Globális vezetés mba

Universidad Francisco De Vitoria

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Globális vezetés mba

Universidad Francisco De Vitoria

Jelenleg az egyetemek globális hálózata több mint 20 ezer diákot szolgál fel, köztük több mint 2000 végzős diákot és több mint 50 ezer vezetõ diákot. 500 nappali tagozatos oktatói és magatartási kutatás. A legmodernebb kutatóközpontok felsőoktatási és alkalmazott tudományos kutatásokat kínálnak a vállalkozói tevékenység, a vállalatirányítás, a családi vállalkozás, a társadalmi felelősségvállalás, a mikrofinanszírozás, a kis- és középvállalkozások, valamint a nemzetközi logisztika, a turizmus menedzsment, a média és a kommunikáció menedzsment, a gazdasági és ipari előrejelzés, a nemzetközi gazdasági és pénzügyi normák, a vezetés és az etika.

A Global Leadership MBA törekszik arra, hogy új üzleti hozzáállást vezessen be diákjainkban, olyan szakembereket hozva létre, akik képzettek, kiegyensúlyozottak és integritással rendelkeznek. A vállalatoknak manapság az állandó változások és az új kihívások üzleti világát kell elsajátítaniuk.

A siker legfontosabb kihívásai a jövőkép, a globalizáció, az alkalmazkodóképesség, a technológiák, a vezetés és az etika. Miközben a hagyományos MBA programok elsősorban arra irányulnak, hogy jövőbeli vezetők számára a legjobb eszközöket és technikákat biztosítsák a kihívások leküzdésére, a változás felgyorsulása egyre inkább sürgető szükségessé teszi az emberi képesség valamennyi területének megerősítését, beleértve a vezetést és az etikai dimenziókat.


A Global Leadership MBA megtanítja a hallgatókat, hogy megértsék az új technológiák hatását és újítsák fel az üzleti gyakorlatokat. Elősegítjük az üzleti készségek, a vezetői gondolkodásmód és az etikus magatartás kiegyensúlyozott fejlesztését az egyéni, csapat- és vállalati régiók - az Amerikai Egyesült Államok, Európa és Latin-Amerika - hatékonyságának növelése érdekében. A program megkezdi az első négy hónapos időszakot az USA-ban. A második négy hónapos időszakot Latin-Amerikában tanítják, és a harmadik négy hónapos időszakot Európában tanítják. Egy három hetes üzleti tanulmányi helyszíni utazás Ázsiába kerül Manilában.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Locations
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt