Gyors üzletviteli adminisztrátorok

Általános információk

Program leírás

A holnap vezetõinek kialakítása kompetens, képességekkel és etikus vezetõkkel

A program előnyei

  • Szakmailag keres.
  • Növelje gazdálkodási teljesítményét és lehetőségeit.
  • Hálózat sokféle kiváló minőségű egyénekkel.
  • A vezetés társadalmi és etikai felelősségére összpontosítson.
  • A csapatmunka, a tárgyalások, a vezetés és a stratégiai képességek kihasználása és fejlesztése.
  • Integrálja a valós világhelyzeteket az osztályteremben az esetelemzés és a szimuláció alapú tevékenységek révén.

Programfókusz

  • A vezetés társadalmi és etikai felelősségei.
  • IU A Northwest Fast Track MBA olyan ismeretekkel és készségekkel rendelkezik, amelyekre a mai globális és versenyképes üzleti környezetben el kell tudni menni!
  • A vállalkozásoknak kompetens, képzett és etikus vezetőkre van szükségük ahhoz, hogy szervezeteik különböző elemeit kezeljék. Az Ön MBA Észak-Nyugat-beli MBA-tól felkészíti Önt arra, hogy az igénylő vezetők legyenek!

Fast-Track MBA


Csak hetente 2 éjszaka mindössze 20 hónapig! Ha szeretné keresni a diplomás érett osztályban részmunkaidőben, míg továbbra is teljes munkaidőben, akkor az IU Northwest MBA egy gyorsított programot az Ön számára. Ha van egy egyetemi diploma az üzleti akkor jogosult, hogy adja meg közvetlenül a 30 hitel órás MBA mag, amely lehet tölteni, mint 20 hónap. Tudod keresni az MBA részvételével osztályok csak két éjszaka a héten, nincs hétvégi osztály szükséges ... kevesebb, mint 2 év alatt!

Ha van egy egyetemi diploma egy olyan területen, mint az üzleti, akkor töltse ki az MBA program 24-33 hónapban, attól függően, hogy hány alapítvány tanfolyamok van szüksége. Ezt az udergraduate tanfolyam felülvizsgálata határozza meg.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

A School of Business & Gazdaságtudományi IUN szolgálja mintegy 600 üzleti szakon Associates, BA és Master szintű programokat és az igazolásokat. Azon hallgatók, mintegy 25%-a MBA hallgatók IUN eg ... Tovább

A School of Business & Gazdaságtudományi IUN szolgálja mintegy 600 üzleti szakon Associates, BA és Master szintű programokat és az igazolásokat. Azon hallgatók, mintegy 25%-a MBA hallgatók IUN egy nagyvárosi regionális campus az Indiana University, kiszolgálva a 7-megye területén a Northwest Indiana. Az iskola biztosítja a nappali és esti tagozat a 63%-os teljes munkaidőben / 37%-a részmunkaidős hallgatók, valamint a 98%-a részmunkaidős esti MBA hallgatók. Az egyetemi hallgatói szervezet a School of Business & Gazdaság körülbelül 58%-a nő, 22% fekete, és 9% latin. A végzős hallgató szervezet mintegy 55%-a nő, 7% fekete, 10% latin. A campus található kényelmes, közel a metszéspontja I-80/94 és I-65 a Broadway-n a Glen Park külvárosában, Gary és könnyen megközelíthető mind a helyi lakosok és az emberek ingázás a munkahely és a Chicago a nagyvárosi területen. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited