Így jobb eredményeket

A Henley Executive MBA intenzív és jutalmazó élmény. Ez kihívást jelent, ösztönző és releváns. Sok esetben az élet változik.

Triple által akkreditált AMBA, EQUIS és AACSB, és ezek közül a legismertebb MBA a világ, a Henley Executive MBA célja, hogy segítsen elérni a lehető legjobb eredményeket az üzleti és az élet. Az előnyök egyértelműen mérhető, mely jelentős ROI neked személyesen, és tágabb értelemben, hogy a vállalat. A Henley Executive MBA az egyetlen MBA program Finnországban mely a mester fokozatot.

Kihasználva a világszerte elismert szakértelemmel rendelkezik a nemzetközi üzleti, a vezetés, a vállalati hírnév és a nemzetközi pénzügyek. Megtanulják, hogyan kell a stratégiai gondolkodás és a nyereség nagyobb bizalmat. Mi fog folytatni veletek minden szinten, a coaching és a személyes fejlődés, hogy megadja a bizalmat és energiát, hogy kezeljék a kihívásokat és a fókusz van szüksége, hogy elérje a céljait.

Csatlakozzanak a Henley MBA gazdagító tapasztalat, hogy csatlakozni a globális üzleti és a világméretű hálózat. Megtalálja azt az egyik legértékesebb beruházások magad, amit tehet.

A legfrissebb rangsorban, Henley Business School a legtöbb nemzetközileg elismert szolgáltató Executive MBA program Finnországban.

A Henley Executive MBA

A Henley Executive MBA a tapasztalt és ambiciózus vezetők keresnek, hogy fejlesszék vezetői és vezetői kompetenciák. A program felépítése lehetővé teszi, hogy továbbra is teljes munkaidőben, és tanulmányozza az MBA részmunkaidős létrehozhatja a tanulás jelenlegi globális és az érintett szervezeti kérdések.

Ideális, ha nem tudja, hogy jelentős időt vesz igénybe ki a munkahelyen, hogy tanulmányozzák és szeretnénk nagyobb rugalmasságot, hogy hogyan, mikor és hol elérni a MBA képesítést.

Az Executive MBA egy exkluzív program szállított egyéni és csoportos tanulmányi, szemtől-szembe műhelyek és 24/7 e-learning források. A műhelyek, amelyek többsége szállított Helsinkiben végzik világszínvonalú oktatók az Egyesült Királyságban és nemzetközi Fellow Network. Kilenc egyéni feladatokat, amelyek célja, hogy fokozza a hosszú távú hatékonyságát, biztosítani szemfelnyitó lehetőséget, hogy integrálja az elméletet a gyakorlattal, és azonnal alkalmazható a legnagyobb hatást a munkahelyen.

A program nagy hangsúlyt fektet az általános vezetés fogalmak, ezért a személyes fejlődés modul átfolyik minden szakaszában a Henley Executive MBA, amely lehetővé teszi az integrált vezető folyamat személyes növekedés.

Személyes oktatóink támogatják Önt, és megkapják az előnyöket, hogy részt vesznek egy tapasztalt, ambiciózus tanulási csoportban. Választható választható nemzetközi tanulmányút.

Több mint 24 hónapos program, akkor tanulmányozza, és megoszthatja tapasztalatait a hasonló gondolkodású szakemberek a legkülönfélébb vezetői háttérrel és üzleti ágazatok.

Tanulási tapasztalat

A Henley Executive MBA egy különös nagy hangsúlyt fektet a témák a nemzetközi üzleti, a vezetés, irányítás és a vállalati hírnév.

A kevert oktatási modell tükrözi a valós dilemmák és az üzleti döntések, valamint a keverék egyéni és csoportos tanulás, szemtől-szembe műhelyek és 24/7 e-learning források nem csupán vezet egy teljesebb tanulási tapasztalat, hanem segít egyensúly egyidejű munka és a tanulmányi, akkor is, ha élő, vagy külföldön dolgoznak.

A MBA program egyesíti a legjobb tudományos elmélet gyakorlati, valós projektek. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy kiváló tanulási tapasztalat, akkor lesz kész, hogy azt minden a gyakorlatban azonnal, amint visszatér a munkahelyen.

Henley, elismerjük, hogy a fejleszteni kívánt magának, hogy felkészüljenek a kihívásokra az üzleti vezetés, így a programokon belül van egy folyamatos eleme a személyes fejlődés és a szakmai fejlődés támogatása végig az utazás.

Az egész vizsgálat, akkor kap támogatást a mi személyes oktatók Finnországban, és része lehet egy tanulási csapat tapasztalt szakemberek.

A Henley Executive MBA tanulmányozható három kontinensen. Jelenleg a programot Finnországban, Dániában, Németországban, Írországban, Malajziában, Máltán, az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában kínálják.

Miért érdemes az Executive MBA Henley?

A Henley Executive MBA számos előnnyel jár, hogy Ön és cége:

  • Mesterképzésre egy nemzetközileg elismert üzleti iskola hármas akkreditált státusz
  • Életreszóló élményt miatt nagy hangsúlyt fektet mind a személyes vezetési és irányítási képességei
  • Erősen nemzetközi tapasztalat, beleértve a tanulmány tartalmát, tanári kar és a diákok
  • Valóban kifizetődő tanulási út más tapasztalt vezetők
  • Kilenc vonatkozó megbízások fejleszteni a szervezet az első naptól kezdve
  • Online hozzáférés több tízezer tudományos és ipari tanulmány támogató források az üzleti és tanulmányok
  • Javított tudományos és üzleti angol folyékonyan
  • Helyettesítő műhelyek más tengerentúli irodákban
  • Oktatási szünetet engedélyezett, ha más elkötelezettségeinkkel változás
DURATION24 hónap + végleges kutatási projekt (akár 7 év rugalmasság)
Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 7 Év
Részidős oktatás
Price
41,000 EUR
(ÁFA 0% ÁFA-mentes oktatás szolgáltatás)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date