Read the Official Description

A globális üzleti a 21. században már nem hivatkozhat egyszerű számítások a profit és ossza teljesítményt, mint az elsődleges mércéje. A fenntarthatóság jegyében, a Doshisha Global MBA vezeti diákok megismerjék és érdeklődni túl a megállapított határain, amelyeket kidolgozott elméletek és gyakorlatok a globális üzleti és menedzsment túlra "business as usual". Ahogy nőnek a globális gondolkodású vezetők, a diákok nem csak kiterjednek szabvány MBA törzsanyag, hanem fejleszteni mélyebb betekintést a program három terület között, és élesíteni elemző bátorság a programon keresztül kutatási értekezés alkatrész.

A globális üzleti és menedzsment tanulmányok (Global MBA) Program

A tetején egy szilárd alapot az alapvető üzleti témák, akkor elkészít egy programot, hogy megfeleljen az Ön érdekeit kiválasztásával egy teljes menüt a tanfolyamok és a program lehetőségekről, beleértve a három különös területeken a fenntarthatóság és a zöld gazdasági, kulturális és kreativitás, és Ázsiában az üzlet. Azt is építeni az erős vezetői és kommunikációs készségek, és élesíteni a gondolkodási képességet, a kutatás, és írni analitikusan és stratégiai-tulajdonságokat, hogy a munkaadók keresnek egy MBA. Egy másik egyedülálló program jellemzője a lehetőséget, hogy tanulmányozza a japán, hogy néhány órát a mi japán MBA program, és kölcsönhatásba lépnek a sokféle gazdasági alapú Kiotóban és a Kansai régióban.

Célunk, hogy leendő üzleti vezetők, akik készek és képesek hatékonyan reagálni a felmerülő igényeket az egyre sokszínűbb embercsoportok részt venni a globális gazdaságban. A Doshisha Global MBA program egyedülálló tapasztalati MBA hallgatóknak hajlandó együttműködésben dolgoznak a tanárok és a helyi és multinacionális üzleti vezetők, amikor feltárása - és kihívást jelentő - hagyományok és trendek a globális üzleti és menedzsment.

Megalakulása óta markánsan a Doshisha Global MBA program a sokszínűség az emberek, akik a programunkat különleges. A diákok dolgozunk érkeznek a legkülönfélébb háttérrel; 2016-ban elfogadtuk a diákok 20 különböző országban. Mi fogadjuk a törekvő és inspiráló egyének nemre, etnikai, vallási vagy nemzetiségi.

Alkalmasság

• Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű elismert főiskola vagy egyetem

• GMAT® vagy GRE® pontszám

• Szakmai tapasztalat (legalább 2 év teljes munkaidős szakmai tapasztalattal részesítik előnyben.)

• angol nyelvi kompetencia. Ha az angol nem az anyanyelve, szüksége lesz egy nyelvvizsgát. Elfogadjuk TOEIC® teszt (TOEIC® Listening & Reading teszt), 760 vagy magasabb, TOEFL®, 83 vagy feletti (internet) 560 vagy feletti (papír), 220 vagy feletti (számítógép), IELTS ™ 6,0 vagy annál magasabb, és a Cambridge vizsga FCE vagy felett.

További részletek a programunk, kérlek nézd meg honlapunkat a http://gmba.doshisha.ac.jp

Program taught in:
Angol
This course is
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Full-time
Price
1,631,000 JPY
2 év / nagyvonalú ösztöndíjak
Deadline
Request Info
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline
Request Info
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.

szept. 2019

Location
Application deadline
Request Info
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.
End Date