Global Executive MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A globális Executive MBA- t innovatív hibrid módszertanunk révén tanítják, amely ötvözi a virtuális tanulási időszakokat a madridi, sanghaji és New York-i bentlakásos időszakokkal.

Hibrid módszertanunk mindkét módszer legjobbjainak egyesítésének az eredménye, hogy egyedi, rugalmas és globális képzési formátumot kapjon. Növelje a határok kiterjesztésének lehetőségeit az ügyfelek, versenytársak és beszállítók globalizált piacán.

Ez egy innovatív menedzsment program, mely vezetői tapasztalattal rendelkező szakembereknek szól, akik feltárják a globális üzleti menedzsment új horizontját. Ennek érdekében az alapvető ismeretekkel foglalkozik egy olyan szervezet vezetésével, amely alkalmazkodik az ázsiai, Európában és Amerikában működő vállalatok valóságához, a három nemzetközi tartózkodásnak köszönhetően: Madrid, Sanghaj és New York.

A Global Executive MBA célja, hogy javítsa és bővítse az üzleti és vezetői készségeket a részt vevő szakemberek számára, akik vezető vállalkozásokban és szervezetekben felelős pozíciókat töltenek be. A program során megismerheti a vállalat globális jövőképét, működését és szervezetét, és kifejleszti a szükséges ismereteket egy projekt nemzetközi szintű vezetéséhez.

134934_pexels-photo-2897883.jpeg

Oka ennek a mesternek az EAE Business School

 1. Lakossági program Madridban, Sanghajban és New Yorkban
  A tartalom egy részét, valamint az MBA végleges projekt védelmét három lakóhelyiségben tanítják a program elején, közepén és végén, Madridban ( EAE ), Sanghajban (a Shanghai Egyetem) és a New York-ban (Kean Egyetem). .
 2. Testreszabott tájolás
  A Global Executive MBA során képes lesz egyéni edzői foglalkozásokat lefolytatni, amelyek személyesen és szakmailag vezetik Önt a lakóépületek fejlesztése során.


 3. Üzleti hálózatépítés
  "Találkozók nagyvállalatok szakembereivel és más hallgatókkal, amelyek lehetővé teszik a kapcsolatok hálózatának kibővítését. 2018-ban többek között találkozókat szerveztünk olyan cégek vezetőivel, mint a Google, a Vodafone, az Accenture, az Intel, a Cepsa, a Bacardi vagy a Telefónica."


 4. EAE Emprende
  Üzleti inkubátorunkon keresztül vállalkozói projekteket képezzünk, finanszírozunk és kísérjük. EAE Lab biztosítja a szükséges erőforrásokat és környezetet, hogy azonosítsa a versenyelőnyöket és üzleti ötletét.


 5. Foglalkoztatási Partner ügyvezető
  Elősegítjük a vezetői profilok folyamatos képzését, növelve azok szakmai előrejelzését.

Kiemelt

 • +77 000 menedzser képzett 1958 óta
 • A világ 25 legjobb üzleti iskolája közül az első 25, az América Economía 2019 rangsorában
 • Az 50 legjobb Európában az 50 legjobb rangsor között a QS Global MBA 2019
 • 1. spanyol üzleti iskola hivatalos egyetemi mesterek tanítására
 • 103 különböző nemzetiségű 2018-ban

134935_pexels-photo.jpg

Foglalkoztatási jelentés

 • A hallgatók 85% -a kapott új állásajánlatokat a mester végén
 • 81% Növelje fizetését 30% -kal egy évvel az EAE mester elvégzése után
 • + 7 000 állásajánlat és gyakorlati ajánlat jelent meg 2018-ban
 • A 2018 legjobb 5 toborzó cég: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol és Coca Cola

Finanszírozási lehetőségek

Az EAE tudjuk, hogy a tehetséges Global Executive MBA hallgatók pozitívan inspirálnak minket és közösségünk haladásának hajtóereje. Az EAE ösztöndíjak jutalmazzák a kiválósághoz vezető EAE erőfeszítéseidet, és elkötelezettségük az egyenlőség és a társadalmi igazságosság iránt, amely kiterjeszti az oktatási programjainkhoz való hozzáférés lehetőségeit.

 • A hallgatók 25% -a részesül pénzügyi támogatásban
 • 12 hónapos kamat nélküli saját finanszírozás
 • 4 különböző típusú EAE ösztöndíj
Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Tovább

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Kevesebb
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 5 Több Kevesebb