Global Leader Program - Menedzsment Mesterek

The NUCB Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Global Leader Program - Menedzsment Mesterek

The NUCB Business School

A Global Leader Program a The NUCB Business School zászlóshajó angol programja, amely mind a 40 különböző nemzetiségű szakmai és nemzetközi The NUCB Business School , 90% -a gyakorlati oktatói nemzetközi üzleti tapasztalattal és egy külön adminisztratív csapattal rendelkezik, amely segítséget nyújt karrierfejlesztéshez a beiratkozás és post-érettségi.

A Nagoya üzleti és pénzügyi negyedében található az új Marunouchi Tower Campus, és szívesen látjuk a kampuszunkat, és megtudjuk, hogyan frissítheti a szükséges készségeket ahhoz, hogy elérje a karrierje következő szintjét a The NUCB Business School Global Leader Program !

A Globális Leader Program (GLP) egy olyan mester program, amelyet azoknak terveztek, akik minőséget és rugalmasságot keresnek ahhoz, hogy javítsák készségeiket a jövőbeli foglalkoztatási és vezetési lehetőségek terén. A program célja a magasan képzett szakemberek globális szemlélettel, erős etikai értelemben és pozitív hozzájárulással a nemzetközi üzleti közösség számára.

 • A program kezdete: szeptember / április
 • Időtartam: 1 év teljes munkaidőben (MBA), 2 év (MBA / MSc)
 • Az oktatás nyelve: angol
 • Követelmények: 3 év szakmai gyakorlat (MBA)
 • Osztályméret: átlag 40
 • Kiegészítő programok: Külföldi tanulmányok külföldi cseréje, Double Degree Program
 • Diploma: MBA / MSc

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Mesterek a Menedzsmentben

A GLP kétféle tanulási módot kínál a pályázó hátterétől függően a beiratkozás időpontjában. A több mint három éves szakmai tapasztalattal rendelkező pályázók az egyéves, teljes munkaidős Masters in Management pályára lépnek. A kétéves lehetőség a Master of Management a GLP keresztül is elérhető azok számára a diákok, akik szeretnék elvégezni a kettős diplomát vagy külföldi tanulmányokat cserélni egyik The NUCB Business School tengerentúli partnerintézmények. Sok diák, aki követi a kétéves pályát, továbbra is Japánban dolgozik, miközben mesterképzést szerez. A három évnél rövidebb munkatapasztalattal rendelkező pályázók számára az iskola egy kétéves pályát kínál egy mesterképzésre, amelynek kötelező tanfolyamai vannak, mint az egyéves mesteri pálya.

Városi Üzleti Iskola

A Nagoya belvárosában található Marunouchi Tower Campus kiváló hozzáférést biztosít az ázsiai üzleti és japán kultúra központjaihoz. Sok nemzetközi szervezet és pénzintézet székhelyét Nagoyába alapozza, a szórakoztató- és bevásárló negyedekkel pedig gyalogosan is elérhető. The NUCB Business School arra törekszik, hogy kihasználja a helyét, hogy vonzza a legmagasabb üzleti szakembereket, valamint olyan oktatókat, amelyek erőteljes globális befolyást gyakorolnak.

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Aktív tanulás

The NUCB Business School 100% -ban angolul folytatja a tanfolyamokat az esettanulmány-módszer szerint. Az üzleti osztályokban világszerte bizonyítottan ez a tanítási módszer megkönnyíti a rendkívül eltérő hátterű diákok és perspektívák közötti kommunikációt. Továbbá, The NUCB Business School büszkélkedhet saját The NUCB Business School központja több mint 1000 olyan esetekben, amelyek kifejezetten a japán és az ázsiai vállalatokra koncentrálnak. Több mint 100 új ügyet publikálnak évente a hallgatók végzős hallgatói, akiket a diákok kutatnak és írnak maguknak a kar felügyelete alatt.

A GLP a legjobban illik azok számára, akik szeretnék

 • Ismerje meg a legmodernebb üzleti ügyeket
 • Nyerjen új betekintést az ázsiai és a japán üzleti formákra
 • Szélesítsük meg perspektíváikat
 • Bővítsük globális hálózatukat
 • Adjon innovatív megoldásokat üzleti tevékenységükre

Jelentkezési határidő - 2019. április Beiratkozás

Alkalmazási kör

* Csak hazai pályázók számára.

** Interjúk kérésre igényelhetők azok számára, akik korai döntést vagy határidőre vonatkozó döntést igényelnek (az ösztöndíjhoz hasonlóan MEXT-hez), miután benyújtotta jelentkezését, kérje az iskolát, hogy kérjen interjúra.

Csak az AACSB és az AMBA által akkreditált japán üzleti iskola

A világon több mint 10 000 menedzsment oktatási program létezik. A nemzetközi szervezetek, például az AACSB International és az AMBA akkreditálják azokat az üzleti iskolákat, amelyek megfelelnek az oktatás minőségére vonatkozó szigorú szabványoknak. A nemzetközi üzleti közösségben csak a nemzetközi akkreditációval rendelkező programokat tekintik "valós MBA-programoknak".

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve August 13, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
2,250,000 JPY
A tandíj magában foglalja majdnem minden akadémiai tananyagot és hétvégén az ebédet.
Locations
Japán - Nagoya, Aichi Prefecture
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Japán - Nagoya, Aichi Prefecture
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Japán - Nagoya, Aichi Prefecture
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Nagoya Marunouchi Tower Campus

Case Methodology