Grenoble MBA

GISMA Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Grenoble MBA

GISMA Business School

Grenoble MBA

Ez az MBA program a Grenoble Ecole de Management (GEM) társulása, amely a világ egyik legelismertebb üzleti iskolája. A program egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányozza a legmagasabb rangú európai diplomát Berlin szívében, amely számos fiatal munkatársat és diplomás munkát kínál. Ingyenes kezdő német nyelvtanfolyam minden diák számára. Rugalmas fizetési módok állnak rendelkezésre!

A sikeres pályázók ezt az MBA-t tanulmányozzák a hármas akkreditált intézménytől, a Grenoble Ecole de Management-tól. A hármas akkreditáció a világ elit üzleti iskolái kevesebb mint 1% -át megosztja.

Az MBA a világ 100 legjobb globális MBA-jának közé tartozott, a 27-én Európában és az 5. helyen Franciaországban a Financial Times 2017 Global MBA rangsor szerint. A Grenoble Ecole de Management a 21. helyre került a Financial Times European Business Schools 2017 rangsorában.

Ki az MBA?

Ez a program kifejezetten a nagy teljesítményű egyének számára készült, akik a következő fontos lépést szeretnék tenni karrierjük során. Mint egy igényes, nappali tagozatos diploma, az MBA egy nagy felelősség, de az ebből a programból végzett diploma előnyei mérhetetlenek. Az MBA kihívást jelent, de rendkívül kifizetődő, és másoktól elkülönít, és segít a potenciális munkaadók észrevenni.

Szakterületek

Tanulmányaik során az MBA hallgatók választhatnak az alább felsorolt ​​szakterületek közül *, amelyek a GISMA Berlin és a Grenoble Ecole de Management egyetemeken találhatók:

A GISMA Berlin szakirányai:

 • Projektmenedzsment

Specializációk a Grenoble Ecole de Management Grenoble-ban:

 • Pénzügy
 • Nemzetközi Üzleti Fejlesztés
 • Vezetési tanácsadás
 • Vállalkozói szellem
 • Innováció menedzsment

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden szakterület a második évben három héten keresztül zajlik, kivéve a Projektmenedzsmentet.

Ahhoz, hogy bármely szakosodás lefusson, meg kell felelnie a szükséges résztvevők minimális számának.

Karrier irány

Az MBA program ideális azoknak a pályázóknak, akik szeretnék erősíteni üzleti ismereteiket és naprakészen tartják a legújabb üzleti trendeket. A program befejezésekor rendelkezésre álló lehetőségek sok esetben rendelkezésre állnak.

Az MBA-birtokosok számos munkáltató által rendezett eseményhez férhetnek hozzá, beleértve a karriervásárokat és a vezető pénzügyi, tanácsadási és globális iparági toborzók vezetője. Az MBA program befejezésekor a GISMA diplomások készen állnak arra, hogy különböző vezetői pozíciókra pályázzanak.

Rugalmas kifizetések

A GISMA rugalmas fizetési terveket kínál, amelyek lehetővé teszik a programköltségek három részletben történő terjesztését.

2.000 € összegű letét megkezdéséhez.

A tanulmányi helyed

Berlin az EU második legnagyobb városa, és virágzó üzleti jelenettel rendelkezik, amely számos munkalehetőséget kínál fiatal szakembereknek és diplomásoknak. A gazdag kulturális és politikai történelem mellett egyre ismertté válik a virágzó technológiai cégek gazdagsága és egyre több sikeres vállalkozó. Németország a legnépszerűbb lehetőség a nemzetközi diákok számára, akik Európában tanulnak. A magas színvonalú oktatás elismert, és ezt a GISMA segítségével megtapasztalhatja.

Tanfolyam követelmények

 • Bachelor-szintű egyetemi diploma minden tárgyban, jó minőségű átlag
 • Legalább hároméves releváns, teljes munkaidős szakmai tapasztalat
 • Angol nyelvtudás:
  • TOEFL - IBT: 94 (minden egyes sávban legalább 22), számítógép alapú: 240, papír alapú: 587
  • IELTS - 6,5 (minden területen legalább 6,0)
  • Cambridge-i képesítési vizsga (CPE): A, B, C
  • Pearson angol nyelvvizsga (PTE) - minimum 63

A GMAT esetenként esedékes. Értesítést fog kapni, miután a felvételi bizottság megfelel, ha a GMAT-t be kell vinnie. A célérték 550, legalább 70% a kvantitatív szakaszban (GMAT intézmény kód: 0365). A több mint 650-et meghaladó diákok pályázhatnak a GGSB GMAT Merit ösztöndíjra. A részletek itt találhatók.

Nem elfogadott: TOEIC, intézményi / ITP TOEFL, Cambridge angol: Advanced (CAE) és Cambridge English: First (FCE)

tartam

24 hónap (12 hónapos kampusz) - 1 tanév (9 hónap teljes munkaidőben) Végső Igazgatási Projekt (FMP)

Kibocsátó testület / Tanúsító

Grenoble Ecole de Management (GEM)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve December 7, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
24 hónapok
Nappali
Price
ár
33,000 EUR
Locations
Németország - Berlin, Berlin
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Németország - Berlin, Berlin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt