Globális MBA a vezetők számára

University of Virginia Darden School of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Globális MBA a vezetők számára

University of Virginia Darden School of Business

Darden Globális MBA Executive (GEMBA) célja a tapasztalt vezetők, akik arra törekszenek, hogy tovább a nemzetközi karrier, miközben továbbra is teljes munkaidőben.


A 21 hónapos programot ugyanazon a legmagasabb rangú oktatók tanítják, akik tanítják a többi Darden-fokozatot, és arra összpontosítanak, hogy felkészítsék a hallgatókat arra, hogy világszerte készen álljanak - készen állnak arra, hogy nemzetközi szinten egy üzletet irányítsanak, és készek arra, több országban. Darden ezt a célt elérte mind a tananyag globális tartalmával, mind pedig annak a kontextusban, amelyben eljuttatjuk.

A Darden GEMBA befejezése után készen áll arra, hogy a globálisan elosztott cégekben, a piacokon, a kultúrákon és a feltörekvő régiókban eljusson.

Nemzetközi rezidenciák

A program során hat nemzetközi rezidenciát fogsz részt venni - egyszer Brazíliába, Európába, Kínába és Indiába, és kétszer az Egyesült Államokba. Ezekben a rezidenciákban Darden legmagasabb rangú oktatóival utazik, részt vesz az esettanulmányi osztályokban, a globális vezetéskutatások során meglátogathat befolyásos cégekkel, kulturális ismereteket és kapcsolatokat szerezhet, és megtanulhat dolgozni a nemzetközi határokon.

Távoktatás

A GEMBA tanfolyam körülbelül egyharmada távoktatáson keresztül valósul meg. A rezidenciák közötti, rendkívül vonzó tanulási tapasztalat biztosítása érdekében élő online osztályokon vesznek részt, egyéni feladatokon dolgoznak, részt vesznek a kiscsoportos projektekben és tanulócsapat-találkozókon, és egy-egy tanárral találkoznak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
21 hónapok
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Charlottesville, Virginia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Charlottesville, Virginia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt