Global Executive MBA

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Szeretne változást

Professzionálisan és személyesen akar átalakulni. Bővítse ismereteit a globális vezetésről, és mélyítse meg önmagának megértését. Szélesítse meg perspektíváját. És kihívást jelent mindent, amit tud.

A Global Executive MBA (GEMBA) eszközöket, bizalmat és kibővített világképét nyújt Önnek, hogy fokozódjon és valóban globális vezetővé váljon.

Szeretne változást. Készen állsz arra, hogy ez megtörténjen?

A GEMBA tapasztalat

Kihívó, szigorú, gyakorlati és valóban globális, a Global Executive MBA tapasztalat növeli a vezetési és átalakítási képességét.

Globális a maghoz

Ez a rendkívül magával ragadó program 30 ország kiváló oktatóit, gondolatvezetőit és üzleti vezetőit gyűjti össze, akiknek élvonalbeli tapasztalatai a világ minden tájáról szólnak.

Magas kaliberű kohort

Tanulj meg egy rendkívüli vezető vezetőkkel együtt, gazdag üzleti és kulturális háttérrel. Szélességük és mélységük ismeretében energizáló osztálytermi dinamikát generál.

Szigorú és releváns

Az IESE oktatói szakértők vezetésével a program esettanulmányokat és cselekvésorientált tanulási módszertant foglal magában a globális gazdaságot meghatározó legkritikusabb kérdések és trendek nullájáig.

ranglisták

Ajánlólevél

"Annak ellenére, hogy sikeres karrierem volt, úgy éreztem, hogy megújulnom kell a karrierem következő szakaszában. A GEMBA program világszínvonalú professzorainak és tudományos szigorának köszönhetően új üzleti ötletek és környezetek tettek szert engem, és bemutattak egy csodálatos csoporthoz. osztálytársaival, és kihívta, hogy jobb emberré váljak. "

Richard Orazietti, GEMBA 18
Vezető alelnök, pénztáros, Goldcorp, Kanada

Programszerkezet

A Global Executive MBA négy üzleti csomópontban zajlik: Barcelona, New York, Sanghaj és a Szilícium-völgy. A program eljuttatja Önt a világ legfontosabb piacaihoz és üzleti közösségeihez, hogy valóban globális perspektívát nyújtson neked.

További testreszabhatja tanulási tapasztalatait azáltal, hogy öt kontinensen kínál választható modulokat.

Egy kihívást jelentő tanterv

A globális Executive MBA tananyag keveredik a fokozott rugalmasság érdekében . A személyes modulok és az online munka zökkenőmentes kombinációja révén felgyorsítja globális vezetői potenciálját.

Minden alapmodul magában foglal egy sor alaptanfolyamot a globális üzleti alapvető kérdésekről, ideértve a vezetői tanokat, a pénzügyi számvitelt, a vállalkozói szellemet és a digitális átalakulást. A 4. modulban egy üzleti terven fog dolgozni, az egyetemen kívüli helyszínen.

 • 1. modul - Az alapok lerakása
 • 2. modul - Az üzleti tevékenység bővítése
 • 3. modul - Az üzleti élet javítása
 • 4. modul - Az értékteremtés kezelése
 • 5. modul - Határok átlépése
 • 6. modul - Vezetési innováció
 • 7. modul - Mindent összehozni

Minden modul három különálló fázisból áll:

 1. Pre-lakó
  Készülj fel arra, ami előtt áll. Újraéleszteni tudását és megértését az alapvető üzleti koncepciókról.
 2. Lakó
  Fedezze fel a fogalmakat a csapatmunka, az eset-alapú vita, előadások és workshopok dinamikus összefüggésében az egyetemen. Vigye tovább vállalati látogatásokkal, rendezvényekkel és vendég előadásokkal.
 3. Posta lakossági
  Új koncepciók alkalmazása, megosztása a visszajelzésekkel és elemzésekkel, és együttműködés a projektekben.

Belépés

A Global Executive MBA felvételi folyamat célja annak meghatározása, hogy a program megfelel-e az Ön számára és szakmai céljainak. Javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt jelentkezni fog egy felvételi mentorral, aki áttekinti az önéletrajzát, és mélyreható információkat nyújt a tanulási tapasztalatokról.

Az élethosszig tartó tanulás

Ön egy dinamikus öregdiák közösség részét képezi, amely több mint 45 000 szakemberből áll, akik több mint 100 országban élnek és dolgoznak. Bárhol is van, bármi legyen is a munkavégzése, az IESE diplomás mindig könnyen elérhető lesz.

 • 45 000 öregdiák
 • 108 nemzetiség
 • 68 éves e-konferencia
 • Évente 230 folyamatos tanulási ülés
 • 33 regionális fejezet

Támogatás karrierje során

A Global Executive MBA fokozat megszerzése csak a kezdet. A diploma megszerzése után számos olyan kezdeményezés előnyeit élvezheti, amelyekkel folytathatja a tanulási útját, például:

 • Akkreditált edzők
 • Egyéni értékelő interjúk
 • A SUCCEED platform, amely lehetővé teszi saját szakmai és személyes fejlesztési tervének kidolgozását
 • Karrierlehetőségek

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society.

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society. Kevesebb
Barcelona , Madrid , München , New York , Sao Paulo , Shanghai , San Francisco + 6 Több Kevesebb