Read the Official Description

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 éves részmunkaidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. A keverék az egyéni és csoportos tanulás, az online tanulás és szemtől-szembe műhelyek, ideális a vezetők hektikus utazási menetrendek, áthelyezése lehetőségeket és a családi kötelezettségek szerte a régióban, mert a nagy rugalmasságot, hogy hogyan, mikor és hol a program tagjai elérjék MBA képesítést. Van egy világméretű közösség közel 3000 jelenlegi résztvevők a program, valamint több mint 56.000 öregdiák 150 országban.

RUGALMASSÁG

A program illeszkedik körül a család, a társadalmi élet, a karrier és egyéb kötelezettségvállalások, lehetővé teszi, hogy teljes munkaidőben dolgozik, amit előre a programot. A megvalósuló keveréke az online tanulás, a lakossági indító workshop az Egyesült Királyságban, face-to-face hétvégi workshopok Hongkongban tartott három-négy alkalommal évente, valamint a kortárs csoport tanulási csapat munkájában, online vagy offline. Akkor majd ösztönözni, hogy kihasználja a széles körű tudományos források és információs források állnak rendelkezésre Henley online oktatási portál, hogy kihasználják a kínálkozó támogatás hálózat Henley-alapú tutorok és az egyensúly további csoportos és egyéni tanulmányi más életet kötelezettségvállalásokat. Felszerelése a elfoglaltsága, minden hétvégi workshopok fejeződik be 24 hónapon belül egy rugalmas idő, hogy a teljes menedzsment kihívás.

Gyakorlati megközelítés

A Henley program szól gyakorlati alkalmazása. Mi különbözteti meg a program, mások, hogy képesek vagyunk segíteni vezetők látni a holisztikus oldalán az üzleti, miközben vizsgálja a saját vállalatok és megoldása a valós élet kihívásaival. Tanulva a program középpontjában a közvetlen alkalmazása a munkahelyen, biztosítva a nagyfokú relevancia és a praktikum a program tagjai és a munkáltatókat egyaránt. Minden hozzárendelés köré megoldása a gyakorlati üzleti kihívások a szervezeten belül. Lehet alkalmazni az új ismeretek és tegye mit tanulni a gyakorlatban a munkahelyén egy napról-napra már az első workshop.

A nemzetközi tapasztalatok

Mi kézbesítjük igazi nemzetközi MBA program egyike a világ nagy globális városok. A program tagjai, mind közép és felső vezetők, még egy esélyt, hogy működjön együtt más tapasztalt vezetők számos iparágban, és a különböző kulturális háttérrel. Mintegy 60% -át Henley program tagjai Hong Kong nem helyi Hong Kong, de olyan országok, mint Kanada, Németország, Dánia, Dél-Afrika, a Fülöp-szigeteken és természetesen az Egyesült Királyságban. Ahogy összpontosítani kivételesen magas színvonalú interakció és a peer group tanulás, akkor is megtanulják a különböző üzleti gyakorlat az egyik leginkább kulturálisan különböző csoportok Ázsiában. A Henley globális jelenléte a világ 17 országában, ott is egyedülálló lehetőséget, hogy részt vegyen műhelyek nemzetközi helyekre, például az Egyesült Királyságban, Finnországban, Németország, Írország, Málta, Skandináviában és Dél-Afrika. A Kar nemzetközi, mind útlevél és a tapasztalat. A kiterjedt üzleti szakértelem, és sokan tovább saját üzleti tanácsadás tartani őket az élvonalban. Ez felvértezi program tagjai számára egy jobb megértése a különböző munkakörnyezet és kultúrák, alkalmazási körének a tanulmányok felkészíti őket a globális üzleti útján nemzetközi csere.

Személyes fejlesztési

A Henley, a személyes fejlődés szőtt szövet a program, és értékelik minden szakaszban, mint egy útmutató a karrierjét és az élet, mint a mozgás mellett az MBA utazás. Veszünk egy egész ember megközelítést, ami azt jelenti, hogy először is elismerve összetettsége egyensúly munka, otthon, tanulmányi és szakmai, valamint a tervezés az a kihívás, hogy részt vegyenek a világ, hogy jön a felső vezetés szerepe. Elmélkedés, a párbeszéd és a célok kitűzése a szíve a személyes fejlődés és egészítik ki az interaktív workshopok minden egyes szakaszában a program.

Program taught in:
Angol
This course is
Start Date
márc. 2019
Duration
24 hónapok
Part-time
Price
275,000 HKD
Deadline
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
End Date
Application deadline

márc. 2019

Location
Application deadline
End Date