Global Executive MBA (Gemba)

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Tizedik évfordulóját ünnepli, a Global Executive MBA (GEMBA) program egy 18 hónapos tanfolyam, amelyet 1997 óta kínálnak a Washington Business School és a Yonsei School of Business Sangnam Institute of Management között. A GEMBA tapasztalt vezetők számára kiemelkedő MBA oktatást és alapvető nemzetközi kitettséget kínál. Ez a program bárki számára világszerte nyitott, aki megfelel a felvételi követelményeknek, és ki tudja tanulni Koreában és az Egyesült Államokban.

Program áttekintése

Minden január 35-40 vezetõ elindítja a 18 hónapos Global Executive MBA programot a Yonsei Egyetemen Szöulban. A vezetői potenciállal rendelkező vezetők és az angol nyelvtudással rendelkező képességek vezetői hat intenzív hónapot töltöttek el a Sangnam Intézet menedzsment üzleti gyakorlatában és gyakorlataikban, mielőtt július elejére érkeztek Seattle-be.

A washingtoni egyetem nyári negyedévében a diákok a Seattle-i közösségbe kerülnek be, és angol nyelvtanfolyamokon és nemzetközi vezetők számára üzleti kommunikációs tanfolyamon vesznek részt. Szeptember végétől kezdődően a vezetők kilenc hónapot töltenek a globális menedzsment stratégiák alap- és választott kurzusainak tanulmányozásával.

Júniusban a programkövetelmények sikeres befejezése után a Global Executive MBA hallgatók részt vesznek a Washington Egyetem záróünnepségén. Ők a University of Washington MBA diplomát és a közös bizonyítványt a Yonsei Egyetem és a University of Washington.

Szervezeti előnyei

A globális Executive MBA program többet, mint biztosítja a felsőoktatás az egyének számára. A GEMBA erősebb vezetőket, jobb hálózati vezetőket és hozzáférést biztosít az élvonalbeli vezetési kutatásokhoz. Azok a vállalatok, amelyek alkalmazottai a GEMBA programban részesülnek, azért részesülnek előnyben, mert megszerezték azokat a szerszámokat és koncepciókat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy szervezeteiket eljussák a következő szintre.

A munkavállalók oktatásának támogatásában a munkáltatók bölcs üzleti döntést hoznak. Ez a befektetés jobb döntések, innovatív ötletek és új folyamatok formájában eredményez visszatérést, valamint a csúcstechnológiai kutatások integrációját a vállalat működésébe. Az oktatás értéke, annak azonnali alkalmazhatósága és a szerzett szakmai hálózat egyértelmű előnyök mind a résztvevők, mind a munkáltatók számára. A munkáltatók gyors megtérülést kapnak befektetésükre, mivel új koncepciókat hoznak létre.

A szponzoráló cégek azt is megállapítják, hogy a Global Executive MBA programban való részvétel segíti a tehetséges alkalmazottak vonzását és megtartását, valamint felkészíti őket a vállalat jövőbeni vezetői szerepére.

Tanterv

Yonsei Egyetem


A Yonsei kar tanítása során a mag vizsgálja az üzleti menedzsment alapjait. A diákok kezdeti oktatásban részesülnek a gazdasági és pénzügyi elemzésekben, az egyének szerepe a szervezetben, marketing menedzsment, vállalati pénzügyek és vezetői számvitel. Tanulmányozzák a fogyasztói marketingt, a műveletek kezelését és az emberek viselkedését a munkafolyamatokban. Megismerik továbbá az adatelemzés módszereit, gyakorlati készségeket szereznek a számítógépek és az internet segítségével, és felfedezik az információs technológiát. A tanfolyamok a Yonsei Egyetem három kategóriába sorolhatók: Pre-MBA tanulmány, alap tanfolyamok és funkcionális kurzusok.

Washingtoni Egyetem


A washingtoni egyetem három fő egyetemi elemet foglal magában: Üzleti angol, GEMBA alapképzések és MBA választható kurzusok. Emellett a GEMBA hallgatóknak 16 órás közösségi szolgálatba kell bekapcsolódniuk, és folyamatosan sorozatot kell készíteniük az ebédidőben zajló interkulturális beszélgetésekről a mai témákban.

Az első negyedévben a diákok intenzív angol nyelvtanfolyamra és egy vagy két fő üzleti kurzusra jelentkeznek. Az őszi, téli és tavaszi negyedév során a hallgatók magántanulmányok és választható kurzusok kombinációjára jelentkeznek. A tanfolyamok elsősorban a GEMBA hallgatók számára készültek, és a Yonsei Egyetemen folytatott tanuláson alapulnak. Választható tanfolyamok nyitottak a GEMBA hallgatók számára, hogy más MBA hallgatók a University of Washington. A diákokat arra ösztönzik, hogy széles körben gondolkodjanak el a Washington Egyetemen végzett tanulmányaik megtervezésén, az előzetes oktatási vagy szakmai tapasztalatokra építve, és olyan területekre tereljék fel őket, amelyek nagyobb fokú sokoldalúságot és szakértelmet biztosítanak számukra.

A tanulással kapcsolatos szolgáltatások fontos összetevője az oktatási tapasztalatnak. Minden diáknak önként kell részt vennie a közösségben összesen 16 órán keresztül. Ennek a követelménynek az a célja, hogy minden egyes GEMBA hallgató számára tapasztalatokat szerezzen az amerikaiakkal az egyetemi környezeten kívül. Ez a "szolgáltatás-tanulási" élmény növeli majd az angol nyelvre való beszélgetés képességét, és ezáltal az Egyesült Államok napi életének jobb megértését is biztosítja.


Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Tovább

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Kevesebb
Seattle , Szöul , San Francisco + 2 Több Kevesebb