Hivatalos MBA - Master in International Business specializáció ade

euncet Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Hivatalos MBA - Master in International Business specializáció ade

euncet Business School

 • Időtartam: 360 óra - 60 kredit
 • Tanév: 2018/01/09 - 15/09/2019
 • Tanév: 2018/08/10 -18/07/2019
 • Óra: kedden, szerdán és csütörtökön 18:00-21:45 óra
 • Oktatási központ: Euncet Business School, Terrassa
 • Minősítés: Hivatalos végzettség az Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
 • Igazgatója a Mester: Dr. Oscar Coduras
 • Academic információ: a info.euncet.es

Az MBA - Master in Business Administration egy képzési program irányítási és üzleti adminisztráció, akár egy globális koncepció a cég és a teljesítményét a szervezet. Ez magában foglalja végző integratív erőfeszítést minden területén üzleti tevékenység végrehajtása érdekében azokat a stratégiákat, és megfelelő a célok eléréséhez sikeres vállalati politika.

Az üzleti világ szakemberek alapos ismeretekkel rendelkeznek a különböző területeken a gazdálkodás, és viszont, a személyes képességek és a sokoldalúság, az alkalmazkodóképesség, tükröződés, a felbontás és a kreativitás iránti kereslet.

Címzett

Pályakezdő vagy vezető beosztású szakemberek kevés munkatapasztalattal, akik szeretnék, hogy egy alapos ismerete működésének irányítása, és ez is több területet és ezáltal megkönnyíti a hozzáférést a vezetői pozíciót, vagy felelősséget az új üzleti szervezetek.

Diák Profil

A mester címet, lehetőleg végzett, diploma, diplomások:

 • üzleti Tanulmányok
 • Administration and Management
 • Gazdaság
 • Piackutató és technikák
 • Diplomások a tudományágak Mérnöki és Építészeti speciális képzés a közgazdasági és üzleti.

Azonban azt is beiratkozik a programban, akik nem diplomások a fenti ágakat tudás vagy nem tettek hivatalos Masters programok, beleértve az alapokat ezen képesítések, feltéve, hogy persze, mielőtt az a program megkezdése számos kiegészítők képzés, a Euncet Business School biztosítja, hogy megalapozza a tudás az üzleti menedzsment.

Amennyiben a hallgató bizonyultak szakértelem területén az üzleti menedzsment tapasztalat, értékelni fogja a Tanulmányi Bizottság a lehető elismerése képzés kiegészítőket ilyen élmény attól a helyzetét játszott és időbeli terjedelmét.

felvételi követelmények

 • Legyen birtokában a spanyol hivatalos egyetemi vagy más által kiadott felsőoktatási intézmény tartozó más tagállamában az Európai Felsőoktatási Térség jogosító abban való hozzáférés mester fokozatot.
 • Ők is hozzáférhet a diplomások külföldi oktatási rendszereknek az Európai Felsőoktatási Térség jóváhagyása nélkül a címben ellenőrzését követően az egyetem, hogy azok igazolják, a képzettségi szint egyenértékű a megfelelő hivatalos spanyol egyetemi és jogosító a kibocsátó ország minősítési felvételi posztgraduális tanulmányokat. Access ily módon nem jelenti, hogy minden esetben, előzetes jóváhagyása a címet, hogy birtokában van a pályázó, vagy elismerés más célra, mint a tanulás tanítását a Mester.
 • Abban az esetben, diplomások külföldi oktatási rendszereknek az Európai Felsőoktatási Térség, amely nem hagyta jóvá a külföldi képesítés, a Bizottság a központ felelős a mester kérheti a dokumentáció elvégzéséhez szükséges annak vizsgálata, hogy a feltételek teljesülnek specifikus hozzáférést a mester, beleértve a jóváhagyást a címet, ha nem tudja bizonyossággal megállapítani, hogy a külföldi oklevél tanúsítja feltételek.
 • A vevő diákok ezt a mester, egyenértékű B2 (FCE, TOEFL IELTS 5 vagy 61) van szükség szinten. Ez a követelmény előre kell kérni az elején a tanév.

Célok

Ez egy olyan program, amely a vegyes orientáció, hiszen nem csak azt akarja , hogy erősítse és foglalkoztathatóságának elősegítése a hallgatók és a szakmai fejlődés, hanem elősegíti a szellem és vállalkozói képesség egy erős piaci orientáció abban az értelemben, üzembe potenciális értéket képviselő termékek és szolgáltatások potenciális piacokon.

Ezért a Master in Business Administration and Management érdekesek lehetnek az emberek, ha a fokozat kívánjuk továbbfejleszteni pályájuk a kapcsolódó területeken a piac-orientált intézmények, valamint azoknak, akik szeretnék, hogy ellentétben képesek innováció a piacon fejlődő saját üzleti projekt, és így megkönnyítik való belépésük a munkaerőpiacra, és értéket teremt a társadalom számára.

Módszertan

A tanulási folyamat Euncet Business School-UPC egyesíti egy sor módszereket, amelyek lehetővé teszik a résztvevők, hogy elérjék a gyakorlati és innovatív módon megállapított hatásköre a mester:

 • Kifejtéses módszer / mester osztály: expozíciós elméleti Contender támogatott esettanulmányok szemléltetésére konkrét mondások.
 • Ismertető / részvételi osztály: bemutatása elméleti tartalmát a hallgatók vonatkozó kérdéseivel, hogy megkönnyítse gondolkodás és a részvétel az osztályban.
 • Egyéni vagy kooperatív munka: elkészítése és bemutatása egyéni és csoportos munka, a munka mennyiségétől függően, a különböző témák lehet fejleszteni. Abban az esetben, csoportos munka, a gyakorlat vezetői szervezésének, fejlesztésének és a munkában.
 • A probléma alapú tanulás / projektek: vezető csoport előkészítés építési projektek társaság vagy kutatás, amely a munkálatok összehangolását és a feladatmegosztás a csapat tagjai, és a végső prezentáció van szükség.
 • Önálló tanulás: megoldása rövid problémák a diákok a tanórán kívül.
 • Alapú tanulás esettanulmány: megoldásában üzleti feltételezések szerint a diákok kell fejleszteni, hogy megszerezzék a szakmai ismeretek alapvető elméleti.
 • Face útmutatók: megoldásában ülések kétségei elméleti vagy gyakorlati munka fogalmak.
 • Távolság a tutori: megoldásában ülések kétségei elméleti vagy gyakorlati munka fogalmak.
 • Videó alapú tanulás: audiovizuális anyagok rövid időtartamú, 5 és 10 perc alatt, ahol a konkrét tartalmát a tárgyak jelennek meg, illetve bemutatott esetek és gyakorolja a lehetséges megoldásokat.
 • Fórum: hely közötti tanárok és a diákok által támogatott virtuális campus platform, amely elősegíti, hogy a érvelés és kritikai és felcserélhetőség kommunikáció és szintézis.
 • Diplomamunka munka: a TFM lehet tenni egy csoportba, mint amíg a csapatok alkotják a legfeljebb három diák. A gyám nem tutorizar több mint öt csoportban. A szabályok a TFM biztosítja, hogy mind nyomon a tanár, aki ki kell adnia egy külön véleményt minden diák, mint az értékelési, a bíróság, amely előtt a TFM fogja megvédeni magát, ezek az egyéni és autonóm. Minden információ a értékelési rendszer tartalmazza a munkaügyi szabályok Diplomamunka (University Masters).

Tartalmazza:

 • Gyakornoki partnercégek Euncet. Minden mester a diákok kerülnek kiválasztásra a helyi vállalatok, hogy megállapodásokat reggel gyakorlatban. Attól függ, hogy a társaság, annak időtartamát és az érintett díjazását.

akadémiai naptár

A 2018-2019 tanfolyam indul szeptember 1-jén ér véget 2018-ban és 2019-ben augusztus 31-én az alábbi tevékenységek minősülnek egyetemi kurzust 2018-2019:

 1. Külső gyakorlatok között elvégzett szeptember 1, 2018-ig szeptember 15, 2019.
 2. Acts megfelelő értékelését TFM természetesen beiratkozások amíg 2018-2019 és vezeti, szeptember 15, 2019.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve November 30, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Locations
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Spanyolország - Barcelona, Catalonia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt