Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Global Executive MBA

A részmunkaidős Global Executive MBA közösen nyújtotta WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business és a Carlson School of Management, University of Minnesota.

Az Executive MBA indul évente tavasszal. A résztvevők a program kap két MBA fok, egy amerikai és egy európai mértékben. A program tartozik az elit kör MBA programok tartani a hármas koronát akkreditációs (AACSB, EQUIS és AMBA),, a top-szerepel a nemzetközi rangsorok és tanítani angol nyelven.

A WU Executive MBA összpontosít általános irányítási és vezetési kérdésekben. Hangsúlyt fektetnek a globalizáció hatása, a fejlesztési megfelelő vállalati stratégiák, a változások kezelésében folyamatok és az akvizíció a szilárd pénzügyi irányítási készségeket.

Alatt 15 hónapos, és csak 40 munkanapon belül ki-a munka, a résztvevők a munka három kontinensen és keresni fok két vezető üzleti iskolák Amerikában és Európában. 15 modul négy napot tanítják Bécsben és beágyazott két hetes pre-és post modul távoktatási szakaszok. Három nemzetközi terepvizsgálatot is végeztek Latin-Amerikában (Chile és Brazília), Ázsiában (Guangzhou és Hyderabad) és USA-ban (New York és Minneapolis).

Különösen kiemelkedő a program a részvétel egy virtuális projektnek. A Virtual Teams Project egyesíti Executive MBA résztvevők három világszínvonalú üzleti iskolák: A WU Executive Academy (Ausztria), a Carlson School of Management (USA), valamint a Lingnan (University) Kollégium (Kína).
A diákok össze a virtuális csapatok nem csak a munka egy rendkívül igényes téma hanem az arc a benne rejlő kihívások dolgozó kultúrák és három különböző időzónák. Minden csapat dolgozik egy projekten, amelynek célja bevezetésével egy termék vagy szolgáltatás egy új tengerentúli piacon, vagy egy új termék vagy szolgáltatás a már meglévő piacra.
Az USA rezidens, mind virtuális csapatok gyűlnek össze, hogy mutassák be a megfelelő üzleti terv végén a Executive MBA program Minneapolisban.

Sőt, a WU Executive MBA top felsorolt ​​nemzetközi rangsorban. A jelenlegi Financial Times Executive MBA rangsor, a Global Executive MBA a WU Executive Academy ért el kiváló végeredményt.

Tények:

Partner egyetemek

  • Executive Academy of Vienna University of Economics and Business Administration (Ausztria)
  • Carlson School of Management, University of Minnesota (USA)

Célcsoport

Vezetők egy egyetemi végzettség és legalább 5 éves szakmai tapasztalat és vezetői tapasztalat.

Tanterv

Irányító Emberek és szervezetek Az adatok elemzése és döntéshozatal Pénzügyi Számviteli Az átmeneti gazdaságokban (Oroszország) Vezetői számvitel Stratégiai Marketing menedzsment Pénzügyi menedzsment Üzleti, kormányzati és Makroökonómia MŰVELETEK és ellátási lánc menedzsment A globalizáció kezelése (Kína) Information Technology Management (India) A vállalati és vállalkozói stratégia Tárgyalás és konfliktuskezelés Globális stratégiák és innováció (USA) Kortárs kérdések a Global Business

Időtartam / Hely


Részmunkaidős, 15 hónapos, blokkolt modulok (4 nap)

Nemzetközi Residencies:

  • Chile és Brazília
  • Kína és India
  • USA

Hely: Bécs

Fokozatokra osztás


Fok:

  • Master of Business Administration (MBA), melyet a Bécsi Egyetem Közgazdaságtudományi (WU Bécs)
  • Master of Business Administration (MBA), melyet a University of Minnesota
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve August 21, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2018
Duration
Időtartam
15 hónapok
Részidős
Price
ár
49,000 EUR
Locations
Ausztria - Bécs
Kezdet: ápr. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2018
Ausztria - Bécs
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt