Gyorsított MBA és üzleti doktori fokozatot

Általános információk

Program leírás


Gyorsított MBA és üzleti doktori fokozatok


Tudósok választhat, hogy folytatja a 2 éves MBA, vagy a 3 éves gyorsított MBA és üzleti doktori fokozat, a harmadik évben bevonásával járó minimum 2 félév Global Immersion Intensives az értekezés tanácsadás, kifinomultság, az adatok felülvizsgálatát és a select domain szemináriumok releváns a dolgozat.


Cambridge Graduate University College of Business kínál gyorsított DBA fok számvitel, menedzsment, marketing, stratégia, és a Műszaki és Operations Management. Cambridge Graduate University College of Business, kombinálva a College of Global Studies és a College of Public Health and Regulatory Science, kínál gyorsított PhD fokozatot Business Economics; Szervezeti Működés; és Health Policy Management.


Az alábbiakban egy rövid leírást az üzleti doktori fokozat témakörben:

Számviteli és menedzsment


Kutatási összpontosít információk és mérőrendszerek erőforrások elosztásának cégek között
a gazdaságban; kifizetődő és teljesítményének figyelemmel kísérését vezetők; megfogalmazása, végrehajtása és értékelése stratégia; és a megértés a jövedelmezőség a szállítók, termékek, ügyfelek, értékesítési csatornák, és az üzleti egységeket.Business Economics (magában Finance)


Alkalmazására összpontosít a gazdasági elemzés, statisztikai módszerekkel hatékonyan foglalkozzon gazdálkodási nehézségek alkalmazott üzleti területeken, mint a tőkepiacok, a pénzügyi intézmények, vállalati pénzügyek, a kísérleti és a viselkedés-gazdaságtan, üzleti stratégia és ipari szervezet.Health Policy Management


Felkészíti a diákokat, hogy kutatások vezetői, operatív és stratégiai kérdések előtt álló szervezetek széles köre az egészségügyi ágazat.Vezetés


Kutatási összpontosít menedzsment elmélet és a tudás, ami releváns vezetési gyakorlat. Kutatási témák közé tartozik az innováció, a vállalkozás, a szervezeti tanulás, és hálózatok.


Döntetlen a gazdasági, viselkedési, pszichológiai és közigazgatási elmélet, találjon fontos értékesítési problémák köré azonnali és jövőbeni igényeit és szükségleteit az ügyfelek.Szervezeti Működés


Egyesíti a képzés az elméleti és módszerek a pszichológia vagy a szociológia a tanulmány az üzleti adminisztráció és az empirikus kutatás a szervezeti jelenségek.Stratégia


Folytat multidiszciplináris kutatási amely hasznosítja több módszerek mennyiségi, valamint minőségi-annak tanulmányozására, hogy a vállalatok és iparágak szerte a világon fejlesztésére és fenntartására versenyelőnyt.Technológia és Operations Management


Kutatás a termelési és szolgáltatási tevékenységek, ideértve a kezelési új termék, folyamat fejlesztése, és a technológiai innováció; üzemeltetést és stratégia; és a logisztika és ellátási lánc menedzsment.


Minthogy a tudósok elért a tanterv, akkor van esélye, hogy mélyebben néhány tudományág, attól függően, hogy az egyéni érdekek. Néhány további diszciplínák, hogy a tudósok is szeretnék folytatni a következők:


    • Advanced Corporate Finance

    • A pszichológia a Leadership

    • Globális Vállalkozói Vezetés

    • Global Financial Management

    • Ipari és Versenytárs elemzés

    • Felsőfokú marketing stratégia

    • Stratégiák Asia Pacific

    • előrehaladott tárgyalások Analysis

Fokozat követelményei

Minden doktori fokozat jelöltek ki kell tölteniük összesen 80 óra hitel során a 36 hónapos tanulmányi program, több mint tíz egyetemi negyed és fenntartani egy 3,0 QPA. A hitel órás tanfolyam bontás a következő:

  • Interdiszciplináris Core: 28 kredit
  • Domain Szakterület: 24 kredit


DBA / Business Administration / PhD: 

  • Kereszt Domain Választani: 8 kredit
  • Kutatási és értekezés: 20 kredit

Átfogó vizsgálat


A diákok nem járhat a disszertáció tanfolyamok, amíg nem telt el a szigorlat tagjai kérdéseket a Core és a koncentráció tanfolyamok. Ezek a kérdést teszt a diák parancsot az elméleti alapjait és széles tudás.

A diákok meg kell felelnie a Átfogó vizsgálat megkezdése előtt a disszertáció tanfolyamok. Azok, akik nem kell várni a három (3) hónappal megelőzően megpróbálja átadni azt nem részei a vizsgálat. Ez az egyetlen lehetőség, hogy visszavegye a vizsgálatot, amit el kell végezni számított két (2) éven belül az első vizsga.


Értekezés javaslatainak és kutatási

A CGU doktori program alapítása elméleti és gyakorlati alkalmazások dolgozott prizmáján keresztül empirikus kutatás és elemzés. Minden oktatók van terminál fok, és szakértők a saját területén; ezért dolgoznak a Core, koncentráció, és értekezés tanfolyamok a legmagasabb minőséget.

Minden hallgató a két tag-értekezés tanácsadó bizottság végzi, amelynek alegységei Core Kar tagja (Alapelv olvasó / tanácsadó), A CGU Tisztelt Kar, illetve a Helyi Tartalom Kezelő Expert


Értekezés


A következő követelmények az értekezés:

• témakiírásai kell egy nemzetközi vagy globális regionális kontextusban.

    • témakiírásai kell felelniük négy további követelmények:

1. az eredeti kutatás;
2. új ismeretek területén;
3. összpontosít jelenlegi globális kérdésekben az interdiszciplináris szempontból;
4. Van egy alkalmazott eleme, hogy előre intézmény vagy karrier; és
5. Záró, bizottság által jóváhagyott elektronikus példányban a szakdolgozatot a CGU hivatalvezető előtt mértékben adható.


Műsorrend


A 24 és 36 hónapos tananyag optimalizálva a végrehajtó menetrend.


Cambridge Graduate University 's Global Campus 24, 36, és 48 hónapos Masters, doktori, és gyorsított Masters és a doktori tanterv van optimalizálva a végrehajtó menetrend. A menetrend változhat.


Cambridge Graduate University 's Global Campus 24, 36, és 48 hónapos Masters, doktori, és gyorsított Masters és a doktori tanterv van optimalizálva a végrehajtó menetrend. Ez az ütemterv a változtatás alapján regionális rendezvények, a bevándorlás és a tananyag és a globális csoportban kell dinamikáját.

Utoljára frissítve Augusztus 2015

Az iskoláról

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Tovább

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Kevesebb