Gyorsított MBA és üzleti doktori fokozatok


Tudósok választhat, hogy folytatja a 2 éves MBA, vagy a 3 éves gyorsított MBA és üzleti doktori fokozat, a harmadik évben bevonásával járó minimum 2 félév Global Immersion Intensives az értekezés tanácsadás, kifinomultság, az adatok felülvizsgálatát és a select domain szemináriumok releváns a dolgozat.


Cambridge Graduate University College of Business kínál gyorsított DBA fok számvitel, menedzsment, marketing, stratégia, és a Műszaki és Operations Management. Cambridge Graduate University College of Business, kombinálva a College of Global Studies és a College of Public Health and Regulatory Science, kínál gyorsított PhD fokozatot Business Economics; Szervezeti Működés; és Health Policy Management.


Az alábbiakban egy rövid leírást az üzleti doktori fokozat témakörben:

Számviteli és menedzsment


Kutatási összpontosít információk és mérőrendszerek erőforrások elosztásának cégek között
a gazdaságban; kifizetődő és teljesítményének figyelemmel kísérését vezetők; megfogalmazása, végrehajtása és értékelése stratégia; és a megértés a jövedelmezőség a szállítók, termékek, ügyfelek, értékesítési csatornák, és az üzleti egységeket.Business Economics (magában Finance)


Alkalmazására összpontosít a gazdasági elemzés, statisztikai módszerekkel hatékonyan foglalkozzon gazdálkodási nehézségek alkalmazott üzleti területeken, mint a tőkepiacok, a pénzügyi intézmények, vállalati pénzügyek, a kísérleti és a viselkedés-gazdaságtan, üzleti stratégia és ipari szervezet.Health Policy Management


Felkészíti a diákokat, hogy kutatások vezetői, operatív és stratégiai kérdések előtt álló szervezetek széles köre az egészségügyi ágazat.Vezetés


Kutatási összpontosít menedzsment elmélet és a tudás, ami releváns vezetési gyakorlat. Kutatási témák közé tartozik az innováció, a vállalkozás, a szervezeti tanulás, és hálózatok.


Döntetlen a gazdasági, viselkedési, pszichológiai és közigazgatási elmélet, találjon fontos értékesítési problémák köré azonnali és jövőbeni igényeit és szükségleteit az ügyfelek.Szervezeti Működés


Egyesíti a képzés az elméleti és módszerek a pszichológia vagy a szociológia a tanulmány az üzleti adminisztráció és az empirikus kutatás a szervezeti jelenségek.Stratégia


Folytat multidiszciplináris kutatási amely hasznosítja több módszerek mennyiségi, valamint minőségi-annak tanulmányozására, hogy a vállalatok és iparágak szerte a világon fejlesztésére és fenntartására versenyelőnyt.Technológia és Operations Management


Kutatás a termelési és szolgáltatási tevékenységek, ideértve a kezelési új termék, folyamat fejlesztése, és a technológiai innováció; üzemeltetést és stratégia; és a logisztika és ellátási lánc menedzsment.


Minthogy a tudósok elért a tanterv, akkor van esélye, hogy mélyebben néhány tudományág, attól függően, hogy az egyéni érdekek. Néhány további diszciplínák, hogy a tudósok is szeretnék folytatni a következők:


    • Advanced Corporate Finance

    • A pszichológia a Leadership

    • Globális Vállalkozói Vezetés

    • Global Financial Management

    • Ipari és Versenytárs elemzés

    • Felsőfokú marketing stratégia

    • Stratégiák Asia Pacific

    • előrehaladott tárgyalások Analysis

Fokozat követelményei

Minden doktori fokozat jelöltek ki kell tölteniük összesen 80 óra hitel során a 36 hónapos tanulmányi program, több mint tíz egyetemi negyed és fenntartani egy 3,0 QPA. A hitel órás tanfolyam bontás a következő:

  • Interdiszciplináris Core: 28 kredit
  • Domain Szakterület: 24 kredit


DBA / Business Administration / PhD: 

  • Kereszt Domain Választani: 8 kredit
  • Kutatási és értekezés: 20 kredit

Átfogó vizsgálat


A diákok nem járhat a disszertáció tanfolyamok, amíg nem telt el a szigorlat tagjai kérdéseket a Core és a koncentráció tanfolyamok. Ezek a kérdést teszt a diák parancsot az elméleti alapjait és széles tudás.

A diákok meg kell felelnie a Átfogó vizsgálat megkezdése előtt a disszertáció tanfolyamok. Azok, akik nem kell várni a három (3) hónappal megelőzően megpróbálja átadni azt nem részei a vizsgálat. Ez az egyetlen lehetőség, hogy visszavegye a vizsgálatot, amit el kell végezni számított két (2) éven belül az első vizsga.


Értekezés javaslatainak és kutatási

A CGU doktori program alapítása elméleti és gyakorlati alkalmazások dolgozott prizmáján keresztül empirikus kutatás és elemzés. Minden oktatók van terminál fok, és szakértők a saját területén; ezért dolgoznak a Core, koncentráció, és értekezés tanfolyamok a legmagasabb minőséget.

Minden hallgató a két tag-értekezés tanácsadó bizottság végzi, amelynek alegységei Core Kar tagja (Alapelv olvasó / tanácsadó), A CGU Tisztelt Kar, illetve a Helyi Tartalom Kezelő Expert


Értekezés


A következő követelmények az értekezés:

• témakiírásai kell egy nemzetközi vagy globális regionális kontextusban.

    • témakiírásai kell felelniük négy további követelmények:

1. az eredeti kutatás;
2. új ismeretek területén;
3. összpontosít jelenlegi globális kérdésekben az interdiszciplináris szempontból;
4. Van egy alkalmazott eleme, hogy előre intézmény vagy karrier; és
5. Záró, bizottság által jóváhagyott elektronikus példányban a szakdolgozatot a CGU hivatalvezető előtt mértékben adható.


Műsorrend


A 24 és 36 hónapos tananyag optimalizálva a végrehajtó menetrend.


Cambridge Graduate University 's Global Campus 24, 36, és 48 hónapos Masters, doktori, és gyorsított Masters és a doktori tanterv van optimalizálva a végrehajtó menetrend. A menetrend változhat.


Cambridge Graduate University 's Global Campus 24, 36, és 48 hónapos Masters, doktori, és gyorsított Masters és a doktori tanterv van optimalizálva a végrehajtó menetrend. Ez az ütemterv a változtatás alapján regionális rendezvények, a bevándorlás és a tananyag és a globális csoportban kell dinamikáját.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019