Hivatalos Leírás

Hétvégés Executive MBA

Az elmúlt években az MBA diploma lett a vezetők legfontosabb tudományos végzettsége. Az egyetemisták és az iparosok egyaránt elismerték a személyzet fejlesztésének fokát a gyorsan változó üzleti környezet kihívásaira. A kutatások kimutatták, hogy az MBA odaítélése segíti a menedzserek személyes fejlődését, valamint a karrierjük és a szakmai életük előnyeit.

MBA programunk egyik erőssége a program tagjai hátterének és tapasztalatainak sokfélesége. A programban résztvevők funkcionális, szakmai és szakmai készségei és ismeretei lehetővé teszik az előadóknak, hogy teszteljék az elméleti fogalmak érvényességét a személyes és szervezeti elképzelések gazdag hátterével szemben.

A programok ösztönzik az élet minden területén és minden szervezeti és munkahelyi hátterű embert. A mérnökök, a könyvelők, a jogi szakemberek, a gondozó szakmák és más technikailag alapított szakemberek mindannyian részesülhetnek az MBA tapasztalatából. Valójában a program azon a meggyőződésen alapul, hogy minél szélesebb a programtagok hátterének és tapasztalatainak köre, annál inkább támogatja a tanulási folyamatot.

Mód Nézőszám


A University of Plymouth Executive MBA programok a Greenwich School of Management tanulmányozható részmunkaidős részvétel a következők szerint:

  • Executive - 24 hónap (7 hétvégén és 3 szombaton)

Az Executive MBA programok tíz beiratkozási lehetőségeket minden évben

Utak

Executive MBA Menedzsment

Az Executive MBA célja azoknak, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek, és akik jelenleg a közép-vagy felsővezetői felelősséget. A program interaktív, és a kurzus tagjait arra ösztönzik, hogy a tanulással kapcsolatos jelenlegi vezetési tevékenységüket kapcsolják össze. A program a meglévő tapasztalatokra épül, és célja a kurzus tagjai karrierfejlesztésének és stratégiai irányítási hozzájárulásának fejlesztése.

A program fő filozófiája az, hogy a menedzsment olyan egységes tudáshalmazként tanítható, amely bármely üzleti szervezetre alkalmazható.

A program célja, hogy fejlessze az elemző készségek a tanfolyam tagjai keretében a menedzsment. Ezek a készségek elsajátítják az üzleti adminisztráció tudását, technikáit és legjobb gyakorlatait, és a probléma azonosítására és problémamegoldásra összpontosítanak. Hangsúlyt fektetnek a vezetési problémák és feladatok kölcsönhatására is.


Executive MBA egészségügyi szolgáltatások menedzsment

Az Executive MBA egészségügyi szolgáltatások menedzsment célja a döntéshozók az állami, magán és non-profit szektorban. A program rendelkezik megfelelő vezetői képzés és a tiszteletben tartott posztgraduális képesítést azok számára, akik több vezető álláshely az elsődleges és másodlagos egészségügyi ellátás.

A program ötvözi az egészségügyi szolgáltatások menedzselésének és általános irányításának tanulmányozását. A program lehetővé teszi az egészségügyi szakemberek számára, hogy megszerzik a szükséges készségeket az egészségügyi szolgáltatások kezeléséhez gyorsan változó és egyre inkább üzleti környezetben.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
24 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date