Hanyang finanszírozására MBA

Általános információk

Program leírás

Hanyang Pénzügy MBA - Felzárkózás Három legyet egy csapásra!

HY Pénzügy MBA = MBA CFA Asset Management Practice

>> Törekvés három gólt egyszerre: MBA fokozatot szerzett, CFA és Vagyonkezelő gyakorlat

 • Hanyang Egyetem MBA fokozatot szerzett
 • CFA (Chartered Financial Analyst)
 • Asset Management Practice

>> Speciális program célja, hogy oktassák Minősített Pénzügyi szakértők: Nem általános MBA program vezetője

 • Tanterv strukturált a CFA-témájú minimális lefedettség általános MBA képzések.
 • A kérelmezők preferált, akik már túljutottak CFA I. szintű vizsgálat és akik pénzügyi támogatást a társaság.

>> Szemben radikális változásokat a pénzügyi környezetben, amelynek oka részben a tőkepiac integrációjának aktus és a Korea-USA szabadkereskedelmi megállapodás, elengedhetetlen, hogy erősítse a pénzügyi versenyképességének a versenyt a globális versenytársak, mint például a Merrill Lynch és a Morgan Stanley, stb Vagyonkezelés képessége olyan döntő tényező, a globális pénzügyi versenyképesség. Száma CFAs tartják az egyik legfontosabb intézkedések a kiválóság rangsor pénzügyi intézmények.

&nbsp

>> Minden osztályok által kínált finanszírozási HY oktatók és aktív CFAs

&nbsp

>> Biztosítása Review Programok CFA szint Ⅱ és Ⅲ vizsgálat előkészítése

&nbsp

* Osztályok kínált mindkét hétköznap és hétvégén. A diákok megtartják jelenlegi munkahelye mellett beiratkozott a MBA program.

Tanterv

&nbsp

Speciális MBA program középpontjában a CFA

Tanterv Szolgáltatások


> Első év: Fókuszban a beruházás-elemzés és értékelése

Meghozatala előtt vagyonkezelés tanfolyamok, hallgatók elsajátítsák a értékelési modell az igazságosság, fix kamatozású értékpapír és származékai , És a befektetési elemzések.

- A diákok tanulmányi gazdasági, mennyiségi módszer, pénzügyi kimutatások elemzése, és a vállalati finanszírozás a vagyonértékelés.

- A diákok rendelkeznek egy felülvizsgálati program CFA fokozat II vizsgálatot a 2. félév

&nbsp

> Speciális program célja, hogy oktassák Minősített Pénzügyi szakértők: Nem általános MBA program általános igazgatója

- A diákok mester az írás folyamatát IPS (Befektetési politikai nyilatkozat) az alapvető megértése vagyon kezelése és portfóliókezelési intézményi befektetők számára.

- A diákok megtanulják teljes beruházási stratégiákat, beleértve az alternatív befektetések, valamint jelentős eszközök, mint a részvény-és fix kamatozású értékpapír.

- A diákok tanulmányi származékok és hogyan alkalmazzák őket a kockázatkezelés.

- A diákok rendelkeznek egy felülvizsgálati program CFA Level III vizsgálat a 2. félévben.

&nbsp

&nbsp

Felvételi követelmények

&nbsp

Képesítési


A pályázóknak egy főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi mielőtt a program.

Minimum egy éves teljes munkaidős tapasztalattal kötelező.

&nbsp

Dokumentumok beküldése

 • Jelentkezési lap
 • Személyes Esszé
 • Hivatalos szövegét, valamint egy példányát egyetemi diplomáját a főiskola vagy egyetem vett részt (koreai vagy angol).
 • Egy ajánlást levelet egy aktuális vagy korábbi felügyelő (koreai vagy angol, szabad formátum)
 • Igazolásait Foglalkoztatás (amelyek bizonyítják az összes munkát említett tapasztalatok a jelentkezési lapot, koreai vagy angol nyelven)
 • Opcionális: TOEFL vagy TOEIC pontszám (Akik szerzett több mint CBT 250 (IBT 100) a TOEFL vagy 900 TOEIC kap bónusz pontokat. Minden pontszámok érvényesek csak két év elteltével, amikor a kísérlet elvégzésére. )

Felvételi követelmények


Benyújtott dokumentumok 70%-interjú (koreai) 30%

&nbsp

Tandíj Waiver


Mi egy tandíjat mentességet diákok kiváló tanulmányi végzettség. A diákok a felső 15 százalék kap tandíjat mentességet kezdve 30% -100%-a tandíjat.

Utoljára frissítve May 2011

Az iskoláról

Hanyang Egyetem &nbsp Hanyang Egyetem az egyik legnagyobb és legátfogóbb magánegyetemek Dél-Koreában és 1939-ben alapították. Üzleti oktatás ajánlották fel először a Hanyang Egyetemen 1959-ben a P ... Tovább

Hanyang Egyetem &nbsp Hanyang Egyetem az egyik legnagyobb és legátfogóbb magánegyetemek Dél-Koreában és 1939-ben alapították. Üzleti oktatás ajánlották fel először a Hanyang Egyetemen 1959-ben a Politikai Főiskola és a Gazdaság. A School of Business-ben jött létre 2000 októberében egy külön egység a szakosodott üzleti kutatás és az oktatás. Az eltelt években, az üzleti tanfolyamok mutattak be a College of Business és Gazdaságtudományi. &nbsp 2004 szeptemberében, a meghajtó a további növekedés lendületet, amikor az iskola képviselői és a főbb érdekelt felek elképzelt egy új fejlesztési stratégiák iskolás, köztük az építőipar egy új épület HYBS. &nbsp 2006 őszén, a globális techno-Graduate School of Business Administration indult, mint az egyik első kormányzati tanúsított MBA programok Koreában. Sőt, mi MBA programot erős építőköve HYBS, egyensúlyt az elméleti fogalmak és gyakorlati valós tapasztalatok. &nbsp Hanyang University School of Business &nbsp Hanyang University School of Business (HYBS) az egyik nemzet premiere üzleti iskolák és a kutatási központ. &nbsp HYBS elkötelezett amellett, hogy tanítja a fiatal elmék, hogy a tudás, készségek, tapasztalatok, hálózatok, és hogy a diákok kell jutnia a legteljesebb lehetőségek. A tapasztalatok Hanyang tudja átalakítani a diákok azáltal, hogy számukra a lehetőséget, hogy folytasson széles portfólióját tudományos programok gazdagítják az elméjüket és elképzelni magukat a globális üzleti világban. A diákok Hanyang lehetősége van arra, hogy közvetlen kapcsolatot különböztetni karok, akik elkötelezték magukat mind a létrehozása és a tudás terjesztése. &nbsp Iskolánk felkészíti a Hanyang diplomások jövőbeli üzleti vezetők irányítása lehetőségeket és kihívásokat az egyre változó társadalomban, amely egyre inkább integrálódik a globális gazdaságba. HYBS nagy hagyománya van, és jó hírnevét generálja a diplomások, akik a gondolkodásmód a pragmatizmus alkalmazni és átalakítani tudás és a szenvedély valós tapasztalat. HYBS diplomások tekintik az egyik legkedveltebb üzleti csoportok diplomások a magánszférában. HYBS hangsúlyozza annak fontosságát, a kreativitás, az együttműködés és a tisztesség az üzleti oktatásban annak érdekében, hogy a diplomások HYBS a siker eléréséhez, és hozzájárul a társadalom rendkívüli módon. HYBS arra törekszik, hogy a következő szint az innováció és a kiválóság folyamatos beruházással az emberi és anyagi erőforrások. 2007-ben, HYBS nyitott egy új, state-of-the-art épület megkönnyítése érdekében a célunk, hogy legyen világszínvonalú üzleti iskola. Ezek jelentős előrelépés a HYBS nem lett volna lehetséges, támogatása nélkül, és elkötelezettségét nem csak a hallgatók, oktatók, valamint a személyzet, hanem a folyamatos támogatást a öregdiák, a szülők és a közösség. Kevesebb