Henley rugalmas Executive MBA Ázsiában

Általános információk

Program leírás

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 év részidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. A keverék az egyéni és csoportos tanulás, az online tanulás és szemtől-szembe műhelyek, ideális a vezetők hektikus utazási menetrendek, áthelyezése lehetőségeket és a családi kötelezettségek szerte a régióban, mert a nagy rugalmasságot, hogy hogyan, mikor és hol a program tagjai elérjék MBA képesítést. Van egy világméretű közösség közel 3000 jelenlegi résztvevők a program, valamint több mint 56.000 öregdiák 150 országban.

RUGALMASSÁG

A program illeszkedik körül a család, a társadalmi élet, a karrier és egyéb kötelezettségvállalások, lehetővé teszi, hogy teljes munkaidőben dolgozik, amit előre a programot. A megvalósuló keveréke az online tanulás, a lakossági indító workshop az Egyesült Királyságban, face-to-face hétvégi workshopok Hongkongban tartott három-négy alkalommal évente, valamint a kortárs csoport tanulási csapat munkájában, online vagy offline. Akkor majd ösztönözni, hogy kihasználja a széles körű tudományos források és információs források állnak rendelkezésre Henley online oktatási portál, hogy kihasználják a kínálkozó támogatás hálózat Henley-alapú tutorok és az egyensúly további csoportos és egyéni tanulmányi más életet kötelezettségvállalásokat. Felszerelése a elfoglaltsága, minden hétvégi workshopok fejeződik be 24 hónapon belül egy rugalmas idő, hogy a teljes menedzsment kihívás.

Gyakorlati megközelítés

A Henley program szól gyakorlati alkalmazása. Mi különbözteti meg a program, mások, hogy képesek vagyunk segíteni vezetők látni a holisztikus oldalán az üzleti, miközben vizsgálja a saját vállalatok és megoldása a valós élet kihívásaival. Tanulva a program középpontjában a közvetlen alkalmazása a munkahelyen, biztosítva a nagyfokú relevancia és a praktikum a program tagjai és a munkáltatókat egyaránt. Minden hozzárendelés köré megoldása a gyakorlati üzleti kihívások a szervezeten belül. Lehet alkalmazni az új ismeretek és tegye mit tanulni a gyakorlatban a munkahelyén egy napról-napra már az első workshop.

A nemzetközi tapasztalatok

Mi kézbesítjük igazi nemzetközi MBA program egyike a világ nagy globális városok. A program tagjai, mind közép és felső vezetők, még egy esélyt, hogy működjön együtt más tapasztalt vezetők számos iparágban, és a különböző kulturális háttérrel. Mintegy 60%-a Henley program tagjai Hong Kong nem helyi Hong Kong, de olyan országok, mint Kanada, Németország, Dánia, Dél-Afrika, a Fülöp-szigeteken és természetesen az Egyesült Királyságban. Ahogy összpontosítani kivételesen magas színvonalú interakció és a peer group tanulás, akkor is megtanulják a különböző üzleti gyakorlat az egyik leginkább kulturálisan különböző csoportok Ázsiában. A Henley globális jelenléte a világ 17 országában, ott is egyedülálló lehetőséget, hogy részt vegyen műhelyek nemzetközi helyekre, például az Egyesült Királyságban, Finnországban, Németország, Írország, Málta, Skandináviában és Dél-Afrika. A Kar nemzetközi, mind útlevél és a tapasztalat. A kiterjedt üzleti szakértelem, és sokan tovább saját üzleti tanácsadás tartani őket az élvonalban. Ez felvértezi program tagjai számára egy jobb megértése a különböző munkakörnyezet és kultúrák, alkalmazási körének a tanulmányok felkészíti őket a globális üzleti útján nemzetközi csere.

Személyes fejlesztési

A Henley, a személyes fejlődés szőtt szövet a program, és értékelik minden szakaszban, mint egy útmutató a karrierjét és az élet, mint a mozgás mellett az MBA utazás. Veszünk egy egész ember megközelítést, ami azt jelenti, hogy először is elismerve összetettsége egyensúly munka, otthon, tanulmányi és szakmai, valamint a tervezés az a kihívás, hogy részt vegyenek a világ, hogy jön a felső vezetés szerepe. Elmélkedés, a párbeszéd és a célok kitűzése a szíve a személyes fejlődés és egészítik ki az interaktív workshopok minden egyes szakaszában a program.

Utoljára frissítve ápr. 2015

Az iskoláról

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school to be established in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. Henley is among an elite group of the t ... Tovább

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school to be established in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. Henley is among an elite group of the top 1% business schools in the world to hold triple-accredited status from the major UK, European and US awarding bodies (AMBA, EQUIS, AACSB). Kevesebb