Globális MBA

Általános információk

Program leírás

Globális MBA

Legyen innovatív és látomásos üzleti vezető a globális MBA programmal a berlini üzleti és innovációs iskolában. Tanuljon a belvárosi campusunkban, és vegye igénybe azt, hogy számos induló vállalkozás és nagyvállalat körülveszi Önt. Ha ezt a tanulmányi programot választja, akkor felállíthatja magát a sikerre. Lehetősége van arra, hogy az Pathway olyan területeken válassza, mint például a projektmenedzsment és a HR menedzsment, így biztosítva, hogy kifejlessze a kritikus készségeket, amelyek szükségesek az üzleti vállalkozásod következő szintjére való feljuttatásához. Használja ki tehetségét, bővítse ismereteit, és váljon olyan típusú vezetővé, aki világszerte meggyőzi az embereket látásukról.

A modulok magukban foglalják: Stratégiai menedzsment és vezetés, Marketing és üzleti környezet, valamint Rendszer- és működési menedzsment. A globális MBA tanulmányozás kitűnő módja annak, hogy javítsa profilját, fejlessze vezetői képességeit, és megtanulja, hogyan viheti vállalkozását a következő szintre. A diplomás megszerzéséhez készségekkel kell rendelkeznie az érdekelt felekkel való kapcsolattartásban, a csapatokkal és kollégákkal való hatékony kommunikációban a média különféle formáin, valamint a döntéshozatal és a problémamegoldás területén. A BSBI továbbra is ösztönzi a leendő hallgatókat, hogy jelentkezzenek programjainkra; a közelgő bevitel helyek száma korlátozott. Számos intézkedés van a helyén, beleértve a bevitel elhalasztását és annak lehetőségét, hogy az online bevitelt elindítsuk élő webináriumokon és tudományos tartalmakkal. Amint a határok újra nyitva vannak, a szokásos módon szemtől szemben tartunk osztályokat.

Tanfolyam követelmények

 • Alsó életkor: 21 év
 • Angol nyelvi követelmények:
  • IELTS 6.0 (legalább komponensben 5,5, vagy);
  • PTE 50 pontszám vagy azzal egyenértékű.
 • Az angol nyelvismereti követelményeket el lehet tekinteni:
 • Anyanyelvi beszélõk, vagy;
 • Azok a pályázók, akik angolul végzettek (pl. Középiskolai diploma vagy IB).
 • Dokumentumok: CV és két referencia betű.
 • Képesítések: Önnek rendelkeznie kell egy 2: 2-es brit főiskolai végzettséggel (vagy azzal egyenértékű diplomával, amelyet a NARIC felismer)
 • Ha nem felel meg az akadémiai követelményeknek, akkor értékelheti a megfelelő munkatapasztalatot. Az útvonal eléréséhez legalább 3 éves vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie.

Berlini üzleti és innovációs iskola

Kivételes üzleti vezetővé akar válni a kiválasztott területen? A berlini Üzleti és Innovációs Iskola (BSBI) segít Önnek a sikeres karrierhez szükséges kulcsfontosságú vezetői készségek fejlesztésében.

A BSBI szakképzési programjainak három fogalma van:

Vállalat | Vezetés | Siker

Fogsz:

 • Az üzleti készségek fejlesztése gyakorlati tanítási módszerekkel
 • Ismerje meg a kiválasztott iparágat a pályaorientált tudósoktól a saját területük tetején
 • Versenyelőnyöket szerezhet a legfontosabb szakmai eszközök és technikák megszerzésével
 • Ismerje meg, hogyan kell alkalmazni a koncepciókat a valódi vállalkozások számára

Célunk az Ön sikere: ha végzett, akkor hamarosan képes lesz arra, hogy magasan képzett szakemberként léphessen be a munkaerőpiacra, és a diploma megszerzése után jogosult lesz pályázni egy 18 hónapos tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre *, hogy kihasználhassa a karrierjét lehetőségeket Németországban.

Miközben tanulmányozza a diplomát…

Tanítási módok

Használja ki a karrier-orientált és gyakorlati tanítási megközelítést az alábbi módszerek alkalmazásával:

 • Esettanulmányok
 • Kiállítások és vállalkozások látogatása
 • Műhelyek és vendégelőadók
 • Csoportos megbeszélések
 • Előadások
 • Csoportos projektek

Rugalmasság és online tanulmányi támogatás

Élvezze a tanulmányi ütemtervet, melynek célja, hogy megfeleljen a szakmai és személyes kötelezettségeinek.

Használja ki a virtuális tanulási környezet (VLE) előnyeit, és érintse meg a „Virtuális” tantermeket, ami azt jelenti, hogy otthon tanulhat.

Berlin központja

A BSBI egy csodálatos tanulmányi környezetet hozott létre, mely újonnan felújított, modern egyetemet kínál Berlin szívében.

A város a közelmúltban a legnépszerűbb választás a nemzetközi tanulók számára Európában **.

** Az ICEF 2018-as éves felmérése alapján.

Ipari kapcsolatok és lehetőség

Európa induló tőkéjeként Berlin tökéletes hely az üzleti ismeretek megismeréséhez és értékes tapasztalatok megszerzéséhez - a város olyan vállalkozók számára készült, akik berlini állományba nyúlnak, hogy kihasználják a befektetési és gazdasági lehetőségeket.

Dedikált karrierszolgáltatás

A BSBI egyetemi karrier szakemberei elkötelezettek abban, hogy segítsenek a sikeres edzésben. A karrier szolgáltatások az Ön egyedi igényeihez igazodnak, és arra lettek kifejlesztve, hogy kiváló diplomát nyújtsanak Önnek.

Érettségi után…

Globálisan elismert szakképesítés

A Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI fő tudományos partnerének minősítést kap.

A tanulmány utáni tartózkodási engedély

A diplomamunka sikeres befejezése után 18 hónapig jelentkezhet tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre. Ez lehetőséget ad arra, hogy kihasználhassa a németországi gazdasági lehetőségeket.

112194_110926_BSBI.png

Az utazási tilalmakról, a kijárási tilalomról és a nyilvános mozgás korlátozásáról szóló bejelentéseket követően a BSBI gyorsan reagált és intézkedéseket kezdett bevezetni annak biztosítására, hogy a hallgatók folytathassák tanulásukat annak ellenére, hogy nem tudnak belépni a berlini egyetemen. Március 12. óta az oktatók online előadásokat tartanak.

A BSBI felismeri, hogy sok ország jelenleg zárul a vírus terjedésének megakadályozása érdekében. Ez azt jelentheti, hogy nem lesz képes megszerezni a vízumot, vagy Németországba repülni. Ennélfogva a késői érkezési dátumot (július 3.) hoztunk létre 2020 májusának bevételéhez. Alternatív megoldásként, ha a válság miatt nem sikerül vízumot szerezni, akkor később haladhatja meg a bevitelt: 2020. október vagy 2021. február.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Kevesebb