és a Közel-Kelet Campuson, attól függően, hogy melyik szakaszt csatlakozol. Bármelyik utat választja, mindhárom egyetemen tanul, és egyetlen osztályként jön össze a program második felére. Az osztály végzettségét Szingapúrban végezzük.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Kevesebb
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Több Kevesebb