A változás folyamatos folyamata, a globalizáció, a feltörekvő piacok és a megnövekedett verseny számos olyan jellemző, amelyek jellemzik a gazdaság jelenlegi viselkedését. Másrészt a jelenlegi gazdasági válság sok vállalat számára lehetőséget kínál arra, hogy újra feltalálják magukat. A jövő vállalata az ügyfelek, a verseny és a beszállítók globalizált piacán fog működni, ahol a lehetőségek a bolygó másik felében is elérhetőek lehetnek.

Ebben az összefüggésben a menedzsereknek és a vezérigazgatóknak folyamatosan frissíteniük kell tudásukat és készségeiket ahhoz, hogy szilárd üzleti ismereteiket összekapcsolják az üzlet globális elképzeléseivel, mivel csak így képesek lesznek sikeresen kezelni a piacok által felvetett kihívásokat, egy globális üzleti stratégia, amely alkalmazkodik a változó környezeti feltételekhez.106824_Sintitulo-1.jpg

Okok, hogy befejezze az EAE Business School Global Executive MBA

 1. Madrid, Sanghaj és New York lakossági programja
  A tartalom egy része, valamint a végleges MBA munka védelme a program kezdetén, középen és végén három lakossági tartózkodással történik Madridban (EAE), Sanghajban (Shanghai University) és New York-ban (Kean University) volt.


 2. Üzleti hálózatépítés
  Találkozók nagyvállalatok és más diákok szakembereivel, amelyek lehetővé teszik számodra a kapcsolattartó hálózat bővítését. 2017-ben találkozókat szerveztünk olyan cégek vezetőivel, mint a Microsoft, a Red Bull, a HP, a CEPSA vagy a Grupo Hero.


 3. EAE Emprende
  Üzleti inkubátorunkon keresztül vállalkozói projekteket képezzünk, finanszírozunk és kísérjük. Az EAE Lab biztosítja a szükséges erőforrásokat és környezetet, hogy azonosítsa a versenyelőnyöket és üzleti ötletét.


 4. Foglalkoztatási Partner Végrehajtó
  Elősegítjük a vezetői profilok folyamatos képzését, növelve szakmai elképzeléseiket.


 5. Testreszabott tájolás
  A Globális Executive MBA során Ön képes lesz arra, hogy személyre szabott és professzionális módon az egyesült államokbeli lakóövezetek fejlesztése során személyre szabott edzésprogramokat hajtson végre. UU. és Kína.


 6. rangsor
  Az EAE MBA, a 65 legjobb Európában és 200 a világon (rangsor QS Global MBA 2018).
  Az EAE a világ 35 legjobb üzleti iskolája közül (Ranking América Economía 2017).
  106826_3.jpg

Felvételi és képesítési követelmények

felvételi követelmények

 • Legalább 3 éves szakmai tapasztalat az MBA eléréséhez.
 • Van egyetemi diploma vagy egyetemi diploma.


Dupla fokozat

Azok, akik sikeresen befejezik a programot, megkapják az EAE Business School Global Executive MBA címet. Ezen túlmenően, a résztvevők, akik megfelelnek a megállapított akadémiai követelmények kap a címet a Global Executive MBA a Rey Juan Carlos Egyetem.

Az egyetemek által megszerzett képesítések megszerzése érdekében eleget kell tenniük mindkét intézmény által megkövetelt követelményeknek.


Felvételi folyamat

Felvételi folyamatunk alapvető célja a jelöltek alkalmasságának biztosítása szakmai pályafutásuk és az egyetemi tanterv révén . Minden résztvevőnek a lehető legtöbbet kell kihozni ebből a tanulási tapasztalatból, olyan kontextuson keresztül, amelyben hosszú távú kapcsolatot alakíthat ki az osztálytársakkal, a tanárokkal és az öregdiákokkal.

A felvételi eljárás megkezdéséhez be kell tölteni a megfelelő űrlapot , hogy a pályázó profilját értékelhesse a Tudományos Bizottság. Ha az akadémiai bizottság által a Global Executive MBA által kibocsátott felvételi álláspont pozitív, akkor a jelölt hivatalosan bejegyezheti be ezt a mestert.

106613_proceso-admision-eae.jpg

Karrier lehetőségek

Az EAE Business School Karrier Karrier Szolgálata felelős új munkalehetőségek megteremtéséért, amelyek irányítják és kísérik a hallgatót, profiljuk elemzésével, szakmai céljaik elérésével és elvárásaikkal és érdekeikkel a munkaerőpiacon.

A Karrier Tanszék rendezvényeket szervez a foglalkoztathatóság ösztönzésére, mint például az Online Foglalkoztatási Fórum; a Lehetőségek Bankja évente több mint hatvan állásajánlattal; vagy a Nemzetközi Tehetség Programot, amelynek célja a nemzetközi fejlődést és láthatóságot kereső diákok multinacionális cégeknél, workshopokkal és interjúkkal a világ különböző részeiről szóló fejvadászokkal. Az EAE többek között részt vesz a nagy előjelű márkák foglalkoztathatósági programjaiban, többek között többek között a L'Oreal, a Banco Sabadell, a Leroy Merlin, a Kyocera, a Schneider Electric, az IBM, amelyhez a diákok hozzáférhetnek.


A 2017-es foglalkoztatási jelentésünk néhány adatai:

 • A hallgatók 93% -a dolgozik a program befejezése után hat hónappal
 • 34% -uk 30% -kal emelte fizetését egy évvel a mester befejezése után
 • A diákok 67% -a munkalehetőséget ért el az EAE Business Schoolon keresztül elérhető néhány elérhető útvonalon keresztül
 • 74% elfogadja az új szakmát az érettségi után
Program oktatási nyelve:
Spanyol
Utoljára frissítve December 21, 2018
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
12 hónapok
Nappali
Price
28,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő