Global MBA

West Texas A&M University - College of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Global MBA

West Texas A&M University - College of Business

1994 óta a College of Business kínálja a Master of Business Administration (MBA) diplomát formájában a globális szállítás. A globális program egy háromszintű rendszer köré szerveződik: az év különböző időpontjaiban külföldi helyszínre utazó tanárok tartják a koncentrált tanfolyamokat, internet alapú oktatást és / vagy rövidített vagy rendszeres foglalkozásokat a WTAMU campuson. A felvételi és tanfolyam követelmények a globális MBA megegyezik a hagyományos campus MBA program. Alacsony különbség van minden globális helyszínen, és egyes helyszínek egy okleveles opció körül forognak, ezért kérdezze meg a végzős programok igazgatóját, ha vannak konkrét kérdései vagy aggályai.

A globális MBA rendszer általában 36 óra (12 óra) tanfolyamot tartalmaz a fentiekben felsorolt ​​különböző oktatási módokban. A konkrét szállítási módot úgy alakították ki, hogy megfeleljen a különböző helyszíneken lévő diákcsoportok igényeinek.

Az Üzleti Főiskola több nemzetközi partnerrel lépett fel Tajvanon, Kanadában, az Egyesült Arab Emírségekben és Szingapúrban. A globális partnerek elősegítik MBA és okleveles programjukat, és osztálytermi szolgáltatásokat nyújtanak. A globális modellt arra is felhasználták, hogy a regionális üzleti közösséget szolgálja az MBA program 2001-es összehangolásával a BWXT és a WTAMU között a Pantex-nál. A Pantex-i intézmény üzleti tanfolyamok helyszíni kiszállítása hivatalosan 2002. január 3-án kezdődött, és több mint száz hallgatói munkatársat szolgált.

A globális program a kari és a diákok számára létfontosságú kulturális csere. A hallgatók képesek tanulni az árnyalatokat az amerikai üzleti gyakorlat, míg a kari tagok töltenek akár három hétig egy idegen helyen, és képesek a tour kulturális és kereskedelmi vállalkozások.

A Globális program végzőseit a multinacionális vállalatok bérelték és támogatták, saját vállalkozást alakítottak ki, vagy az Egyesült Államokban doktori szinten folytatták továbbképzésüket.

A hallgatók keresik a Masters of Business Administration diploma vagy Business Administration Diploma először meg kell ismernie a számviteli, közgazdasági, üzleti statisztikák, számítástechnikai információs rendszerek, menedzsment, marketing, pénzügyi és üzleti jog. Ezt a jártasságot az egyetemi program keretében végzett kurzusok alapján, globális partnerünkkel összehangolva, fejlett álló vizsgák elvégzésével, vagy hivatalos szintező tanfolyamok elfogadásával hozhatjuk létre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Canyon, Texas
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Canyon, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt