Gyorsított MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Gyorsított MBA

A Moore School AMBA üzletközpontú és karrier-orientált. A program felét a globális üzleti magjain alapítványi kurzusokat és kurzusokat veszi át a világ egyik legfontosabb üzleti iskolájával - a globális perspektívát hordozó és a területükön vezetőkkel.

Innen lehetőséged lesz arra, hogy olyan területre összpontosítson, amely igazodik az Ön egyéni karriercéljaihoz.

Programelemek

Üzleti alapítvány

Alapítvány tanfolyamok célja, hogy közös keretet biztosítson a program és minden további tanfolyam. Az üzleti alapítvány tanterv célja, hogy bizonyos rugalmasságot biztosítson, mivel a diákok különböző háttérrel és célkitűzésekkel rendelkeznek. Az alapítványi kurzusok közé tartozik a döntéselemzés, a pénzügyi és vezetői számvitel, a globális közgazdaságtan, az információs rendszerek kezelése, a humán tőke kezelése és a vezetés. Az üzleti alapítvány foglalkozik az üzleti elemzés szükségességével, valamint széleskörű vezetői és vezetői képességekkel.

Globális funkcionális mag

Ezek a kurzusok középpontjában a legjobb üzleti gyakorlatok középpontjában állnak a pénzügyi, marketing, ellátási lánc és a műveletek irányításának globális szemszögéből. A tanfolyamok integrálják a funkcionális és a nemzetközi szaktudást egy interaktív osztálytermi környezetben.

Területre összpontosít

A Moore Iskola a hallgatók számára releváns tantervet kínál, és a diploma megszerzése után előnyös a pályafutásuk szempontjából. A diákok kiválasztják a középpontot, hogy szakértelmet szerezzenek egy adott témában. Ezek a területek a különböző üzleti tudományágakat mélyrehatóan kezelik, hogy a diákok jobban megértsék a jelenlegi üzleti gyakorlatokat. Számos tanulási módszert alkalmaznak, beleértve a tanácsadási projekteket és az üzleti tervek létrehozását, attól függően, hogy melyik fókuszterületet választják ki. Fókuszban lévő területek:

  • Globális ellátási lánc és operációs menedzsment
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
  • vállalati számvitel
  • vállalkozói tevékenység
  • Marketing Analytics
  • Általános Menedzsment

Kidolgozásában elért tapasztalat

A karkötő tanfolyam célja, hogy integrálja az egész programot. Ennek a kurzusnak kulcsfontosságú célja a kritikus gondolkodási készségek elsajátítása és stratégiai perspektívának kialakítása. Csapatmunka, kommunikációs készségek és részvétel a kihívást jelentő projektekben és szimulációkban. A karkötő tanfolyam olyan esetekre ad okot, amelyek az üzleti világ mai legsúlyosabb kérdéseivel foglalkoznak, valamint az üzleti környezet összetettségével, az etikus vezetés szerepével és az érdekeltek befolyásának jellegével.

Felvételi követelmények

A felvételi kérelem általános személyes és kapcsolattartási információkat, akadémiai és foglalkoztatási információkat, valamint bizonyos szervezetek (azaz az Egyesült Államok fegyveres erői) részvételével kapcsolatos információkat kér. Bár nem minden információ szükséges, javasoljuk, hogy minél több információt szolgáltasson, mivel egyes adatok relevánsak egyes ösztöndíj-lehetőségekhez (pl. A békehadjárókhoz).

Szakmai szakmai tapasztalat

A jelölt munkatapasztalatait alaposan értékelik, mivel gyakran nem csak a jelölt tudományos sikerének, hanem a karrier-menedzsment szempontjából is sikeres előadója. Ezért erősen ajánlott, hogy a jelöltek legalább két vagy több éves teljes munkaidős, posztgraduális, szakmai tapasztalattal rendelkezzenek. A kérelmezőnek az online alkalmazás részeként tartalmaznia kell egy önéletrajzot.

Ha a pályázónak kevesebb mint két éves szakmai tapasztalata van, akkor javasoljuk, hogy a jelölt kiemelje a vezetői tapasztalatokat, valamint bármely részmunkaidős, önkéntes vagy más, az akadémiával kapcsolatos munkatapasztalatot (gyakornoki, társas, stb. .) az alkalmazásban.

Esszék

A kérelemhez egy célmeghatározás (legfeljebb 500 szó) szükséges, amely felvázolja, hogy miért akarja keresni az AMBA diplomát. Ezen túlmenően rövid kérdésekre is fel kell válaszolni. Szerepelhet egy személyes esszét is, ha meg szeretné osztani a felvételi bizottság további információit a felülvizsgálathoz.

Igazoló dokumentumok

Egyetemi teljesítmény (átirat)

Az akkreditált intézménytől megszerzett alapképzést kell figyelembe venni az AMBA programba való felvételhez. Egy üzleti végzettség nem szükséges. Minden nagyobb jelentkező pályázóit arra ösztönzik alkalmazni, hogy értékeljük a sokszínűséget a kohorszokban.
Minden résztvevő intézményről szóló jegyzőkönyvet be kell nyújtani a Darla Moore Business School-nak a felvételi eljárás részeként. Ezeket a dokumentumokat a Moore School Graduate osztályának kell elküldeni az adott intézmény zárt borítékában. A Moore iskola hozzáférést biztosít a USC diplomások átirataihoz; további lépésekre nincs szükség, ha a University of South Carolina volt az utolsó iskola, ahol részt vett.

Az átlagos egyetemi GPA-tartomány egy amerikai intézmény végzőse esetében 3,0-4,0.

Graduate Admission Test (GMAT vagy GRE)

A pályázóknak érvényes (öt év vagy annál kevesebb) felvételi tesztet kell benyújtaniuk. A kérelmező a következő lehetőségek egyikét adhatja meg:

  • Graduate Management Admissions Test (GMAT): A GMAT verbális, kvantitatív, írásbeli és analitikus részekből áll. Az AMBA program várható GMAT átlaga 630-650 (maximális pontszám 800 lehetséges).

  • GRE General Test (GRE): A GRE verbális, kvantitatív és analitikus részekből áll. Az AMBA-program várható átlagának átlaga 310-től 315-ig (340-es maximális pontszám lehetséges) a 2011. augusztus 1-je után, és 1300 és 1330 között (maximális pontszám 1600).

Ajánlási levél (2 szükséges)

A felvételi felülvizsgálatra ajánlott levél ajánlása. Elfogadható, hogy szakmai vagy akadémiai ajánlólevél is legyen; mindazonáltal arra ösztönözzük a jelölteket, hogy amennyiben lehetséges, nyújtsák be a legfrissebb szakmai referenseket.

Bátorítjuk a ajánlókat, hogy küldje el levelüket az online jelentkezési rendszeren keresztül. A kérelmező elektronikus kérelmet küldhet a kijelölt ajánlattevőnek. Az ajánló ezután képes befejezni a felülvizsgálatot az online rendszeren belül, vagy feltölteni egy mentett dokumentumot.

Angol nyelvvizsga (TOEFL vagy IELTS)

Azon nemzetközi pályázóknak, akik nem rendelkeznek diplomával egy amerikai intézménytől, szintén érvényes (két éves vagy annál kevesebb) tesztpontot kell benyújtaniuk, amely bemutatja az angol nyelvtudásukat. A kérelmező megadhatja az alábbi vizsgálati lehetőségek egyikét:

  • Az angol mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL): A TOEFL hallgatói, olvasó, beszélő és írásos részei. A minimális pontszám 95 az iBT (Internet-alapú teszt) formátumban.

  • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) : Az IELTS a hallgatás, az olvasás, a beszéd és az írás szakaszaiból áll. A minimális pontszám 7,0 az akadémiai formátumban.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Tovább

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Kevesebb