Hétvégés Executive MBA

Az elmúlt években az MBA diploma lett a vezetők legfontosabb tudományos végzettsége. Az egyetemisták és az iparosok egyaránt elismerték a személyzet fejlesztésének fokát a gyorsan változó üzleti környezet kihívásaira. A kutatások kimutatták, hogy az MBA odaítélése segíti a menedzserek személyes fejlődését, valamint a karrierjük és a szakmai életük előnyeit.

MBA programunk egyik erőssége a program tagjai hátterének és tapasztalatainak sokfélesége. A programban résztvevők funkcionális, szakmai és szakmai készségei és ismeretei lehetővé teszik az előadóknak, hogy teszteljék az elméleti fogalmak érvényességét a személyes és szervezeti elképzelések gazdag hátterével szemben.

A programok ösztönzik az élet minden területén és minden szervezeti és munkahelyi hátterű embert. A mérnökök, a könyvelők, a jogi szakemberek, a gondozó szakmák és más technikailag alapított szakemberek mindannyian részesülhetnek az MBA tapasztalatából. Valójában a program azon a meggyőződésen alapul, hogy minél szélesebb a programtagok hátterének és tapasztalatainak köre, annál inkább támogatja a tanulási folyamatot.

Mód Nézőszám


A University of Plymouth Executive MBA programok a Greenwich School of Management tanulmányozható részmunkaidős részvétel a következők szerint:

  • Executive - 24 hónap (7 hétvégén és 3 szombaton)

Az Executive MBA programok tíz beiratkozási lehetőségeket minden évben

Utak

Executive MBA Menedzsment

Az Executive MBA célja azoknak, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek, és akik jelenleg a közép-vagy felsővezetői felelősséget. A program interaktív, és a kurzus tagjait arra ösztönzik, hogy a tanulással kapcsolatos jelenlegi vezetési tevékenységüket kapcsolják össze. A program a meglévő tapasztalatokra épül, és célja a kurzus tagjai karrierfejlesztésének és stratégiai irányítási hozzájárulásának fejlesztése.

A program fő filozófiája az, hogy a menedzsment olyan egységes tudáshalmazként tanítható, amely bármely üzleti szervezetre alkalmazható.

A program célja, hogy fejlessze az elemző készségek a tanfolyam tagjai keretében a menedzsment. Ezek a készségek elsajátítják az üzleti adminisztráció tudását, technikáit és legjobb gyakorlatait, és a probléma azonosítására és problémamegoldásra összpontosítanak. Hangsúlyt fektetnek a vezetési problémák és feladatok kölcsönhatására is.


Executive MBA egészségügyi szolgáltatások menedzsment

Az Executive MBA egészségügyi szolgáltatások menedzsment célja a döntéshozók az állami, magán és non-profit szektorban. A program rendelkezik megfelelő vezetői képzés és a tiszteletben tartott posztgraduális képesítést azok számára, akik több vezető álláshely az elsődleges és másodlagos egészségügyi ellátás.

A program ötvözi az egészségügyi szolgáltatások menedzselésének és általános irányításának tanulmányozását. A program lehetővé teszi az egészségügyi szakemberek számára, hogy megszerzik a szükséges készségeket az egészségügyi szolgáltatások kezeléséhez gyorsan változó és egyre inkább üzleti környezetben.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
24 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date