Read the Official Description

A Greehey MBA az értékek által vezérelt vezetők, akik szeretnék átalakítani, hogy a vállalatok, intézmények és közösségek által pozitívan át magukat. A 16 hónapos, kohorsz-alapú program, a kis létszámú csoportok, így személyre szabott figyelem, egy-egy kar interakció és a lehetőséget a peer-to-peer mentorálás.

Önértékelési gyakorlatok, cél-tevékenységére, valamint egyéni és csoportos projektek csak a megfelelő kontextusban a tanulás, és a gyakorlat. A folyamat során a diákok fejlesztésére szoros munkakapcsolatot, hogy előnyös számukra, és azok a szervezetek egész pályafutásuk.

Szombat labor ülés elhelyezésére dolgozó szakemberek és elsősorban alapvető készségek. Advanced Business Skills Labs (ABS-Labs) tartott válogatott szombaton egész félévben három kategóriába sorolhatók. Értékek vezérelte Leadership Labs (V-Labs) összpontosít alapjait etikai vezetés, beleértve stratégiák összehangolása az egyéni viselkedés és a szervezeti kultúra, a fejlett viselkedési készségek és ismerete aktuális üzleti kérdések és stratégiák. Műszaki Labs (Tech-Labs) összpontosít alapvető készségek, mint például a táblázatok és egyéb szoftvereszközök költségvetés, adatelemzés, szimulációk és döntéstámogató. Fitness Labs (Fit-Labs) középpontjában az egyéni és csoportos stratégiák kidolgozása a fizikai és pénzügyi alkalmasság és vizsgálatot a személyes értelmét a munka olyan módon, hogy fokozza a teljesítményt, és a munka és a magánélet közötti egyensúly.

A beépített, koncentrált nemzetközi tapasztalat. Ma minden szempontból az üzleti megérinti a globális gazdaság, és nem profi működhet sikeresen megértése nélkül ebben az összefüggésben. A Greehey MBA program veszi a diákokat, hogy a globális célpontok a koncentrált tanulási tapasztalat, melynek során ki vannak téve a különböző üzleti kultúrák és tanulni a helyi szakértők. Ezen kívül, az út rövid ahhoz, hogy beleférjen az átlagos szakember megszabott nyaralás ideje.

Várjon lista és posztgraduális támogató tevékenységek. Szent Mária úgy véli, hogy az oktatás kezdődik a pillanatban egy diák elfogadott és egy életen át tart. A diákok a Greehey MBA várakozási lista is kezd kialakulni kapcsolatot más diákokkal, és elkezd átalakítása pályájuk mielőtt még lépést gyalog egy osztályteremben. Pályakezdő program része marad a Szent Mária családja egész életen át tartó tanulás lehetőségeit, beleértve a meghívók hálózati események és más, hozzáadott értéket képviselő tevékenységek.

Szociális Innováció Workshop. A nyár folyamán, Greehey MBA hallgatók a lehetőséget, hogy dolgozzon ki elképzeléseket az összefüggésben a társadalmi innováció és fejleszteni őket életképes üzleti koncepciók is megvalósítja a szociális célra. Mi egy "valós világ" tapasztalat, ahol megfogalmazása és bemutatása a sovány üzleti modellek alapján történik, szigorú időkorlátok.

A Greehey MBA értékek által vezérelt vezetők célja, hogy fejlessze kompetens személyeket a felelős vezető pozíciókat bármely szervezet vagy vállalkozás keretében etikai vezetés, a vállalati társadalmi felelősségvállalás, a fenntarthatóság és a szociális vállalkozások.

A design ez a program egy lock-step, kohorsz-alapú, tananyag élmény. Fenntartjuk a jogot arra, hogy eltérjen a létrehozott tananyag, de csak egy eseti elbírálás alapján rendkívüli körülmények között.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
Contact school
Duration
16 hónapok
Nappali
By locations
By date
Start Date
Contact school
Application deadline

Contact school