Read the Official Description

A Globális Leader program a The NUCB Business School zászlóshajója, amely mind a szakmai, mind a nemzetközi csereprogramokat több mint 40 különböző nemzetiségű, nemzetközi üzleti tapasztalattal rendelkező gyakorlati oktatóval, valamint egy külön adminisztratív csapattal rendelkezik, amely segítséget nyújt a karrierfejlesztéshez a beiratkozás és a posztgraduális képzés során. érettségi.

A Nagoya üzleti és pénzügyi negyedében található az új Marunouchi Tower Campus, és szívesen látjuk a kampuszunkat, és megtudjuk, hogyan frissítheti a szükséges készségeket ahhoz, hogy elérje a karrierje következő szintjét a The NUCB Business School Global Leader Program !

A Globális Leader Program (GLP) egy olyan mester program, amelyet azoknak terveztek, akik minőséget és rugalmasságot keresnek ahhoz, hogy javítsák készségeiket a jövőbeli foglalkoztatási és vezetési lehetőségek terén. A program célja a magasan képzett szakemberek globális szemlélettel, erős etikai értelemben és pozitív hozzájárulással a nemzetközi üzleti közösség számára.

 • A program kezdete: szeptember / április
 • Időtartam: 1 év teljes munkaidőben (MBA), 2 év (MBA / MSc)
 • Az oktatás nyelve: angol
 • Követelmények: 3 év szakmai gyakorlat (MBA)
 • Osztályméret: átlag 40
 • Kiegészítő programok: Külföldi tanulmányok külföldi cseréje, Double Degree Program
 • Diploma: MBA / MSc

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Mesterek a Menedzsmentben

A GLP kétféle tanulási módot kínál a pályázó hátterétől függően a beiratkozás időpontjában. A több mint három éves szakmai tapasztalattal rendelkező pályázók az egyéves, teljes munkaidős Masters in Management pályára lépnek. A kétéves lehetőség a Master of Management a GLP keresztül is elérhető azok számára a diákok, akik szeretnék elvégezni a kettős diplomát vagy külföldi tanulmányokat cserélni egyik The NUCB Business School tengerentúli partnerintézmények. Sok diák, aki követi a kétéves pályát, továbbra is Japánban dolgozik, miközben mesterképzést szerez. A három évnél rövidebb munkatapasztalattal rendelkező pályázók számára az iskola egy kétéves pályát kínál egy mesterképzésre, amelynek kötelező tanfolyamai vannak, mint az egyéves mesteri pálya.

Városi Üzleti Iskola

A Nagoya belvárosában található Marunouchi Tower Campus kiváló hozzáférést biztosít az ázsiai üzleti és japán kultúra központjaihoz. Sok nemzetközi szervezet és pénzintézet székhelyét Nagoyába alapozza, a szórakoztató- és bevásárló negyedekkel pedig gyalogosan is elérhető. The NUCB Business School arra törekszik, hogy kihasználja a helyét, hogy vonzza a legmagasabb üzleti szakembereket, valamint olyan oktatókat, amelyek erőteljes globális befolyást gyakorolnak.

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Aktív tanulás

The NUCB Business School 100% -ban angolul folytatja a tanfolyamokat az esettanulmány-módszer szerint. Az üzleti osztályokban világszerte bizonyítottan ez a tanítási módszer megkönnyíti a rendkívül eltérő hátterű diákok és perspektívák közötti kommunikációt. Továbbá, The NUCB Business School büszkélkedhet saját The NUCB Business School központja több mint 1000 olyan esetekben, amelyek kifejezetten a japán és az ázsiai vállalatokra koncentrálnak. Több mint 100 új ügyet publikálnak évente a hallgatók végzős hallgatói, akiket a diákok kutatnak és írnak maguknak a kar felügyelete alatt.

A GLP a legjobban illik azok számára, akik szeretnék

 • Ismerje meg a legmodernebb üzleti ügyeket
 • Nyerjen új betekintést az ázsiai és a japán üzleti formákra
 • Szélesítsük meg perspektíváikat
 • Bővítsük globális hálózatukat
 • Adjon innovatív megoldásokat üzleti tevékenységükre

Jelentkezési határidő - 2019. április Beiratkozás

Alkalmazási kör

* Csak hazai pályázók számára.

** Interjúk kérésre igényelhetők azok számára, akik korai döntést vagy határidőre vonatkozó döntést igényelnek (az ösztöndíjhoz hasonlóan MEXT-hez), miután benyújtotta jelentkezését, kérje az iskolát, hogy kérjen interjúra.

Csak az AACSB és az AMBA által akkreditált japán üzleti iskola

A világon több mint 10 000 menedzsment oktatási program létezik. A nemzetközi szervezetek, például az AACSB International és az AMBA akkreditálják azokat az üzleti iskolákat, amelyek megfelelnek az oktatás minőségére vonatkozó szigorú szabványoknak. A nemzetközi üzleti közösségben csak a nemzetközi akkreditációval rendelkező programokat tekintik "valós MBA-programoknak".

Program taught in:
Angol
Last updated January 21, 2019
This course is Campus based
Start Date
ápr. 2019
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,250,000 JPY
A tandíj magában foglalja majdnem minden akadémiai tananyagot és hétvégén az ebédet.
By locations
By date
Start Date
ápr. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

ápr. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Why Choose the NUCB Business School

Case Methodology